Różności z łapanki na katowickie Niekochane

Indywidualne aukcje na kocie potrzeby

Post » Pt lut 28, 2014 20:28 Re: Nowinki jak świeżynki plus starowinki dla SK Niekochanyc

Kamakolo pisze:alab108 - jeśli czujesz gwałtowną potrzebę stworzenia konfliktu - zapraszam na pw.
Możemy się poprzerzucać słowotokiem i stracić trochę cennego czasu.
I od razu wszystkim zrobi się lepiej w ten piątkowy wieczór, prawda? :D

Nie, nie czuję takiej potrzeby :wink: Powiedziałam co chciałam powiedzieć i wystarczy 8)
Dobrze, że Ty się czujesz ok :roll:
Obrazek

alab108

Od: Wto lis 09, 2010 22:35

Post » Sob mar 01, 2014 12:33 Re: Nowinki jak świeżynki plus starowinki dla SK Niekochanyc

A wracając do tematu TEGO wątku..... :evil:
firanka na zdjęciu zawieszona jest na karniszu 160-170 cm I wydaje mi się,że nie oddaje to jej uroku, bo jest za bardzo "ściśnięta". To jest 5 metrów - chyba taki karnisz 2 metry byłby najlepszy, ale to kwestia gustu, jak komuś pasuje ,może mieć ją zagęszczoną.
Zawieszona raz - posiadaczka uznała ją za zbyt krótką. Nie jest czysto Biała - to woal ecru z pomarańczowymi wzorkami. Wiosenna I radosna.
Fileńka - 18.09.2012 (*) - gdy zasnęłaś, kawałek mojej duszy uleciał bezpowrotnie, a świat stracił swe barwy.
Milka - 31.03.2014 (*) - śpij spokojnie, moja dumna królewno.

julita_a115

Od: Śro gru 26, 2012 17:14

Post » Sob mar 01, 2014 17:08 Re: Nowinki jak świeżynki plus starowinki dla SK Niekochanyc

gre ant bully ps2 za wywoławczą :)

CatAngel

Od: Pt cze 04, 2010 10:22

Post » Nie mar 02, 2014 16:37 Re: Nowinki jak świeżynki plus starowinki dla SK Niekochanyc

julita_a115 pisze:A wracając do tematu TEGO wątku..... :evil:
firanka na zdjęciu zawieszona jest na karniszu 160-170 cm I wydaje mi się,że nie oddaje to jej uroku, bo jest za bardzo "ściśnięta". To jest 5 metrów - chyba taki karnisz 2 metry byłby najlepszy, ale to kwestia gustu, jak komuś pasuje ,może mieć ją zagęszczoną.
Zawieszona raz - posiadaczka uznała ją za zbyt krótką. Nie jest czysto Biała - to woal ecru z pomarańczowymi wzorkami. Wiosenna I radosna.

Zacytowałam Cię w opisie firanki :D
Obrazek

Jestem zbudowana z pamięci moich rodziców i dziadków, wszystkich moich przodków. Są w tym, jak wyglądam, w kolorze moich włosów. I jestem zbudowana ze wszystkich, których w życiu spotkałam, którzy zmienili sposób mojego myślenia. Więc kim jestem „ja"?

Kamakolo

Od: Śro gru 30, 2009 8:21

Post » Nie mar 02, 2014 16:44 Re: Nowinki jak świeżynki plus starowinki dla SK Niekochanyc

Cat Angel - jaka opcja dostarczenia? POczta, list polecony?

Poproszę na pw dane do wysyłek :D

czarno-czarni: MAT-PUD = Rimmel, seria Match Perfection, Puder 103 (kolor true ivory),
8,5g / zawiera lusterko
za wywoławczą proszę
i co do firanki - w jakim jest stanie? Czy na karnisz 1,5 długi - wystarczy? Nie wiem, jakiej wielkości jest okno na zdjęciu
- pojawił się bardziej szczegółowy opis :-)

Chcesz firankę?
I Daga daj dane do wysyłki na pw, ja wiem, że sobie nawzajem coś ciągle wysyłamy, ale potwierdzenia wysyłek oddaję do Fundacji i nie mam nic dla siebie ;-)

Postaram się do wtorku trafić na pocztę.

Arewnnna - też prosze o pw :-)

I mam prośbę - nadal będę "piłować" bazarek i przesuwać kolejne terminy, aż sprzedamy wszystko :ok:

Nie miejcie mi tego za złe :kotek:
Obrazek

Jestem zbudowana z pamięci moich rodziców i dziadków, wszystkich moich przodków. Są w tym, jak wyglądam, w kolorze moich włosów. I jestem zbudowana ze wszystkich, których w życiu spotkałam, którzy zmienili sposób mojego myślenia. Więc kim jestem „ja"?

Kamakolo

Post » Pon mar 03, 2014 9:27 Re: Trwamy i zbieramy!

oj to firanka nie dla mnie a szkoda :(
proszę rachunek za mat pud
Obrazek

czarno-czarni

Od: Pon lip 21, 2008 12:35

Post » Wto mar 04, 2014 0:52 Re: Trwamy i zbieramy!

To ja poproszę za wywoławczą książkę "Na tropie jednorożca" i dwie gry na PS2: Hitman i Tomb Raider :)
Obrazek

Uploaded with ImageShack.us

eMPe

Od: Czw cze 30, 2011 17:55

Post » Wto mar 04, 2014 8:30 Re: Trwamy i zbieramy!

Uzupełnione :ok:

Dziękujemy :D
Obrazek

Kamakolo

Post » Śro mar 05, 2014 8:58 Re: Trwamy i zbieramy!

Przypominamy się! :D
Obrazek

Kamakolo

Post » Śro mar 05, 2014 9:28 Re: Trwamy i zbieramy!

Poprosze pw.z.pelnymi danymi i kwota do wplaty
Obrazek

czarno-czarni

Post » Pt mar 07, 2014 20:15 Re: Trwamy i zbieramy!

dzięx, puder wylądował :)
Obrazek

czarno-czarni

Post » Pon mar 10, 2014 8:29 Re: Trwamy i zbieramy!

eMPe pisze:To ja poproszę za wywoławczą książkę "Na tropie jednorożca" i dwie gry na PS2: Hitman i Tomb Raider :)

Dokąd wysłac? :D

poproszę pw ;-)
Obrazek

Kamakolo

Post » Pt mar 14, 2014 10:11 Re: Trwamy i zbieramy!

Bazarek trwa nadal :-)

Zapraszamy :kotek:
Obrazek

Kamakolo

Post » Pon mar 17, 2014 18:57 Re: Trwamy i zbieramy!

Ciągle się przypominamy :-)
Obrazek

Kamakolo

Post » Pon mar 17, 2014 22:32 Re: Różności z łapanki na katowickie Niekochane

A ja się zagapiłam deczko.
Podliczyłam z grubsza to jakieś 5 dyszek wyszło.
Może w końcu uda mi się przyjechać do schronu.

Lidka

Od: Wto lut 03, 2004 8:57

[poprzednia][następna]