Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Agita pisze:Mam nadzieję, że nie rozeszło się po naszej wsi, że do nas można zwierzęta podrzucać, bo przez 2 lata uzbierałyśmy już 2 psy i 3 koty. Na więcej nie ma miejsca..
czarno-czarni pisze:ultra seksy czy coś?
no nie wiem, wór kaczusi jest ultra seksy dla mnie.
Ale dla Dużych są psikadła takie komiczne i drogie.
a tera można kupić takie psikadła i kotu pomóc.
Pomoc jest SEXY
Pomagamy staruszkowi Beniowi
a oto wjelce eksluzywne psikadła baaardzo wjelce tanio:
ultra sexy
viewtopic.php?f=20&t=161171
ultra eksluesklu... znaczy wjelce eleganckie!
viewtopic.php?f=20&t=161152
Agita pisze:Gibutkowa, nie uważam, żeby to zagrażało jej życiu. Wg mnie tylko utrudnia oddychanie i daje pewną niewiadomą co będzie dalej. Kiedy np. podaję jej tabletkę, to przy zamknięciu pyszczka, żeby przełknęła, słychać, że się poddusza (tzn. tak było za pierwszym razem - nie duszę jej codziennie). Gdy pobiega, to dyszy z otwartą buzią. Czasem normalnie siedzi/ leży i tego świstu nie słychać, a chwilami charczy jak stary astmatyk (ale astma i zmiany od tchawicy w dół są wykluczone). Ja się obawiam, że się to będzie pogłębiać, bo od grudnia nie mamy właściwie żadnej poprawy (czasem okresowo wydawało mi się, że jest, ale teraz znowu wyraźniej to słychać). A jak pisałam ostatnio, znowu złapała infekcję, więc istnieje obawa, że te infekcje się ciągle będą przytrafiać. kicia ma dopiero 8 miesięcy i całe życie przed sobą i miałam nadzieję, że ją trwale wyleczę...A możesz mi trochę więcej napisać, dlaczego weci mają obawy? We Wrocławiu robią to chyba tylko kliniki i Niedzielski. Na klinikach dowiedziałam się, że może być jedynie problem ze względu na wielkość kota - tzn że jak jest za mały, to badanie może się nie udać, bo endoskop będzie za duży. Ale na siłę chyba nie będą go wpychać? Chichi ma teraz ponad 3kg.
Agita pisze:We Wrocławiu robią to chyba tylko kliniki i Niedzielski.
turkawka pisze:Sprawa bardzo pilna - szukam kociej mamki dla 4 około 5-dniowych kociaków, które ktoś włożył do reklamówki i wywalił. Udostępniajcie proszę i przekazujcie dalej. Jeden maluszek jest niestety słaby i jemu na pewno w pierwszej kolejności by się przydała mamusia. Kontakt tutaj przez PW, maila: info@wroclawskiekoty.com albo 604 402 337
MalgWroclaw pisze:Agita pisze:We Wrocławiu robią to chyba tylko kliniki i Niedzielski.
Rinoskopię robi dr Piotr Skrzypczak - i na klinikach, i w klinice dra Niedzielskiego. Robił mojej Florce w klinice dra Niedzielskiego. On jest bardzo dobrym specjalistą od tego badania, nawet z nosa nie poleciała krew. Kosztowało 270 zł.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue i 555 gości