Jowita pisze:drotka pisze:Jowita, masz dwóch chłopaków?
dwóch ex-chłopaków
uścisk łapki od ex-chłopaka Dyzia
Moderator: Estraven
Jowita pisze:drotka pisze:Jowita, masz dwóch chłopaków?
dwóch ex-chłopaków

drotka pisze:Jowita pisze:drotka pisze:Jowita, masz dwóch chłopaków?
dwóch ex-chłopaków
uścisk łapki od ex-chłopaka Dyzia
Jowita pisze:mozna powiedzieć, że jada na tym samym wózku...
ale Gizmo, zanim go dopadł skalpel, zdążył zostać ojcem - i to jakiej ślicznej dziewczynki - Czandriki!

Goura pisze:Jowita pisze:mozna powiedzieć, że jada na tym samym wózku...
ale Gizmo, zanim go dopadł skalpel, zdążył zostać ojcem - i to jakiej ślicznej dziewczynki - Czandriki!
no ale to ja musialem tlumaczyc malej ze jej tato nie jest juz takim mezczyzna jak byl i ze wbrew temu co mowila o tym mama powinna go nadal kochac bo nie to jest w zyciu najwazniejszeno i ze przez to co stalo sie i sie juz nie odstanie Gizmo stal sie bardziej wrazliwy na sztuke i ogolnie wzrosla jego empatia itd
drotka pisze:szczęściarz![]()
Dyzio nie miał takiej szansy choć... raz próbował i mało brakowało...i po tej akcji wszystko potoczyło się baaardzo szybko.
![]()
Teraz zostala nam sterylka panny kizi, na którą ciągle brakuje mi czasu więc aktualnie kota męczy siebie i nas kolejną rujką![]()
![]()
![]()
ale zestaw kolorystyczny mamy bardzo podobny![]()
TŻ zawsze mówi na nie - Mlekota i Blekota
Jowita pisze:Goura pisze:Jowita pisze:mozna powiedzieć, że jada na tym samym wózku...
no ale to ja musialem tlumaczyc malej ze jej tato nie jest juz takim mezczyzna jak byl i ze wbrew temu co mowila o tym mama powinna go nadal kochac bo nie to jest w zyciu najwazniejszeno i ze przez to co stalo sie i sie juz nie odstanie Gizmo stal sie bardziej wrazliwy na sztuke i ogolnie wzrosla jego empatia itd
i teraz lubi wąchać kwiatki i gotować... Mam nadzieję, że moja wnusiato zrozumie...

drotka pisze:jestem chętny na wszelkiego rodzaju spotkania klubowe![]()
drotka pisze:czy możemy założyć ten klub już dzisiaj![]()
![]()

Goura pisze:drotka pisze:jestem chętny na wszelkiego rodzaju spotkania klubowe![]()
ja z Kielc tez moge dojechacdrotka pisze:czy możemy założyć ten klub już dzisiaj![]()
![]()
ja tez jestem zadzisiejszym dniem
bo czemu by nie
To co zapisujemy dzisiejszy dzien jako dzien powstania klubu? Tylko Jowita zaczelas to powiedz jak taki klub sie zaklada
i co mamy w planie
trzeba ustalic zalozenia i to jakie mamy oczekiwania wzgledem klubuczy juz macie na mysli cos konkretnego? Znacie jakis inny koci klub taki wzorcowy zeby sobie zajrzal i zobaczyl o co biega?
drotka pisze:załóżmy Mafię Devońską![]()
![]()
![]()
zawsze chciałem być członkiem mafii(mam nawet pewne WRODZONE predyspozycje
![]()
![]()
)
don Dyzio
Trop pisze:mój Malutek się kłania![]()

Goura pisze:Trop pisze:mój Malutek się kłania![]()
Czandrika mowi mrrrrrrrrrrrrruuuuuuuuu do Malutka ( ona to komputerowa maniaczka jak siedze przy kompie to wlazi na moje kolana lezy i spi czasami tylko zerknie na forum i mowi mrrrrrrrrrrrruuuuuu )
no a jakby cos to do Krakowa tez mozemy przyjechac
Użytkownicy przeglądający ten dział: kasiek1510, Meteorolog1 i 68 gości