Czesław śpiewa w tercecie z Miss Daisy i Królem Julianem :)

blaski i cienie życia z kotem

Moderator: Estraven

Post » Nie lut 16, 2014 14:16 Re: Czesław śpiewa w duecie z Królem Julianem :) Maurycy na

Mówią ,że poprą (a niektóre nawet poprom!) kandydatury do wszystkiego czego sobie zażyczą. Kotkinsy znaczy. Melon już o 6 rano szczekał i mam wrażenie ,że właśnie popierała (innych powodów tego szczeku nie widzę...)
W Europarlamencie to jest dopiero fucha: można pospać bo nudno a zarabiając taką kasę kota stać na drapak, wynajęcie kuwetowego itp., itd.
Rozsądne są to koty.
Języki znają to se dadzą radę!

Oni są wyjątkowo udani- Czesław z Julianem. Tacy podobni do siebie i tacy...prawnie sądowni

kotkins

Od: Pt mar 25, 2011 22:39

Post » Nie lut 16, 2014 15:11 Re: Czesław śpiewa w duecie z Królem Julianem :) Maurycy na

Mają odpowiednio reprezentacyjny wygląd i na pewno nie powiedzą nic głupiego - jestem za :ok: .
“To co robimy dla nas, umiera wraz z nami. To co robimy dla innych i dla świata zostaje po nas i jest nieśmiertelne.” -A. Pine
nasz wątek: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=159694

Alienor

Od: Pt mar 19, 2010 14:48

Post » Nie lut 16, 2014 15:45 Re: Czesław śpiewa w duecie z Królem Julianem :) Maurycy na

W związku z poparciem ze strony Kotkinsów, koty kazały mi przygotować projekty pozwów. Siadam więc do pracy. Czesław z Julianem zaś poszli się posilać bo wydawanie rozkazów jest bardziej niż bardzo wyczerpujące.

Dobrze, ze Maurycjusz się jeszcze tego nie nauczył, ale przed potencjalną przeprowadzką na pewno opanuje i te umiejętności ;)
Obrazek

fairey

Od: Wto paź 11, 2011 7:04

Post » Nie lut 16, 2014 15:47 Re: Czesław śpiewa w duecie z Królem Julianem :) Maurycy na

Alienor pisze:Mają odpowiednio reprezentacyjny wygląd i na pewno nie powiedzą nic głupiego - jestem za :ok: .

One, te Koty, mają niewolników od mówienia. One, t Koty, we własnej osobie są ponad to!
Obrazek

fairey

Post » Nie lut 16, 2014 18:07 Re: Czesław śpiewa w duecie z Królem Julianem :) Maurycy na

Koty kształcone!
Ukończyły koci uniwersytet z wyróżnieniem...a moja Amelka znowu zostanie w pierwszej klasie, bo nie opanowała kuwety...ech, losie...

kotkins

Post » Pon lut 17, 2014 9:33 Re: Czesław śpiewa w duecie z Królem Julianem :) Maurycy na

za POTENCJALNĄ Obrazek
    no.... przeprowadzkę ...

egwusia

Od: Pt paź 10, 2008 15:17

Post » Nie mar 09, 2014 14:52 Re: Czesław śpiewa w duecie z Królem Julianem :) Maurycy na

PA wykonano: dom ma zabezpieczenia , miseczki, karmę oraz kompletnego świra na tle nowego lokatora:)
Morycu- przybywaj.
Królik, istota niesłychanie kontaktowa też już na Ciebie czeka.

Więcej takich domów dla naszych kotów poproszę....

kotkins

Post » Wto mar 11, 2014 20:49 Re: Czesław śpiewa w duecie z Królem Julianem :) Maurycy na

miód na moje uszy!

Rudy będzie zachwycony!

Już mi się płakać chce na myśl o rozstaniu... Wróciłam dziś po 4 dniowym wyjeździe i Maurycjusz jak mnie zobaczył biegł! (nie nie uciekał) Radośnie galopował po domu... najwyższy czas mu do domu iść, bo bardzo chłopak się przywiązał...
Obrazek

fairey

Post » Nie mar 16, 2014 20:47 Re: Czesław śpiewa w duecie z Królem Julianem :) Maurycy na

Jestę alfabetĘ (nie mylić z analfabetĘ) w końcu Julian kot uczony!

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek
Obrazek

fairey

Post » Nie mar 16, 2014 20:58 Re: Czesław śpiewa w duecie z Królem Julianem :) Maurycy na

Zajrzyj na mój wątek w kwestii tymczasa nowego...jest zdjęcie, choć kiepskawe.

kotkins

Post » Nie mar 16, 2014 21:15 Re: Czesław śpiewa w duecie z Królem Julianem :) Maurycy na

kotkins pisze:Zajrzyj na mój wątek w kwestii tymczasa nowego...jest zdjęcie, choć kiepskawe.

o moich zdjęciach mówisz że kiepskawe? :twisted:
Obrazek

dalia

Od: Nie maja 09, 2004 16:08

Post » Nie mar 16, 2014 22:26 Re: Czesław śpiewa w duecie z Królem Julianem :) Maurycy na

byłam zobaczyłam, ba! przeczytałam nawet! ja już o to zadbam żeby dziewczynka była rozpuszczona jak dziadowski bicz!
Obrazek

fairey

Post » Nie mar 16, 2014 22:37 Re: Czesław śpiewa w duecie z Królem Julianem :) Maurycy na

A to czarne grube i blyszczące, to sie przepraszam do 3 uczy liczyć?:-) trzy chrupki dali.....i jak to teraz podzielić. 3 dla mnie.......a dla tych tam?
Ci którzy nie lubią kotów w poprzednim wcieleniu musieli być myszami......

Obrazek

"Nigdy nie dyskutuj z idiotą - sprowadzi Cię do swojego poziomu, a następnie pokona doświadczeniem"

Neigh

Od: Pt lis 16, 2007 17:10

Post » Nie mar 16, 2014 22:42 Re: Czesław śpiewa w duecie z Królem Julianem :) Maurycy na

ja rzekłam, że nie grube tylko puchate! i nie próbuj nawet dyskutować!

Czarne to się postanowiło nie wyprowadzać po prostu. Biega po domu za Czesławem, toleruje Juliana, daje buziaczki jeszcze nie sam ale już go nie wykrzywia!

Będzie płacz, oj będzie!

P.S. Wszystkie miały czy - ale tamte dwa to te czy policzyły w pamięci ;)
Obrazek

fairey

Post » Pon mar 17, 2014 13:12 Re: Czesław śpiewa w duecie z Królem Julianem :) Maurycy na

fairey pisze:.....
Czarne to się postanowiło nie wyprowadzać po prostu. Biega po domu za Czesławem, toleruje Juliana, daje buziaczki jeszcze nie sam ale już go nie wykrzywia!

Będzie płacz, oj będzie!

....

Obrazek

egwusia

Od: Pt paź 10, 2008 15:17

[poprzednia][następna]