viewtopic.php?f=13&t=156394&p=10086336#p10086336
Elvis miał wypadek. Tak, jest kotem wychodzącym. Zanim posypią się na mnie gromy bardzo proszę o przeczytanie wątku. Elvis w zamknięciu był koszmarnie nieszczęśliwy i agresywny. Dlatego z pełną świadomością ryzyka jakie czeka go na wolności podjęłam decyzję o tym, że Elvis może wychodzić. Biegając po polu i wspinając się na drzewa był niesamowicie szczęśliwy. Chodził ze mną i psem na spacery w pola i przybiegał na zawołanie jak piesek.
Nie wiem co mu się stało, może auto go potrąciło, może skądś spadł. Przyszedł do domu w złym stanie. Na wizycie u weterynarza okazało się, że ma przerwaną przeponę i wszystkie narządy wewnętrzne przemieściły się i zaczęły mu zgniatać płuca. Jedynym ratunkiem dla niego była operacja. Operacja była w piątek. Przeżył i jest na silnych lekach przeciwbólowych. Najgorsze prawdopodobnie minęło. Teraz Elvis powinien powoli dochodzić do siebie.
Oprócz przepony była jeszcze łapka do szycia i pęknięta miednica.
Do tej pory koszty jego leczenia wyniosły 1000 zł a na pewno jeszcze wzrosną. Dlatego organizuję na jego leczenie bazarek.
Licytację wszystkich przedmiotów zaczynamy od 5zł. Koszty wysyłki pokrywa kupujący (wg cennika PP + koszt koperty). Możliwy odbiór osobisty w Jaworznie lub Sosnowcu (ewentualnie w niektóre dni w Bytomiu). Bazarek potrwa do 23.03 do godz. 21.00.
Co do płyt winylowych nie jestem w stanie określić czy będą grać ponieważ nie posiadam gramofonu. Płyty nie posiadają raczej większych zarysowań. Kilkanaście lat temu grały, a potem były przez kilkanaście lat przechowywane w pudłach na strychu.
1. Licytuje: xamoleya

2.

3. Licytuje: Ola B. (z facebooka)

Licytuje: LadyStardust

4.

5. Licytuje: vaylei

6.

7.

8. Licytuje: evik75

9.

10.

11.