A Poranna, która już dużo lepiej się czuje, okazała się kotką psiolubną - zaczepia moją Azę do zabawy

Fajeczka-Julia zupełnie zdrowa

Niestety Kalarepce leczę łysinkę na karku Imaverolem - grzybek. Na szczęście bardzo lokalny

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
betix pisze:Właśnie sobie doczytuje bo jestem ostatnio trochę cofnięta forumowoCieszę się że z Julią lepiej-gatulacje (tzn masz teraz dwa koty Rysię i Julię, tak?)
ryśka pisze:Myszko xww! Batko!
Niniejszym oświadczam (), że dzięki ogłoszeniu powieszonemu przez którąś z Was w Krakowie Bura Poranna będzie miała dom!
![]()
Muszę ją wysterylizować i zawieźć - jest już oczekiwana!!!
Rozumiem i popieram, wiem że zrobisz dla Julii to co bedzie dla niej najlepsze, życzę jej zdrówkaryśka pisze:betix pisze:Właśnie sobie doczytuje bo jestem ostatnio trochę cofnięta forumowoCieszę się że z Julią lepiej-gatulacje (tzn masz teraz dwa koty Rysię i Julię, tak?)
Julii szukam domu wyjątkowego - gdzie ktoś będzie marzył o tym właśnie kocie, kochał go, zdecyduje się na niego wiedząc, że to koteczka już starsza - nie ma części ząbków. Będzie ze mną dopóki ktoś inny jej nie pokocha. Zostać może, ale każdy przyniesiony przeze mnie chory kot będzie dla niej zagrożeniem życia - ostatnią infekcję przechodziła bardzo ciężko, jest osłabiona. Dlatego jestem gotowa ją oddać w każdej chwili, gdy znajdzie się dla niej wyjątkowa osoba. Julia to ludzki kot - ona wszystko rozumie.
Batka pisze:ryśka pisze:Myszko xww! Batko!
Niniejszym oświadczam (), że dzięki ogłoszeniu powieszonemu przez którąś z Was w Krakowie Bura Poranna będzie miała dom!
![]()
Muszę ją wysterylizować i zawieźć - jest już oczekiwana!!!
![]()
![]()
![]()
ascalithion pisze:Tez_Kaska - no, kiedyś trzeba powiedzieć stop! Rodzina, rodziną, ale zaraw sama przestaniesz rozróżniać te futra...![]()
Batko - dzięki!Ja rozumiem, że w związku z tym mogę pakować Neski tobołek?
![]()
Batka pisze:sie zrobi
jak możeszMyszka.xww pisze:Batka pisze:sie zrobi
druknac Ci w kolorku?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], nfd, Szymkowa, Talka i 102 gości