WSZYSTKIE KOTY JAMNIKA MELONA VIII- a życie sobie płynie...

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw mar 13, 2014 22:55 Re: WSZYSTKIE KOTY JAMNIKA MELONA VIII- nowy biały pers!

Ja-smina pisze:
Zosik pisze:To chamskie i skrajnie wywyższające Was, że nie chcecie dzielić się informacjami od razu.
To dla Was typowe.

No i zauważ kochana, że one nas straszą poparciem partii rządzącej (cyt. Neigh: "powiemy PO") 8O

Faktycznie! Obrazek

Chciałam skandalu, to mam skandal!

Ale, ale! - "Powiemy PO".

W sensie, że będą donosić?

Na tym wątku to przecież normalne...

Taki tam skandal.... phi!
ObrazekObrazek

Zosik

Od: Pt sty 25, 2013 17:10

Post » Pt mar 14, 2014 13:32 Re: WSZYSTKIE KOTY JAMNIKA MELONA VIII- nowy biały pers!

Dziewczyny zapraszam do polubienia na facebooku (https://www.facebook.com/zwierzakinagape ) i aktywnego uczestnictwa w moim nowym dzisiejszym pomyśle.

"Zwierzaki NA GAPĘ" - to będzie ogólnopolska baza osób oferujących i szukających transportu zwierzaka do DT, DS, weterynarza w innym mieście itp.

Mam nadzieję, że pomysł się przyjmie i ułatwi kotolubnym, psolubnym i innym zwierzakolubnym logistykę po kraju i nie tylko. :)
Obrazek

cairo

Od: Nie lut 12, 2012 9:48

Post » Pt mar 14, 2014 13:45 Re: WSZYSTKIE KOTY JAMNIKA MELONA VIII- nowy biały pers!

A ja właśnie szukam transportu dla dwóch kocurów i nie mogłam żadnej takiej dobrze działającej strony znaleźć. Ale popatrzę jeszcze na tamtych. :)
Obrazek

cairo

Od: Nie lut 12, 2012 9:48

Post » Pt mar 14, 2014 18:20 Re: WSZYSTKIE KOTY JAMNIKA MELONA VIII- nowy biały pers!

co za zwroty akcji że tak sobie skomentuję dzień dzisiejszy
Obrazek

dalia

Od: Nie maja 09, 2004 16:08

Post » Pt mar 14, 2014 19:49 Re: WSZYSTKIE KOTY JAMNIKA MELONA VIII- nowy biały pers!

I tak nic nie powiedza dopiero PO!!
No taka nowa strategia wygrania wyborow:)
Obrazek Ziva znalazla dom :)

Obrazek

Jeep wywalony na dzialki prosi o pomoc!
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1& ... #p10630944

fenek_k

Od: Pt kwi 09, 2010 8:29

Post » Pt mar 14, 2014 21:05 Re: WSZYSTKIE KOTY JAMNIKA MELONA VIII- nowy biały pers!

Oczywiście wszystkie partie opowiadają PRZED, obiecują cuda wianki.......i wiadomo co z tego wychodzi. My natomiast będziemy opowiadać PO:-), ale nie że hot line z Tuskiem, nie........

Post factum opowiemy. I albo na nas w związku z tym zagłosujecie, albo nie:-) Jeszcze nie wiem gdzie będziemy kandydować.

Kotkins się pojechał alkoholizowac, Dalia wyspać, nie wiem co robi Cairo i reszta szajki........Bo trzeba było dużą siatkę zbudować co by zrealizowac to cośmy wykonaly.

Nie ukrywam, ze bedziemy potrzebować wsparcia finasowego. Wykonane zostanie 2/3 planu - mogła być i całość...........ale hmmm jak się komuś Wawa nie podoba - to nie. Mnie się tam też nie podoba, ale śmiem twierdzić, ze wetów to jednak ma lepszych niż w Poznaniu. Znaczy Wawa ma ( ja się nie poczuwam, bo ja nie jestem z Wawy tylko ze wsi)......

Dobra idę się kąpać - mozecie sobie tu myśleć nad kocimi imionami. Mogą być nawet Kolekcjonerskie. Kontrabanda np.
Ci którzy nie lubią kotów w poprzednim wcieleniu musieli być myszami......

Obrazek

"Nigdy nie dyskutuj z idiotą - sprowadzi Cię do swojego poziomu, a następnie pokona doświadczeniem"

Neigh

Od: Pt lis 16, 2007 17:10

Post » Pt mar 14, 2014 21:10 Re: WSZYSTKIE KOTY JAMNIKA MELONA VIII- nowy biały pers!

O kurczę! (wychodzące) A ja miałam kolekcję robić! 8O
Alem zawaliła!
Jutro idę po... eeeee....
no te.....
esencję kolekcji!

O Waszą akcję nawet nie pytam.
Czekam na wieści i oczekuję skandalu.
Wesprę, jak ino będę mogła.

Destylacja, jeżeli babka - proponuję, Samogon, jeżeli chłopak.

I idę na faję.
ObrazekObrazek

Zosik

Od: Pt sty 25, 2013 17:10

Post » Pt mar 14, 2014 21:12 Re: WSZYSTKIE KOTY JAMNIKA MELONA VIII- nowy biały pers!

Nalewka to dobre imię. Wszystkim się podobała. Szkoda zmarnować.
Dla drugiego może być Kolekcja, niezależnie od płci.
Obrazek Kawunia?

koteczekanusi

Od: Pon sty 07, 2008 12:03

Post » Pt mar 14, 2014 21:14 Re: WSZYSTKIE KOTY JAMNIKA MELONA VIII- nowy biały pers!

Neigh pisze:Kotkins się pojechał alkoholizowac, Dalia wyspać, nie wiem co robi Cairo i reszta szajki........Bo trzeba było dużą siatkę zbudować co by zrealizowac to cośmy wykonaly.

nie pojechałam się wyspać :twisted:
do łózka mam parę kroków więc zdążę załapać trochę snu
Obrazek

dalia

Post » Pt mar 14, 2014 21:15 Re: WSZYSTKIE KOTY JAMNIKA MELONA VIII- nowy biały pers!

Zosik pisze:O kurczę! (wychodzące) A ja miałam kolekcję robić! 8O
Alem zawaliła!
Jutro idę po... eeeee....
no te.....
esencję kolekcji!

O Waszą akcję nawet nie pytam.
Czekam na wieści i oczekuję skandalu.
Wesprę, jak ino będę mogła.

Destylacja, jeżeli babka - proponuję, Samogon, jeżeli chłopak.

I idę na faję.

poznam jedną dwojga imion, trzeciego jej tylko brakuje :twisted:
Obrazek

dalia

Post » Pt mar 14, 2014 21:41 Re: WSZYSTKIE KOTY JAMNIKA MELONA VIII- nowy biały pers!

W każdym razie jedno jest pewne żadna z nas nie ma równo pod sufitem. Z Dalią na czele - a tak spokojnie kobita wygląda. Ja cały weekend pracuję, ale to dobrze, może zarobię parę złotych górką to będzie na potrzeby.........a Potrzeby będą duże. W każdym razie jedna.
Ci którzy nie lubią kotów w poprzednim wcieleniu musieli być myszami......

Obrazek

"Nigdy nie dyskutuj z idiotą - sprowadzi Cię do swojego poziomu, a następnie pokona doświadczeniem"

Neigh

Od: Pt lis 16, 2007 17:10

Post » Pt mar 14, 2014 21:51 Re: WSZYSTKIE KOTY JAMNIKA MELONA VIII- nowy biały pers!

Ciekawość mnie zżera :evil:
Destylacja, Brenda, Tequila, Siwucha, Nalewka - dziewczynka.
Absynt - chłopiec.
Obrazek Obrazek
Klarunia [*] 06.2004 - 10.02.2013 czekaj na mnie za TM BARF-ujemy od września 2013r.

ab.

Od: Pt kwi 12, 2013 21:10

Post » Pt mar 14, 2014 21:54 Re: WSZYSTKIE KOTY JAMNIKA MELONA VIII- nowy biały pers!

facet Bimber moglby byc a dziewczyna Siwucha :D
Obrazek Obrazek

shira3

Od: Śro mar 11, 2009 21:51

Post » Pt mar 14, 2014 21:56 Re: WSZYSTKIE KOTY JAMNIKA MELONA VIII- nowy biały pers!

o widze Siostra ab. biegla w trunkach.....
Obrazek Obrazek

shira3

Od: Śro mar 11, 2009 21:51

[poprzednia][następna]