Ewa L. pisze:Dla wtajemniczonych chciałabym się pochwalić że dziś stuknęła mi osiemdziesiątka.
Gratuluję

Moderator: Estraven
Ewa L. pisze:Dla wtajemniczonych chciałabym się pochwalić że dziś stuknęła mi osiemdziesiątka.

Spilett pisze:Ewa L. pisze:Dla wtajemniczonych chciałabym się pochwalić że dziś stuknęła mi osiemdziesiątka.
Gratuluję

agusialublin pisze:Ewa L. pisze:Dla wtajemniczonych chciałabym się pochwalić że dziś stuknęła mi osiemdziesiątka.
że ile![]()
a po głosie jakoś mniej masz

kuba.kaczor13 pisze:Ewa L. pisze:Dla wtajemniczonych chciałabym się pochwalić że dziś stuknęła mi osiemdziesiątka.
a mnie brakuje 7 dni do 3 lat .
Ewciu , musisz duć dumna z siebie![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
było Ci ciężko , a później wcae nie jest łatwiej![]()
![]()
![]()
![]()
Palaczem się jest cały czas , pytanie jak długo się wytrzyma

Myszolandia pisze:ja się zastanawiałam o co kaman z tą 80-tką
No to gratki![]()
Musisz sama sobie wbijać,że jak tyle wytrzymałaś,nie możesz się poddać i zawalić tej 80 ,bo nie będziesz umiałam spojrzeć w lustro,powinno zadziałać![]()
![]()
![]()
![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 28 gości