Myszolandia pisze:Utul RudziaczkaMiruś od nas
Witaj Kubełkudobreee,a jakie prawdziwe
Hehe poprawiłeś mi humora,bo mam wścieka dzisiaj ,ze szok
A to Misia przykomputerowa paczy na Was
obserwatorka

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Myszolandia pisze:Utul RudziaczkaMiruś od nas
Witaj Kubełkudobreee,a jakie prawdziwe
Hehe poprawiłeś mi humora,bo mam wścieka dzisiaj ,ze szok
Myszolandia pisze:
cieszę się, że się podobaMyszolandia pisze:charm pisze:a ja się spóźniłam z życzeniami![]()
![]()
![]()
![]()
ale w zamian mam chorzowską różę..![]()
Dziękuję charmku ♥
CUdowna róża![]()
zapraszamy na śląskMyszolandia pisze:Szkoda,że tak daleko mieszkacie bo nawet nie wiecie jaką mam ochotę Was zobaczyć i uściskać Wam Pysie
oczywiście, że mozeszMyszolandia pisze:Miruś przeglądam w międzyczasie fotosika i cos tam wyjmę z niego\
charmku piekna ta różyczka,z Waszego ogrodu ?cudna,śmiało można to zdjęcie przerobić na kartkę imieninowo urodzinową,idealnie się nadaje,albo nawet na banerek.Wiem !!!!!!! zrobię z niej banerek do wątku.Mogę sobie ją ukradnąć ?![]()
Myszolandia pisze:Hehe,wiem,że śląsk to nie koniec świata i im więcej Was z tamtych okolic poznaję,tym bardziej mam ochotę do Was się wybrać
Tylko ja jestem zdana na kierowcę,bo ja sama mogę robić tylko za pasażera.A kierowcy nie zawsze się "chce" dalej jeździć i tu zonk.
A pociągiem zanim dojadę to hoho,jeszcze trza wrócić w miarę za widoku![]()
charm pisze:oczywiście, że mozeszMyszolandia pisze:Miruś przeglądam w międzyczasie fotosika i cos tam wyjmę z niego\
charmku piekna ta różyczka,z Waszego ogrodu ?cudna,śmiało można to zdjęcie przerobić na kartkę imieninowo urodzinową,idealnie się nadaje,albo nawet na banerek.Wiem !!!!!!! zrobię z niej banerek do wątku.Mogę sobie ją ukradnąć ?![]()
![]()
co do róży - to zdjęcie z rosarium - jest takie coś w parku chorzowskim![]()
i rośnie tam bardzo dużo różnych gatunków róż (nie wiem, ile teraz, swego czasu było chyba coś koło niecałe 400 gatunków)
jeśli chodzi o kradnięcie
to może jeszcze takie:
ogólnie tutaj jest dużo jesiennych zdjęć: https://picasaweb.google.com/1051588822 ... 7/Jesienne (park chorzowski i moje okolice)
a tutaj takie różnehttps://picasaweb.google.com/1051588822 ... zneZdjecia
![]()
co do kartek - zdarza mi się przerabiać i wysyłać, ale częściej wysyłam nieprzerobione, ewentualnie tylko z jakimś prostym napisemMyszolandia pisze:Hehe,wiem,że śląsk to nie koniec świata i im więcej Was z tamtych okolic poznaję,tym bardziej mam ochotę do Was się wybrać
Tylko ja jestem zdana na kierowcę,bo ja sama mogę robić tylko za pasażera.A kierowcy nie zawsze się "chce" dalej jeździć i tu zonk.
A pociągiem zanim dojadę to hoho,jeszcze trza wrócić w miarę za widoku![]()
![]()
ja lubię jeździć pociągiem, ale wiem, że nie z każdego miejsca się da... pociągi są o tyle fajne, że można siąść wygodnie z książką![]()
ale poczekamy cierpliwie na chcenie kierowcy
Myszolandia pisze:Zaraz Wam poodpowiadam na posty,najpierw wstawię sępa,stary już filmik,ale nie wszyscy widzieli,sorki za jakość,ale to dzieło fona![]()
wyciągacz pieszczotowy > klick
Myszolandia pisze:Zaraz Wam poodpowiadam na posty,najpierw wstawię sępa,stary już filmik,ale nie wszyscy widzieli,sorki za jakość,ale to dzieło fona![]()
Ewa L. pisze:Witaj Sylwuś z Myszulindą!![]()
U was też tak piździ?
mir.ka pisze:to ja Ci sie pochwalę swoją, nie wiem czy to ta sama co na tamtym zdjęciu, ale też ma płatki w dwóch kolorach
ja byłam kiedyś w rosarium w Chorzowie i się rozczarowałam, słyszałam o nim i spodziewałam się czegoś innego
róż dużo, ale wolałabym wiedzieć jakie tam są, a one nie mają opisów,
i jeszcze wtedy jak było był akurat okres upałów i nie wygladały zbyt ładnie
ja uwielbiam róże , mam ich u siebie 30
Ewa L. pisze:
Mam nadzieję że moje w tym roku też tak pięknie zakwitną a mam ich 6 na balkonie.
Miraclle pisze:
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ślicznie Mysia pacza na Nas, modelka. Chce się ciotką pokazać od najlepszej strony![]()
Po prawdzie to Mysia od każdej strony prezentuje się idealnie![]()
![]()
![]()
Śląsk to nie koniec świata, to prawda
Ewa L. pisze:Myszolandia pisze:Zaraz Wam poodpowiadam na posty,najpierw wstawię sępa,stary już filmik,ale nie wszyscy widzieli,sorki za jakość,ale to dzieło fona![]()
To ci dopiero gadulec.
Rilla07 pisze:
Myszko![]()
![]()
![]()
Tak wygląda kocia królowa na włościach![]()
Żbikowe łapki![]()
Mysia gaduła![]()
![]()
![]()
Super
Użytkownicy przeglądający ten dział: Silverblue i 50 gości