mir.ka pisze:śliczne poszewki![]()
chyba coś nabędę

To jeszcze nie koniec

Moderator: Moderatorzy
mir.ka pisze:śliczne poszewki![]()
chyba coś nabędę
halinka1403 pisze:mir.ka pisze:śliczne poszewki![]()
chyba coś nabędę
![]()
![]()
To jeszcze nie koniec
halinka1403 pisze:Ewa L. pisze:Halinko potrzebuję 4 jaśki takie same beżowo czekoladowe w paski, linie tudzież inne esy floresy i pasujący do tego bieżniczek. Czy znalazłoby się coś takiego?
A czy tkanina,z której sa uszyte zasłony nr1,pasowała by Ci
Ewa L. pisze:halinka1403 pisze:Ewa L. pisze:Halinko potrzebuję 4 jaśki takie same beżowo czekoladowe w paski, linie tudzież inne esy floresy i pasujący do tego bieżniczek. Czy znalazłoby się coś takiego?
A czy tkanina,z której sa uszyte zasłony nr1,pasowała by Ci
W sumie mogłoby być choć myślałam coś bardziej o jasnym beżowym kremowym tle i czekoladowych cieńszych paskach, liniach lub nieregularnych esach floresach.
Kiedyś kupiła takie od ciebie MonikaMroz.
Ewa L. pisze:Wiesz co Halinko - problem z tobą jest taki że robisz za dużo ślicznych rzeczy człowiek głupieje i nie może się zdecydować![]()
A tak poważnie:
te Moniki wydawały mi się jaśniejsze ale może źle zapamiętałam.![]()
Te p7 mi się podobają i też o nich myślałam ale wpadły mi też w oko te p14 i mam problem. Jak byś widziała bieżniczek z p14?
Ewa L. pisze:Wiesz co Halinko - problem z tobą jest taki że robisz za dużo ślicznych rzeczy człowiek głupieje i nie może się zdecydować![]()
A tak poważnie:
te Moniki wydawały mi się jaśniejsze ale może źle zapamiętałam.![]()
Te p7 mi się podobają i też o nich myślałam ale wpadły mi też w oko te p14 i mam problem. Jak byś widziała bieżniczek z p14?
sroka7 pisze:W weekend będę kompletować zamówienie, bo zbieram się do tego od Bożego Narodzenia...
Czy masz może jakieś zasłony granatowe albo szare/czarne? poszukuję też fioletów i zieleni.
mir.ka pisze:a masz moze zdjęcie z tymi angielskimi różami? to jest zasłonowe?
mir.ka pisze:podobają mi się te poszewki p4
tylko czy one będa pasować do kanapy w kolorze wenge?
halinka1403 pisze:mir.ka pisze:a masz moze zdjęcie z tymi angielskimi różami? to jest zasłonowe?
Tak,to jest zasłonowy,dość gruby materiał.
Zdjęcie wstawiłam na 100 stronie poprzedniego wątku firanowego,(ale zdjęcie beznadziejne)
mir.ka pisze:podobają mi się te poszewki p4
tylko czy one będa pasować do kanapy w kolorze wenge?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 9 gości