Rozliczenie:
wpłaty: 35zł. od Nas troje

75zł. od anonimowego darczyńcy

ile potrzeba: pułapka kupiona

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Agłaja^..^ pisze:.....Jeśli ktoś ma niepotrzebną pułapkę, lub chciałby kupić ją dla Pani Haliny(ok. 100zł) to byłoby wspaniale.Jeśli ktoś moze się złozyć na pułapkę to też będzie super, moze jakoś wspólnie uzbieramy na pułapkę dla Pani Haliny?
Nas troje pisze:Agłaja^..^ pisze:.....Jeśli ktoś ma niepotrzebną pułapkę, lub chciałby kupić ją dla Pani Haliny(ok. 100zł) to byłoby wspaniale.Jeśli ktoś moze się złozyć na pułapkę to też będzie super, moze jakoś wspólnie uzbieramy na pułapkę dla Pani Haliny?
Nas troje pisze:Wysłane.
I poplute przez lewe ramię.
Bo czarnego kota nie mam, aby pogłaskać na szczęście.
Agłaja^..^ pisze:zachęcam do chociazby najdrobniejszych wpłat, po 5, 10zł, wiosna pełną parą, juz wiekszość kotek pewnie w ciąży, a nie wszystkie złapią się na transporter ;/
kinia098 pisze:Agłaja^..^ pisze:zachęcam do chociazby najdrobniejszych wpłat, po 5, 10zł, wiosna pełną parą, juz wiekszość kotek pewnie w ciąży, a nie wszystkie złapią się na transporter ;/
podnoszę
Nas troje pisze:kinia098 pisze:Agłaja^..^ pisze:zachęcam do chociazby najdrobniejszych wpłat, po 5, 10zł, wiosna pełną parą, juz wiekszość kotek pewnie w ciąży, a nie wszystkie złapią się na transporter ;/
podnoszę
Też podnoszę.
A dużo Wam jeszcze brakuje?
Edit: To znaczy nie Wam, tylko tej Pani Wolontariuszce, która chciałaby ograniczyć kocią rozrodczość.
Agłaja^..^ pisze:Mi się w zeszłym tygodniu nie udało bo koty nie przyszły, ale mam dzisiaj wspaniałe wieści, bo Pani Sandrze(to ona teraz obsługuje łapanki, a Pani Halina wozi do weta) udało się złapać ciężarną kicię-juz po sterylce
![]()
Pozostałych kotek podejrzewam, ze Pani Sandra łatwo nie odpuści, jestem naprawdę przeszczęśliwa, ze wszystko udało się tak rozkręcić.Moja pułapka podobno dobrze się sprawuje, więc na razie spokojnie moze tam zostać.Wczoraj dotarła juz do mnie nowa pułapka, myślę, ze jest w porządku, ale to dopiero wyjdzie przy łapankach.Podoba mi się to, ze ma zapadką z tworzywa, lekką, więc nie przydusi na pewno kota.
Zrobiłam zdjęcia, ale komputer mi coś szwankuje i nie mogę wstawić.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Jura, puszatek i 80 gości