Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Ikerka pisze:badań krwi nie robiłem, jak powiem żonie to pomysli, że oszalałem, badanie kota? Ona w dzieciństwie zawsze miała koty i nikt sie nie przejmował ich stanem zdrowia.
Yagutka pisze:To ja się podczepię jeszcze z moim pytaniem o tran z dorsza - ile ml nerkowiec może dostawać? Bo mu zasmakował i najchętniej wciągnąłby cała flaszkę
Dostaje 2 ml, to mi wychodzi, że jest pół łyzeczki.
Ikerka pisze:Dodatkowe pytanie. Teraz znów przysłąli mi orijen 6.8kg z datą ważności za pół roku, wyprodukowana 2 lata temu. Czy jest szansa na reklamacje tego? taki nieświeży towar powinien być chyba specjalnie sprzedawany w super cenach, wtedy kupujący sam by zdecydowali, czy ryzykować i dla kogo.
Nikt w markecie lub w stacjonarmym zoologu nie kupiłby tak drogiej karmy o tak krótkim terminie ważności.
Maupa pisze:(...)
Co do wplywu karmy na sam kolor siersci, nie wiem. Choc wciaz namawiam na badania krwi, ktore dobrze jest zrobic raz do roku tak czy inaczej. Kontrolnie
wistra pisze:Maupa pisze:(...)
Co do wplywu karmy na sam kolor siersci, nie wiem. Choc wciaz namawiam na badania krwi, ktore dobrze jest zrobic raz do roku tak czy inaczej. Kontrolnie
Karma zmienia kolor futra. Karma z barwnikami. Moje koty jedząc RC jakiś czas temu miały rude futro, a są niebieskie.
Po wróceniu do Porty właściwy kolor wrócił
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 203 gości