TYSKIE MRUCZKI XIII Koniec zła passa trwa- chorujemy :(:(:(

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto mar 11, 2014 23:06 Re: TYSKIE MRUCZKI XIII Koniec zła passa trwa- chorujemy :(

AgaS1987 pisze:Uff no to dobrze ze u Was lepiej bo juz sie kazdyy martwil :ok: :1luvu: :1luvu: :1luvu:

A Wincenty pewnie teskni za Ciocia z Wroclawia i dlatego oddmawia jedzenia;) chyba bede musiala sie wybrac do Niego w odwiedziny i przemowic Mu do rozumu ;) :ok: :ok: :ok:

Dokładnie tak ciociu , wiec czekamy :lol: :lol: :lol:
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Od: Czw wrz 11, 2008 19:03

Post » Wto mar 11, 2014 23:07 Re: TYSKIE MRUCZKI XIII Koniec zła passa trwa- chorujemy :(

Justa&Zwierzaki pisze:
AgaS1987 pisze:Uff no to dobrze ze u Was lepiej bo juz sie kazdyy martwil :ok: :1luvu: :1luvu: :1luvu:

A Wincenty pewnie teskni za Ciocia z Wroclawia i dlatego oddmawia jedzenia;) chyba bede musiala sie wybrac do Niego w odwiedziny i przemowic Mu do rozumu ;) :ok: :ok: :ok:

Ajaj teskno za Wami !

AgaS1987

Od: Wto mar 12, 2013 9:33

Post » Wto mar 11, 2014 23:16 Re: TYSKIE MRUCZKI XIII Koniec zła passa trwa- chorujemy :(

AgaS1987 pisze:
Justa&Zwierzaki pisze:

Ajaj teskno za Wami !

A nam też :piwa: , a wiesz wtedy sie zagnie czaso przestrzeń i będzie o 100 % więcej czasu niz zamierzacie być :ryk: :ryk: :ryk:
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Wto mar 11, 2014 23:18 Re: TYSKIE MRUCZKI XIII Koniec zła passa trwa- chorujemy :(

Justa&Zwierzaki pisze:
AgaS1987 pisze:
Justa&Zwierzaki pisze:

Ajaj teskno za Wami !

A nam też :piwa: , a wiesz wtedy sie zagnie czaso przestrzeń i będzie o 100 % więcej czasu niz zamierzacie być :ryk: :ryk: :ryk:

U Was moge siedziec nawet i 100000% wiecej czasu bo tak milo i przyjemnie :ok: :1luvu: :1luvu: :1luvu:

AgaS1987

Od: Wto mar 12, 2013 9:33

Post » Wto mar 11, 2014 23:20 Re: TYSKIE MRUCZKI XIII Koniec zła passa trwa- chorujemy :(

AgaS1987 pisze:
Justa&Zwierzaki pisze:
AgaS1987 pisze:
Justa&Zwierzaki pisze:

Ajaj teskno za Wami !

U Was moge siedziec nawet i 100000% wiecej czasu bo tak milo i przyjemnie :ok: :1luvu: :1luvu: :1luvu:

No to juz teraz sie nie wywiniesz :ryk: :ryk: :ryk:
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Wto mar 11, 2014 23:43 Re: TYSKIE MRUCZKI XIII Koniec zła passa trwa- chorujemy :(

Ciotka trzymamy za słowo :ok: :D

Jejku jak ja się cieszę ze Fibiś lepiej :1luvu: :1luvu:
A słyszałam że dziadeczek Szłapuś był dziś bardzo bohaterski :1luvu: :1luvu: :D
ObrazekObrazekObrazek

phantasmagori

Od: Czw sty 08, 2009 21:22

Post » Wto mar 11, 2014 23:55 Re: TYSKIE MRUCZKI XIII Koniec zła passa trwa- chorujemy :(

phantasmagori pisze:Ciotka trzymamy za słowo :ok: :D

Jejku jak ja się cieszę ze Fibiś lepiej :1luvu: :1luvu:
A słyszałam że dziadeczek Szłapuś był dziś bardzo bohaterski :1luvu: :1luvu: :D

Ano tak ;)
Dzis rano weszły sobie w poważną kłótnie Czort i Wincentym a że obaj to panowie o silnym charakterze :roll: to musiałam interweniować a tu z pomocą idzie jak burza Szłapuś , obsyczał ich obu i jak bym go nie zatrzymała to kto wie czy by nie wpierniczył im , dziadzio z niego to fakt, ale facet pełna gębą :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Śro mar 12, 2014 0:09 Re: TYSKIE MRUCZKI XIII Koniec zła passa trwa- chorujemy :(

Seniorzy wymagają szacunku i basta! Trzeba słuchać starszyzny! Bezzębne dziąsła też bywają groźne! :D :ok:
ObrazekObrazekObrazek

phantasmagori

Post » Śro mar 12, 2014 0:29 Re: TYSKIE MRUCZKI XIII Koniec zła passa trwa- chorujemy :(

phantasmagori pisze:Seniorzy wymagają szacunku i basta! Trzeba słuchać starszyzny! Bezzębne dziąsła też bywają groźne! :D :ok:

No ba :ok: , mnie wiele lat temu na wsi pogryzł mały pinczeropodobny 21 letni bez zębny pies i już poznałam silę szczęk staruszka :mrgreen: , był siniak na pół przed ramienia :roll:
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Śro mar 12, 2014 20:27 Re: TYSKIE MRUCZKI XIII Koniec zła passa trwa- chorujemy :(

Poprosiłam moja kochaną dr Julie o podliczenie i na dzień dzisiejszy jest :
Dług za leczenie Wincentego od Września Szczepienie i leczenie pecherza + leki i badania moczu to 230 zł a za reszte ferajny to 616 zł .

Kochani teraz trzeba zwierzęta potraktować przeciw kleszczom , robalom i pchłom a to jest ogromny wydatek :(:(:(, może ktoś z Was ma jakąś niepotrzebną tubkę np Fliprex , adwokate lub inne w formie wcierki na kark , waga obojętna bo jak duża dawka to mogę np na dwa małe koty lub np na któregoś psa , czy ktoś z Was pomoże , a za niedługo tez trzeba by zaszczepić aby nie złapały wirusówek ... a nie znam dnia ani godziny kiedy znów pojawia sie u mnie maluszki ...
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Śro mar 12, 2014 23:38 Re: TYSKIE MRUCZKI XIII Koniec zła passa trwa- chorujemy :(

Justynko zgłosiłam 6 twoich kotów w Funduszu Immuno do wsparcia w szczepieniu.
Kolejka długa strasznie, zwroty od sierpnia jeśli dobrze liczę, ale zawsze.
Zorientuj się proszę ile kosztuje jedno szczepienie, muszę wpisać kwotę :)
:ok: :ok: :ok: za stadko i Ciebie
ObrazekObrazekObrazek

phantasmagori

Post » Czw mar 13, 2014 0:31 Re: TYSKIE MRUCZKI XIII Koniec zła passa trwa- chorujemy :(

phantasmagori pisze:Justynko zgłosiłam 6 twoich kotów w Funduszu Immuno do wsparcia w szczepieniu.
Kolejka długa strasznie, zwroty od sierpnia jeśli dobrze liczę, ale zawsze.
Zorientuj się proszę ile kosztuje jedno szczepienie, muszę wpisać kwotę :)
:ok: :ok: :ok: za stadko i Ciebie

Super :1luvu: :1luvu: :1luvu: Bardzo bardzo dziekujemy :lol: :lol: :lol:
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Czw mar 13, 2014 7:17 Re: TYSKIE MRUCZKI XIII Koniec zła passa trwa- chorujemy :(

Z tego co pamiętam mam sporo fiprexu w sprayu. Tylko trzeba by załatwić kogoś, kto to przewiezie, bo szklane opakowanie i poczta polska :strach: . Przy okazji dostałabyś te gurmeciki dla Matyldy :ok: .
“To co robimy dla nas, umiera wraz z nami. To co robimy dla innych i dla świata zostaje po nas i jest nieśmiertelne.” -A. Pine
nasz wątek: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=159694

Alienor

Od: Pt mar 19, 2010 14:48

Post » Pt mar 14, 2014 0:09 Re: TYSKIE MRUCZKI XIII Koniec zła passa trwa- chorujemy :(

Alienor pisze:Z tego co pamiętam mam sporo fiprexu w sprayu. Tylko trzeba by załatwić kogoś, kto to przewiezie, bo szklane opakowanie i poczta polska :strach: . Przy okazji dostałabyś te gurmeciki dla Matyldy :ok: .

O super :):):)
Ja zaraz po naszej rozmowie ( wiesz wtedy co kupiłaś Matyldzi gourmeciki ) dzwoniłam do mojej koleżanki i podałam jej twój nr tel , bo prosiła i mówiła że sie z Tobą skontaktuje , nie wiem może jeszcze raz do niej zadzwonię :?

A dzis przyszła karma rc urinary hd 6 kg , wielkie wielkie dzieki :1luvu: :1luvu: :1luvu:

A Bartuś dostał dzis carthophen , a koszt szczepienia jednego kota to koszt 50 zł .

A Fibi , no ten lek jest niesamowity :lol: :lol: :lol: , drogi ale jaki skuteczny , ja dzis Fibiego wręcz goniłam :twisted: , a jak wracaliśmy to na klatce schodowej dostał takiej głupawki jak by miał o 5 lat mniej , jaki on jest teraz szczęśliwy bo wreszcie żyje bez bólu !!!

Matyldzi po wczorajszym sterydzie czuje sie dobrze i nawet za laserkiem goniła :lol:

A Bona tez czuje sie lepiej :lol: , jutro antybiotyk .
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Pt mar 14, 2014 7:31 Re: TYSKIE MRUCZKI XIII Koniec zła passa trwa- chorujemy :(

Jeśli ma nr zastrzeżony a dzwoniła gdy byłam w pracy to odebrać nie mogłam a oddzwonić tym bardziej :( .
“To co robimy dla nas, umiera wraz z nami. To co robimy dla innych i dla świata zostaje po nas i jest nieśmiertelne.” -A. Pine
nasz wątek: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=159694

Alienor

Od: Pt mar 19, 2010 14:48

[poprzednia][następna]