♥ Muszu i Teemuś ♥ Jest lepiej :D

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon mar 10, 2014 22:47 Re: Muszu i Teemuś kocurki dwa zapraszają na swój wątek :)

Annaa pisze:
Rilla07 pisze:... Teemo ssie mi kolano z taką pasją i zachwytem, że żal mi wstawać z krzesła :ryk:

:ryk: sorry ale nie potrafię wyobrazić sobie tego :mrgreen:

Może kiedyś uda mi się zrobić zdjęcie :D
Dzięki temu, że dosysa się do kolana, mam ręce wolne i mogę pisać na klawiaturze :ryk:
Obrazek Obrazek Obrazek
Zapraszam na ubrankowo-butkowy bazarek <3 http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=27&t=164058
"Tyl­ko dwie rzeczy są nies­kończo­ne: wszechświat oraz ludzka głupo­ta, choć nie jes­tem pe­wien co do tej pierwszej" Albert Einstein

Rilla07

Od: Wto lip 30, 2013 17:49

Post » Pon mar 10, 2014 22:58 Re: Muszu i Teemuś kocurki dwa zapraszają na swój wątek :)

Zrób zdjęcie koniecznie :)
Wymiziaj kocurki :1luvu:
Obrazek
Idź zawsze do przodu,nie oglądaj się wstecz,nie holuj smutku za sobą....,,Dżem"

Annaa

Od: Sob lis 28, 2009 20:25

Post » Wto mar 11, 2014 17:51 Re: Muszu i Teemuś kocurki dwa zapraszają na swój wątek :)

Dzień dobry :1luvu:

Jak dzisiaj było pięknie, gdyby jeszcze nie to przeziębienie to w ogóle byłoby super :)
Jak przyszłam do domu to pooglądałam troszkę sukienki na allegro :oops:
Podobają mi się takie klasyczne, rozkloszowane od pasa, troszkę w stylu lat 60, w jasnych kolorach... :) Wybór duży, może coś sobie sprawię na wiosnę :D

Dziś na obiado-kolację (jemy późno zawsze jak TŻ wraca) wymyśliłam tortille.
Jak tak, to oczywiście kurczaczek.
Moje kocury zawsze jak kroję kurczaka to zachowują się jakbym je przez tydzień głodziła 8O
Istne szaleństwo, popiskiwania, pomiaukiwania, drżenie ogonów :lol:
Pojadły i chyba po takiej porcji mięska zaraz będą spać pełnymi brzuszkami do góry :D
Obrazek Obrazek Obrazek
Zapraszam na ubrankowo-butkowy bazarek <3 http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=27&t=164058
"Tyl­ko dwie rzeczy są nies­kończo­ne: wszechświat oraz ludzka głupo­ta, choć nie jes­tem pe­wien co do tej pierwszej" Albert Einstein

Rilla07

Post » Wto mar 11, 2014 17:52 Re: Muszu i Teemuś kocurki dwa zapraszają na swój wątek :)

Poka sukienki
Obrazek Obrazek
Klarunia [*] 06.2004 - 10.02.2013 czekaj na mnie za TM BARF-ujemy od września 2013r.

ab.

Od: Pt kwi 12, 2013 21:10

Post » Wto mar 11, 2014 18:03 Re: Muszu i Teemuś kocurki dwa zapraszają na swój wątek :)

Ta mi się strasznie podoba...
Chociaż sama nie wiem, bo nie jestem wysoka :mrgreen:
Kolor morelowy albo piaskowy...
http://allegro.pl/rozkloszowana-sukienka-w-kontrafalde-virgini-m-i3963667529.html

Albo taka:
http://allegro.pl/sukienka-rozkloszowana-kontrafalda-na-kazda-okazje-i4014712362.html

Czasem wpadają mi w oko kwieciste wzory :mrgreen:
Na przykład ta, strasznie mi się podoba :D Tylko, że nie na sprzedaż :( (i gdzie ja bym w takiej poszła :roll: )
Obrazek

Pewnie skończy się na oglądaniu i wzdychaniu a kupić to i tak nic nie kupię :ryk:
Obrazek Obrazek Obrazek

Rilla07

Post » Wto mar 11, 2014 18:16 Re: Muszu i Teemuś kocurki dwa zapraszają na swój wątek :)

Ładne sukienki, kup i zrób sobie zdjęcie :mrgreen:
Obrazek Obrazek
Klarunia [*] 06.2004 - 10.02.2013 czekaj na mnie za TM BARF-ujemy od września 2013r.

ab.

Od: Pt kwi 12, 2013 21:10

Post » Wto mar 11, 2014 18:18 Re: Muszu i Teemuś kocurki dwa zapraszają na swój wątek :)

Ło,fajna kiecuchna :D
Nie wiem jaką masz figurkę,ale ja CIę widzę w tej kwiecistej,jakby jeszcze kolory były z tych dwóch linków,jak nie chcesz takiej kwiecistej,to by było fajnie.Bo tę ostatnią na jakąś fajną imprezkę byś mogła założyć
Ja kiedyś miałam podobnie kwiecistą na weselu
Obrazek

Myszolandia

Od: Pon sty 19, 2009 22:48

Post » Wto mar 11, 2014 18:22 Re: Muszu i Teemuś kocurki dwa zapraszają na swój wątek :)

ab. pisze:Ładne sukienki, kup i zrób sobie zdjęcie :mrgreen:

No fajne sukienki, kupić to będę pewnie kilka miesięcy się zastanawiać a zdjęcie... aparat u mnie w domu służy głównie do fotografowania kotów :ryk: :ryk: :ryk:

Myszolandia pisze:Ło,fajna kiecuchna :D
Nie wiem jaką masz figurkę,ale ja CIę widzę w tej kwiecistej,jakby jeszcze kolory były z tych dwóch linków,jak nie chcesz takiej kwiecistej,to by było fajnie.Bo tę ostatnią na jakąś fajną imprezkę byś mogła założyć
Ja kiedyś miałam podobnie kwiecistą na weselu

Uwielbiam oglądać kiecki w necie :mrgreen:
Podoba mi się strasznie zachodni styl lat 60/70, jak oglądam stare nagrania to zazdroszczę ówczesnej mody :) Była taka kobieca.
W takich sukienkach chodziło się na co dzień :)
Obrazek Obrazek Obrazek

Rilla07

Post » Wto mar 11, 2014 19:42 Re: Muszu i Teemuś kocurki dwa zapraszają na swój wątek :)

Ładne te sukienki :) jak podobają Ci się tak bardzo to musisz sobie kupić :ok:
Kotki pewnie już śpią po obżarstwie :ryk:
Moje też zawsze przy surowym mięsie stwierdzają,że baaaardzo dawno nie jadły :mrgreen:
Obrazek
Idź zawsze do przodu,nie oglądaj się wstecz,nie holuj smutku za sobą....,,Dżem"

Annaa

Od: Sob lis 28, 2009 20:25

Post » Wto mar 11, 2014 19:50 Re: Muszu i Teemuś kocurki dwa zapraszają na swój wątek :)

Bardzo ładne sukienki mnie tez podobają się takie rozkloszowane, a wszystkie pastelowe kolory sa teraz w modzie.
Bardzo kobieco się w takich kieckach wygląda.
Ja to mam do takich za duży zad :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: (moja opinia) mam wypukły zadek, a nie płaski stąd moja opinia za dużego zada w takiej sukience :ryk: :ryk: :ryk:
Obrazek Obrazek Obrazek
Toffie [*] 15.03.2016r. , Kubuś [*] 07.12.2016r. , Julia (Dżulia) [*] 15.01.2018r.

Miraclle

Od: Wto maja 10, 2011 10:47

Post » Wto mar 11, 2014 19:58 Re: Muszu i Teemuś kocurki dwa zapraszają na swój wątek :)

Rilla07 pisze:Ta mi się strasznie podoba...
Chociaż sama nie wiem, bo nie jestem wysoka :mrgreen:
Kolor morelowy albo piaskowy...
http://allegro.pl/rozkloszowana-sukienka-w-kontrafalde-virgini-m-i3963667529.html

Albo taka:
http://allegro.pl/sukienka-rozkloszowana-kontrafalda-na-kazda-okazje-i4014712362.html

Czasem wpadają mi w oko kwieciste wzory :mrgreen:
Na przykład ta, strasznie mi się podoba :D Tylko, że nie na sprzedaż :( (i gdzie ja bym w takiej poszła :roll: )
Obrazek

Pewnie skończy się na oglądaniu i wzdychaniu a kupić to i tak nic nie kupię :ryk:

Bardzo ładne, zwłaszcza ta kwiecista :)

Miraclle pisze:Bardzo ładne sukienki mnie tez podobają się takie rozkloszowane, a wszystkie pastelowe kolory sa teraz w modzie.
Ja to mam do takich za duży zad :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: (moja opinia) mam wypukły zadek, a nie płaski stąd moja opinia za dużego zada w takiej sukience :ryk: :ryk: :ryk:

Ja też mam wypukły. Wolę mieć dupsko wypukłe niż być deską z jednej i drugiej strony :P

Spilett

Od: Śro wrz 25, 2013 14:57

Post » Wto mar 11, 2014 20:04 Re: Muszu i Teemuś kocurki dwa zapraszają na swój wątek :)

Annaa pisze:Ładne te sukienki :) jak podobają Ci się tak bardzo to musisz sobie kupić :ok:
Kotki pewnie już śpią po obżarstwie :ryk:
Moje też zawsze przy surowym mięsie stwierdzają,że baaaardzo dawno nie jadły :mrgreen:

Śpią, śpią... cisza i spokój :ryk:
Tak najedzone i zmęczone, że nawet nie przyszły jak my jedliśmy kolację :D

Miraclle pisze:Bardzo ładne sukienki mnie tez podobają się takie rozkloszowane, a wszystkie pastelowe kolory sa teraz w modzie.

I właśnie dlatego lubię rozkloszowane, bo wierz mi, że duże tyły są mało widoczne przy szerokim kloszu :D Można fajnie dobrać tak by cała pupa była zasłonięta :D
Zawsze byłam wypukła w tych miejscach (taka budowa), obcisłe kiecki odpadają, bo czuję się jak niekomfortowo.
Mam jedną rozkloszowaną, niebieską i bardzo ładnie mi ukrywa krągłości :D

Spilett pisze:
Ja też mam wypukły. Wolę mieć dupsko wypukłe niż być deską z jednej i drugiej strony :P

Otóż to :ok:
Obrazek Obrazek Obrazek

Rilla07

Post » Wto mar 11, 2014 20:08 Re: Muszu i Teemuś kocurki dwa zapraszają na swój wątek :)

Ja bardzo lubię spódniczki tego typu:
Obrazek
byle tylko ten 'ogon' nie był za długi. Mam jedną a'la dżinsową (ale bawełnianą i cienką :D) sukieneczkę z mini ogonkiem, zieloną, przepięknie zieloną spódnicę - przód do kolan a ogon z 10 cm dłuższy, i morską, bawełnianą sukienkę z dłuższym ogonem :) takim na 25 cm :D

Spilett

Od: Śro wrz 25, 2013 14:57

Post » Wto mar 11, 2014 20:14 Re: Muszu i Teemuś kocurki dwa zapraszają na swój wątek :)

Też wole mieć krągłości niż być deską jak chłopak :ryk: :ryk: :ryk:

Tyły zawsze miałam, nawet jak byłam chudziną. Od jakiegoś czasu mam i więcej z przodu, co mnie akurat cieszy :ryk: :ryk: :ryk:

Ja muszę poszperać za jakąś spódniczką :mrgreen:

Madziu bardzo podobają mi się spódniczki takie asymetryczne z dłuższym tyłem, do tego tylko top do środka włożony, sandałki, albo klapki i już wygląda się jak ludz :ryk: :ryk:
Obrazek Obrazek Obrazek
Toffie [*] 15.03.2016r. , Kubuś [*] 07.12.2016r. , Julia (Dżulia) [*] 15.01.2018r.

Miraclle

Od: Wto maja 10, 2011 10:47

Post » Wto mar 11, 2014 20:15 Re: Muszu i Teemuś kocurki dwa zapraszają na swój wątek :)

Spilett pisze:Ja bardzo lubię spódniczki tego typu:
Obrazek
byle tylko ten 'ogon' nie był za długi. Mam jedną a'la dżinsową (ale bawełnianą i cienką :D) sukieneczkę z mini ogonkiem, zieloną, przepięknie zieloną spódnicę - przód do kolan a ogon z 10 cm dłuższy, i morską, bawełnianą sukienkę z dłuższym ogonem :) takim na 25 cm :D

Oo fajna, ciekawy krój :)
Mam bardzo mało spódnic, niestety.

Sukienkę z ogonkiem to miałam na studniówce :D Czarna, dekolt - woda. Teraz w nią nie wejdę raczej :ryk:
Obrazek Obrazek Obrazek

Rilla07

[poprzednia][następna]