ab. pisze:Marzyć wolno każdemu tylko po co?
Ty wiesz o której moje koty jadły ostatnio pierwsze śniadanie???????
a o trzeciej w nocy

bo myślałam że to piąta

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
ab. pisze:Marzyć wolno każdemu tylko po co?
ab. pisze:Rozpuściłaś towarzystwo to masz![]()
My śpimy do budzika, a nawet dłużej
agusialublin pisze:Pysion włazi na poduszkę, zaczyna się wiercić co by sobie znaleźć dobrą pozycję do leżenia czytaj na mojej głowienastępnie zaczyna mnie lizać po nosie, oczach i co tam jeszcze mam na głowie
no więc zaczynam go automatycznie przez sen miziać i głaskać. Jak przestaję to Pysion ponownie zaczyna lizanie po twarzy co bym mizianie wznowiła.
A jeszcze nie mówiłam o Gumisiu. Jest w zmowie w PysionemGumiś włącza ten swój traktorek, wiercenie i kombinowanie jakby tu się położyć jak najbliżej mnie. I bywa że miziam w tym samym czasie jedna ręką Pysia a drugą Gumisia. I to przez sen
ab. pisze:Grandziołek ciamka i ciągnie mnie za włosy![]()
Tu są pierdolety o kocich charakterach.
Jakiś naćpany to chyba pisał:
http://ulubiency.wp.pl/gid,16463010,kat ... jecie.html
agusialublin pisze:Ale wiesz co Aguś, ja tak na prawdę to tylko marudzam na to wstawanie![]()
ja bardzo lubię przytulić się do takiego cieplutkiego i mięciutkiego futerka, kocham ich zapach, to jak mi mruczą, jak się przytulają do mnie. Nawet to lizanie Pysionka![]()
Bo przez to wiem że te koty mnie kochają
ab. pisze:Lizanie po twarzy jest super zwłaszcza jak ma się 6 miesięcznego ząbkującego kotka, któremu woni z pysia
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 41 gości