Połamana Maja adoptowana :)

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt mar 07, 2014 21:16 Re: Połamana Maja jutro znów operacja, prosimy o kciuki !

Za zdrowienie Majeczki :ok: :ok:
“To co robimy dla nas, umiera wraz z nami. To co robimy dla innych i dla świata zostaje po nas i jest nieśmiertelne.” -A. Pine
nasz wątek: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=159694

Alienor

Od: Pt mar 19, 2010 14:48

Post » Nie mar 09, 2014 19:29 Re: Połamana Maja jutro znów operacja, prosimy o kciuki !

Hejka ciotki :)
Dzięki za :ok:

Obrazek

OlaLola

Od: Nie paź 21, 2007 9:33

Post » Nie mar 09, 2014 20:16 Re: Połamana Maja jutro znów operacja, prosimy o kciuki !

Jaka sowa piękna :D
Jak się czuje?
Prawo i Sprawiedliwość jest najbardziej mściwym gangiem politycznym w Europie./Davies

Obrazek
"Lepiej czasem zapalić małą świeczkę, niż przeklinać mrok.."

morelowa

Od: Sob gru 19, 2009 10:38

Post » Pon mar 10, 2014 0:24 Re: Połamana Maja jutro znów operacja, prosimy o kciuki !

:ok: :ok: :ok:

dorobella

Od: Wto sty 06, 2009 19:52

Post » Pon mar 10, 2014 19:01 Re: Połamana Maja jutro znów operacja, prosimy o kciuki !

morelowa pisze:Jaka sowa piękna :D
Jak się czuje?

niestety znów jest źle...
tym razem nie chodzi o łapki, tylko o to, że Maja się nie załatwia... w ogóle... od 2 dni.
Za to je normalnie je, wodę pije...
W piątek i sobotę była i kupka i siku. Mam Jej wstawić na noc kuwetę, a jeśli nie załatwi się to trzeba będzie jechać do weta.

OlaLola

Post » Pon mar 10, 2014 19:13 Re: Połamana Maja jutro znów operacja, prosimy o kciuki !

Niedobrze... Z kupą się zdarza po kilka dni, szczególnie w jakiś sytuacjach trudnych, ale siuśki... :?
Może ją coś boli jak próbuje się załatwić? W jakiej pozycji to robi - staje na łapkach?
Prawo i Sprawiedliwość jest najbardziej mściwym gangiem politycznym w Europie./Davies

Obrazek

morelowa

Post » Pon mar 10, 2014 19:15 Re: Połamana Maja jutro znów operacja, prosimy o kciuki !

Daj jej też może strzykawką do pyszczka trochę oleju jadalnego lub laktulozy. I pomasować delikatnie brzuszek - a nuż ją ruszy :ok: :ok:
“To co robimy dla nas, umiera wraz z nami. To co robimy dla innych i dla świata zostaje po nas i jest nieśmiertelne.” -A. Pine

Alienor

Post » Pon mar 10, 2014 19:58 Re: Połamana Maja jutro znów operacja, prosimy o kciuki !

morelowa pisze:Niedobrze... Z kupą się zdarza po kilka dni, szczególnie w jakiś sytuacjach trudnych, ale siuśki... :?
Może ją coś boli jak próbuje się załatwić? W jakiej pozycji to robi - staje na łapkach?

Bardziej już nie powinno ją boleć...
Przy siuśkach to ja ją zazwyczaj trzymałam, przy kupce zresztą też. Jak chciała się załatwić to się darła i wstawała, ja biegłam pędem i Jej pomagałam na boczku przy siusiu, na stojąco przy kupce. Jak chciała coś innego, nie wiem pogłaskać się to tylko miauknęła i wiedziałam, że nie ma paniki. Teraz parę razy też się darła i wstawała jakby chciała po klatce iść ( przewraca się) więc biegłam, uspokajałam ją, głaskałam, próbowałam delikatnie wsadzić do kuwety, ale nie chciała.
W nocy po cichutku się załatwiała
Jak zajedziemy do weta to na pewno się wysika ze stresu...
Kurcze co chwilę coś...

OlaLola

Post » Wto mar 11, 2014 14:06 Re: Połamana Maja jutro znów operacja, prosimy o kciuki !

Siusiu i kupka były do kuwetki w nocy :):)

Uffffff :) :1luvu: :ok:

OlaLola

Post » Wto mar 11, 2014 14:55 Re: Połamana Maja jutro znów operacja, prosimy o kciuki !

Co za radość! :mrgreen:
Jakbyś tak tytuł jeszcze zmieniła... :wink:

Obrazek

morelowa

Post » Śro mar 12, 2014 10:26 Re: Połamana Majaza za kilka dni wyciągamy 1 gwóźdż !

A co tam dziś u ślicznej Majeczki :1luvu: ?

Alienor

Post » Czw mar 13, 2014 12:15 Re: Połamana Majaza za kilka dni wyciągamy 1 gwóźdż !

Ciociu Alienor i inne ciocie, wyobraź sobie, że Ola nie pozwala mi chodzić !!!
Mówi, że mam leżeć cały czas, a przecież już wiosna ! Chciałam ją przywitać.
Tak ładnie stoję na moich czterech łapkach.... To co, że mam gwoździe...
Ola mówi, że w niedziele jedziemy do Zabrza, gdzie przenocuje u wujka Piotra i cioci Kasi a w poniedziałek wyciągną mi tego pierwszego gwoździa. A tego nowego to dopiero za 2 tygodnie wyciągną.
Ola mówi, że poprosi żeby przy tej ostatniej narkozie mnie wystyrylizowali czy coś takiego... żeby potem znów nie trzeba było mnie narkozować eeee operować.
I tak se leże całą noc i dzień i nudzi mi się... Ileż można leżeć....
Tak sobie właśnie leże, mam kocyk, na kocyku podkład.

Obrazek

OlaLola

Post » Czw mar 13, 2014 12:28 Re: Połamana Majaza za kilka dni wyciągamy 1 gwóźdż !

I zdjęcia Nelki z chorym oczkiem.

Nowe zdjęcia księżniczki Nelki :)

Obrazek
Obrazek
Obrazek

OlaLola

Post » Pon mar 17, 2014 11:28 Re: Połamana Maja w poniedziałek wyciągamy 1 gwóźdż !

Operacja trwa :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

OlaLola

Post » Pon mar 17, 2014 11:43 Re: Połamana Maja w poniedziałek wyciągamy 1 gwóźdż !

:ok: :ok: za Majeczkę :ok: :ok:

Alienor

[poprzednia][następna]