trochę się zaniedbałam z pisaniem o gangsterach, ale ogarnąć to wszystko nie jest łatwo
bure gangstery wciąż odsiadują wyrok - być może jest to dożywocie, na ta chwilę to 1 rok i 7 miesięcy
Milka jak to Milka dogaduje się z każdym osobno i zbiorowo, jednak staje się coraz bardziej wycofana do ludzi, wyraznie "ciasno" jej staje się w stadzie
Karusia jest stabilna - czekam na poprawę........ tak, tak, zaklinam deszcz ..... ale i tak czekam
wczoraj Ichigo zrobił taką niespodziankę, że do dzisiaj uwierzyć nie mogę
mianowicie: nie dość, że załatwil się normalnie uformowaną kupą, to na dodatek cukier ma w dolnej bo dolnej ale normie

, na dzisiaj to juz 4 dzień
szczerze przyznam, że boję się w jakikolwiek sposób to komentować - wciąż nie odkryłam jak to działa, że jest dooooobrze i nagle z dnia na dzień zaczyna znów coś się dziać
nie wiem co powoduje te zapaści i nie wiem co powoduje ich koniec (przeciez leki i dieta idą cały czas, to dlaczego teraz jest poprawa?)
Jasio W. został dzisiaj wykąpany
że co? że niemozliwe?

możliwe i na dodatek mam rece i wszystkie palce u nich i nie wygladam jak siuks po bitwie
jestem genialna

a na dodatek zrobiłam to sama samiuteńka
tak, no
i tak wykąpałam chłopaka, zmyłam z niego tego grzyba miksturą szamponu leczniczego z lekami
teraz czekamy na efekty i szykujemy się do drugiej rundy mycia
musze kupic chłopakowi beta glucan na wzmocnienie
w dalszym ciągu Jasio jest na diecie "kurczakowej"
to były te dobre info
teraz będa te mniej dobre
Jasiowi z końcem miesiąca kończy się ciepła miejscówa - albo dom, albo "lodówka"
w lodówce jest bardzo zimno i coraz wyraźniej wychodzi grzyb na sciany (jak to w ruinie budowlanej bywa).
tyle na dzisiaj