Moderator: Estraven
Ewa L. pisze:Witam wszystkich w tę słoneczną, cieplutką niedzielę.![]()
Wczoraj jakimś dziwnym trafem wpadłam w trans telewizyjny.Najpierw obejrzałam ww.program, potem załapałam się na ciekawą końcówkę jakiegoś filmu na jedynce albo dwójce TVP o zabawkach komandosach i gorgonach, następnie trafiłam na film o drużynie czirliderów, następnie obejrzałam Mumię, potem coś na ID aby w końcu o 5,48 iść spać
Wstałam o 9
![]()
Mam nadzieję że dzisiaj jakoś rozsądnie pójdę spać.

mir.ka pisze:Ewa L. pisze:Witam wszystkich w tę słoneczną, cieplutką niedzielę.![]()
Wczoraj jakimś dziwnym trafem wpadłam w trans telewizyjny.Najpierw obejrzałam ww.program, potem załapałam się na ciekawą końcówkę jakiegoś filmu na jedynce albo dwójce TVP o zabawkach komandosach i gorgonach, następnie trafiłam na film o drużynie czirliderów, następnie obejrzałam Mumię, potem coś na ID aby w końcu o 5,48 iść spać
Wstałam o 9
![]()
witaj Ewciu![]()
u nas też słonecznie, choć by się jakiś deszczyk w nocy przydał, roslinki podlał bo sucho
ja poszłam spać po 22 bo nie było światła
Ewa L. pisze:mir.ka pisze:Ewa L. pisze:Witam wszystkich w tę słoneczną, cieplutką niedzielę.![]()
Wstałam o 9
![]()
witaj Ewciu![]()
u nas też słonecznie, choć by się jakiś deszczyk w nocy przydał, roslinki podlał bo sucho
ja poszłam spać po 22 bo nie było światła
Witaj Mireczko!![]()
Coś cie nawiedzają te awarie ale dobrze chociaż że nie ma mrozów bo byście bez ogrzewania pomarzli![]()
Dzięki takiej pogodzie dziewczyny balkonują ile wlezie.

Ewa L. pisze:O to dobrze - od razu mi ulżyło bo w innym przypadku nie byłoby wesoło.

mir.ka pisze:Ewa L. pisze:O to dobrze - od razu mi ulżyło bo w innym przypadku nie byłoby wesoło.
już wypuszczałam wrzątek na ulicę
Ewa L. pisze:mir.ka pisze:Ewa L. pisze:O to dobrze - od razu mi ulżyło bo w innym przypadku nie byłoby wesoło.
![]()
![]()
![]()

mir.ka pisze:Ewa L. pisze:mir.ka pisze:Ewa L. pisze:O to dobrze - od razu mi ulżyło bo w innym przypadku nie byłoby wesoło.
![]()
![]()
![]()
tzn nie całkiem, wrzątek wylewał się na podjazd, a później woda leciała na ulicę,
Ewa L. pisze:mir.ka pisze:Ewa L. pisze:mir.ka pisze:Ewa L. pisze:O to dobrze - od razu mi ulżyło bo w innym przypadku nie byłoby wesoło.
![]()
![]()
![]()
tzn nie całkiem, wrzątek wylewał się na podjazd, a później woda leciała na ulicę,
Aaaaaa.......![]()
A nie szkoda wody?

Użytkownicy przeglądający ten dział: aania, joanjoan, Lifter i 15 gości