Miziak Tygrysek - w DS!!!!dobre wieści z domku.

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Wto sty 14, 2014 18:20 Re: Miziak Tygrysek - znów pilnie potrzebuje DT lub DS!!!!

MalgWroclaw pisze:Oczywiście, że powinnaś porozmawiać, umowę podpisać :ok:

Dopiero dziś się dowiedziałam że wczoraj go zabrano. Nikt tego ze mną nie konsultował i nie zapytał o zdanie.
Potraktowano mnie na zasadzie Ewa zrobiła swoje i Ewa może odejść.
Obrazek

Ewa L.

Od: Śro lut 27, 2013 20:02

Post » Wto sty 14, 2014 18:30 Re: Miziak Tygrysek - znów pilnie potrzebuje DT lub DS!!!!

Faktycznie strasznie nie fair Cię potraktowano. Ale Tygryś ma domek? Bo już mi się wierzyć nie chce :(

Spilett

Od: Śro wrz 25, 2013 14:57

Post » Wto sty 14, 2014 18:33 Re: Miziak Tygrysek - znów pilnie potrzebuje DT lub DS!!!!

Spilett pisze:Faktycznie strasznie nie fair Cię potraktowano. Ale Tygryś ma domek? Bo już mi się wierzyć nie chce :(

Tak - wczoraj pojechał do nowego domku na wieś ale jako kot domowy nie wychodzący a do towarzystwa będzie miał innego kotka który niedawno stracił przyjaciela.
Obrazek

Ewa L.

Post » Wto sty 14, 2014 18:34 Re: Miziak Tygrysek - znów pilnie potrzebuje DT lub DS!!!!

Ewa L. pisze:
Spilett pisze:Faktycznie strasznie nie fair Cię potraktowano. Ale Tygryś ma domek? Bo już mi się wierzyć nie chce :(

Tak - wczoraj pojechał do nowego domku na wieś ale jako kot domowy nie wychodzący a do towarzystwa będzie miał innego kotka który niedawno stracił przyjaciela.

Mam nadzieję że to będzie już jego domek na zawsze :(

Spilett

Od: Śro wrz 25, 2013 14:57

Post » Wto sty 14, 2014 18:39 Re: Miziak Tygrysek - znów pilnie potrzebuje DT lub DS!!!!

Spilett pisze:
Ewa L. pisze:

Mam nadzieję że to będzie już jego domek na zawsze :(

Ja też i za to trzymam. :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek

Ewa L.

Post » Wto sty 14, 2014 19:17 Re: Miziak Tygrysek - znów pilnie potrzebuje DT lub DS!!!!

nieźle to załatwiła :evil: :evil:
Obrazek

http://www.nadziejanadom.org/

"Największym egoizmem jest życie dla czystych podłóg, foteli bez sierści i w przekonaniu -już nigdy więcej, bo później boli "

mir.ka

Od: Pt cze 01, 2012 10:06

Post » Wto sty 14, 2014 23:10 Re: Miziak Tygrysek - znów pilnie potrzebuje DT lub DS!!!!

Fakt,że ten domek spadł niemal w ostatniej chwili,ale rzeczywiście nie fer z Toba zrobili i powinnas to koleżance napomknąć przy najbliższej okazji,żeby wiedziała,że tak się nie robi :evil:
Ja profilaktycznie zamknę wydarzenie,żeby znowu cos tfu tfu się nie zdarzyło
A Ty sama będziesz miała jakies info o naszym miziaku ?

Jutro zamykamy >

i odwołane,żeby nie zapeszać

:ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek

Myszolandia

Od: Pon sty 19, 2009 22:48

Post » Śro sty 15, 2014 11:46 Re: Miziak Tygrysek - znów pilnie potrzebuje DT lub DS!!!!

W sumie wieści będę miała tylko przez nią ale poproszę o nr. tel do tej pani i też kiedyś do niej przedzwonię.
Obrazek

Ewa L.

Post » Śro sty 15, 2014 11:49 Re: Miziak Tygrysek - znów pilnie potrzebuje DT lub DS!!!!

Ooo,tak,tak właśnie :ok: :ok: :ok: :ok:
Chcielibyśmy wiedzieć chociaż z grubsza jak ma Tygrynio,a jeszcze najlepiej,jakby koleżanka jakies foto czasem zrobiła
Obrazek

Myszolandia

Post » Śro sty 15, 2014 11:52 Re: Miziak Tygrysek - znów pilnie potrzebuje DT lub DS!!!!

Myszolandia pisze:Ooo,tak,tak właśnie :ok: :ok: :ok: :ok:
Chcielibyśmy wiedzieć chociaż z grubsza jak ma Tygrynio,a jeszcze najlepiej,jakby koleżanka jakies foto czasem zrobiła

Ona to zdecydowanie nie zrobi bo Tygryś pojechał na wieś a ona mieszka w bloku przede mną. Jej kuzynka mieszka na tej wsi i ona z dzieciakami jeździ do niej latem to może wtedy coś zrobić.
Obrazek

Ewa L.

Post » Śro sty 15, 2014 11:54 Re: Miziak Tygrysek - znów pilnie potrzebuje DT lub DS!!!!

aaa,to niech ta kuzynka niech zrobi fotki :ok: :ok: :ok:
Mam nadzieję,ze Tygrynio będzie szczęśliwy :ok: :ok: :ok: :ok:

Dzisiaj zamknęłam wydarzenie
Obrazek

Myszolandia

Post » Śro sty 15, 2014 11:58 Re: Miziak Tygrysek - znów pilnie potrzebuje DT lub DS!!!!

Myszolandia pisze:aaa,to niech ta kuzynka niech zrobi fotki :ok: :ok: :ok:
Mam nadzieję,ze Tygrynio będzie szczęśliwy :ok: :ok: :ok: :ok:

Dzisiaj zamknęłam wydarzenie

Ok i oby nie potrzeba było go znów otwierać. :ok: :ok: :ok: :ok:
Nie znam kuzynki i nie wiem czy by zechciała latać sąsiadom po chałupie i cykać kotu foty :roll:
Obrazek

Ewa L.

Post » Czw sty 16, 2014 10:28 Re: Miziak Tygrysek - znów pilnie potrzebuje DT lub DS!!!!

jak akurat by była ,to może by cykneła
Kiedyś tez z moją pomocą jedna z kić ode mnie z rodziny znalazła dom po sąsiedzku i sami ci ludzie jak mnie kiedyś zobaczyli,powiedzieli,żebym sobie ją zobaczyła,nie mieli nic przeciwko foceniu :ok: :ok: :ok:

W każdym razie niech będzie Tygrynio szczęśliwy :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek

Myszolandia

Post » Sob mar 08, 2014 17:56 Re: Miziak Tygrysek - w DS!!!!

Hej wszystkim. :D
Pamiętacie Tygryska dla którego szukałam domku?
Mam o nim wieści:
Tygrysek miewa się dobrze. Mieszka w Ujeździe. Dostaje codziennie pyszne jedzonko. Dziewczynka, która wzięła Tygryska ze sobą bardzo się cieszy z nowego pupila. :1luvu:
Obrazek

Ewa L.

Post » Wto paź 21, 2014 9:08 Re: Miziak Tygrysek - w DS!!!!dobre wieści z domku.

Wczoraj spotkałam teściową mojej koleżanki która wydała Tygryska.
Z jej relacji wynika że Tygrysek już nie mieszka ze starszą panią tylko do siebie zabrała go córka tej pani. Okazało się że Tygrysek i jej córka tak sie z sobą zżyli że szkoda jej było rozdzielać ich.
Obecnie Tygrysek wiedzie życie kota salonowego - łóżeczko, kanapa , fotele to jego miejsce w życiu.
Obrazek

Ewa L.

[poprzednia][następna]