minęło 4 lata, wciąż poszukiwany

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt mar 07, 2014 23:52 Re: Wawa - proszę o pomoc osoby z Wawra i Radości zaginął Bo

Obrazek
Z lęku przed rusycyzmem wielu naszych braci, nie mówi „kot się czai”, lecz „kot się herbaci” ---- Jan Sztaudynger
Obrazek...ObrazekA tu znajdziesz nasz koci wątek: http://tiny.pl/hk6cq

Monika_Krk

Od: Wto lis 27, 2012 12:51

Post » Sob mar 08, 2014 0:00 Re: Wawa - proszę o pomoc osoby z Wawra i Radości zaginął Bo

Ewa.KM pisze:Borys tez powinien sie tak wylegiwać

Moja księżniczka na ziarnku grochu
Obrazek
Obrazek

Ewa.KM

Od: Śro mar 20, 2013 23:32

Post » Sob mar 08, 2014 0:03 Re: Wawa - proszę o pomoc osoby z Wawra i Radości zaginął Bo

Monika_Krk pisze:Obrazek

O 10 na środkowym peronie Warszawa Śródmieście
Obrazek

Ewa.KM

Post » Sob mar 08, 2014 0:21 Re: Wawa - proszę o pomoc osoby z Wawra i Radości zaginął Bo

Lubię to zdjęcie
Obrazek
Obrazek

Ewa.KM

Post » Sob mar 08, 2014 0:25 Re: Wawa - proszę o pomoc osoby z Wawra i Radości zaginął Bo

Ewo jak myślisz czy Misza tęskni za wolnością na polu? czy jest szczęśliwy w domu?
"Nie nowina, że głupi mądrego przegadał; Kontent więc, iż uczony nic nie odpowiadał, tym bardziej jeszcze krzyczeć przeraźliwie począł; Na koniec, rzekł mądry, by nie być w odpowiedzi dłużny:
Wiesz, dlaczego dzwon głośny? Bo wewnątrz próżny."
(z I.Krasickiego)

meggi 2

Od: Sob lip 07, 2007 21:16

Post » Sob mar 08, 2014 6:34 Re: Wawa - proszę o pomoc osoby z Wawra i Radości zaginął Bo

Dziewczyny, odezwała się Kasia - pilnie potrzebuję ogłoszenia ale w innej formie jak na FB
tamto jest trochę niewyraźne i nie mogę przesłać pocztą FB

chyba, że ktoś potrafi i prześle bezpośrednio do Kasi

https://www.facebook.com/pages/Kasia-Pi ... 7859719066

z krótkim opisem, gdzie był widziany, gdzie zwiał etc
Wojtusiu... zabrałeś moje serce. odwiedź mnie proszę, kiedyś..we śnie..w innym futerku.
ObrazekObrazek

mamaGiny

Od: Pon maja 10, 2010 10:30

Post » Sob mar 08, 2014 8:36 Re: Wawa - proszę o pomoc osoby z Wawra i Radości zaginął Bo

meggi 2 pisze:Ewo jak myślisz czy Misza tęskni za wolnością na polu? czy jest szczęśliwy w domu?

Misza musiał być psem domowym. I dobrze czuje sie w domu. Na początku zapewne było mu za gorąco w domu i z tych poduszek przenosił się nie na swoje posłanie ale pod drzwi balkonowe gdzie trochę wieje. On z powodu serca nie może biegać, jak podbiegnie parę metrów to jest święto. Dlatego na wolności zapewne było mu trudniej niż innym psom, uciekać, walczyć czy zdobywać pożywienie. Długo tez w ogóle nie szczekał, taki pies milczek. Teraz juz potrafi zaszczekać a nawet pogonić białego pudla i wyrwać mu parę kłaków z czuprynki.
Gdy rzucałam patyki dla Czikity to Miasza wtedy wyraźnie się bał podniesionej ręki z kijaszkiem. (Mojej ręki!) A jak jesteśmy razem w trójkę i mąć chce z nim wyjść to Misza, chociaż najpierw bardzo się cieszy na spacer, to potem nie chce wyjść i czeka na mnie a nawet jak wyjdzie z bloku to potem i tak TŻ po mnie dzwoni i prosi "ubierz się i wyjdź bo Misza nie chce się ruszyć".
No i ciągle nie chce pierwszy wchodzić na klatkę czy do mieszkania, on idzie za człowiekiem nigdy pierwszy. Prawdopodobnie nie raz podniesiona ręka z kijem spadła na niego jak chciał gdzieś wejść.
Kiedyś na spacerze chciałam przejść obok dwóch pracowników spółdzielni zamiatających chodnik. Panowie mieli miotły, miotły miały kije. Misza się zaparł i nie pomogło tłumaczenie, musieliśmy ich obejść szerokim łukiem.
Obrazek

Ewa.KM

Post » Sob mar 08, 2014 8:57 Re: Wawa - proszę o pomoc osoby z Wawra i Radości zaginął Bo

Za odnalezienie Borysa :ok: :ok:

A zdjęcia Miszy to normalnie miód na serce :1luvu:
“To co robimy dla nas, umiera wraz z nami. To co robimy dla innych i dla świata zostaje po nas i jest nieśmiertelne.” -A. Pine
nasz wątek: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=159694

Alienor

Od: Pt mar 19, 2010 14:48

Post » Sob mar 08, 2014 16:19 Re: Wawa - proszę o pomoc osoby z Wawra i Radości zaginął Bo

Z harcerzami nietety mi nie wyszło bo to nie ich rejon ale podobno koleżanka z Sólejówka wyrazila chęć pomocy w rozwieszaniu ogłoszeń. Czekam na telefon od niej bo jest aktualnie niedostępna.
Obrazek

LimLim

Od: Sob lut 23, 2002 20:08

Post » Sob mar 08, 2014 16:26 Re: Wawa - proszę o pomoc osoby z Wawra i Radości zaginął Bo

mamaGiny pisze:Dziewczyny, odezwała się Kasia - pilnie potrzebuję ogłoszenia ale w innej formie jak na FB
tamto jest trochę niewyraźne i nie mogę przesłać pocztą FB

chyba, że ktoś potrafi i prześle bezpośrednio do Kasi

https://www.facebook.com/pages/Kasia-Pi ... 7859719066

z krótkim opisem, gdzie był widziany, gdzie zwiał etc

W wydarzeniu jest podwieszone na samej gorze najnowsze ogłoszenie i tam jest link do ściągnięcia go w najlepszym formacie...

Szalony Kot

Od: Pt wrz 24, 2010 13:01

Post » Nie mar 09, 2014 21:10 Re: Wawa - proszę o pomoc osoby z Wawra i Radości zaginął Bo

Dziewczyny koleżanka która mieszka w Sólejówku powiedziała,ze może trochę ogłoszeń rozwiesić bo jadac do matki bywa w Radości. Może najszybciej byłoby wysłać jej te ogłoszenia pocztą (na mój koszt).
Obrazek

LimLim

Post » Nie mar 09, 2014 21:22 Re: Wawa - proszę o pomoc osoby z Wawra i Radości zaginął Bo

LimLim pisze:Dziewczyny koleżanka która mieszka w Sólejówku powiedziała,ze może trochę ogłoszeń rozwiesić bo jadac do matki bywa w Radości. Może najszybciej byłoby wysłać jej te ogłoszenia pocztą (na mój koszt).

Radość jest niemalże cała oklejona. Okolice stacji, sklepiki, słupy, drzewa, płoty, okolice izbickiej.
Jeżeli koleżanka tam regularnie jeździ, to można ją tylko prosić o to, żeby zwracała uwagę na to, czy ogłoszenia nadal wiszą i są widoczne.
W razie czego 500 sztuk ogłoszeń zostawiłyśmy u weta na Panny Wodnej (Przychodnia Radość).
ObrazekObrazek

Zosik

Od: Pt sty 25, 2013 17:10

Post » Nie mar 09, 2014 22:23 Re: Wawa - proszę o pomoc osoby z Wawra i Radości zaginął Bo

niooooo
ciut odrobinkę okleiłyśmy okolicę - nie wiemy jaka jest "zrywalność" ogłoszeń na tamtym terenie ale z wiszenia niektórych juz bardzo zniszczonych wnioskujemy, że dłuuuuuga.

Sulejówek mozna okleić - jak najbardziej.
Nie wiemy gdzie jest Borys.
Obrazek

Kinnia

Od: Nie sie 19, 2012 21:12

Post » Pon mar 10, 2014 8:22 Re: Wawa - proszę o pomoc osoby z Wawra i Radości zaginął Bo

OK to przekażę Ani gdzie są ulotki.
Obrazek

LimLim

Post » Pon mar 10, 2014 9:36 Re: Wawa - proszę o pomoc osoby z Wawra i Radości zaginął Bo

LimLim pisze:OK to przekażę Ani gdzie są ulotki.

tam jest 500sztuk - niech weźmie ile chce
porozcinac trzeba nr telefonu
Obrazek

Kinnia

Od: Nie sie 19, 2012 21:12

[poprzednia][następna]