ZWYKŁY BURY KOT, BEZ DOMU I BEZ SZANS ..... TYCHY :(

Kocie pogawędki

Moderator: Estraven

Post » Wto wrz 17, 2013 16:58 Re: ZWYKŁY BURY KOT, BEZ DOMU I BEZ SZANS ..... TYCHY :(

miko_bs pisze:Dzisiaj nasz śliczny burasek dostał mnóstwo karmy mokrej i suchej a wszystko dzięki Justynie:)

I niech mu smakuje :ok: , mam nadzieje że sie podzieli z koleżankami :wink:
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Od: Czw wrz 11, 2008 19:03

Post » Wto lis 12, 2013 9:58 Re: ZWYKŁY BURY KOT, BEZ DOMU I BEZ SZANS ..... TYCHY :(

Co slychac u Emila :1luvu: , czy juz ma Domek :?:
ObrazekObrazek

marysienka

Od: Pt gru 10, 2010 3:08

Post » Sob lis 16, 2013 21:24 Re: ZWYKŁY BURY KOT, BEZ DOMU I BEZ SZANS ..... TYCHY :(

Domku jak narazie ani widu ani słychu:/
Emil się zadomowił, niedługo wrzucę zdjecia, bo jeszcze zapomnicie jak wygląda:) Aktualnie jestem na etapie przerabiania pokoju dla niego. Nie bardzo lubi się z moją kotką, a po obejrzeniu Kotów z piekła rodem postanowiłam, że zrobię mu półeczkę po której będzie mógł się wspiąć na szafę i tam rządzić:D Przestrzeń tylko dla niego powinna go bardziej uspokoić:D

miko_bs

Od: Pt lis 30, 2012 22:34

Post » Pon lis 18, 2013 12:29 Re: ZWYKŁY BURY KOT, BEZ DOMU I BEZ SZANS ..... TYCHY :(

Trzymamy za slowo i czekamy na foty Niezwyklego Emila :ok: :1luvu:
ObrazekObrazek

marysienka

Post » Pon lis 18, 2013 19:45 Re: ZWYKŁY BURY KOT, BEZ DOMU I BEZ SZANS ..... TYCHY :(

I jest zdjęcie Emilka. Wyłożony na szafie, widocznie mu się spodobało, ale jak tylko moja kotka weszła do pokoju to dość zgrabnie zeskoczył na nią jak "grom z jasnego nieba"

Obrazek

miko_bs

Post » Pt sty 03, 2014 18:10 Re: ZWYKŁY BURY KOT, BEZ DOMU I BEZ SZANS ..... TYCHY :(

Sliczny niezwykly Emil :1luvu:
ObrazekObrazek

marysienka

Post » Pt mar 07, 2014 20:42 Re: ZWYKŁY BURY KOT, BEZ DOMU I BEZ SZANS ..... TYCHY :(

Jak pewnie pamiętacie Emil trafił do mnie rok temu, dokładnie 8 marca ok godz. 1.30 w nocy. Taki niepewny i niespokojny zachowywał się jak cień przez pierwszych parę dni. Potem zaczął pokazywać charakterek, ale co to za kot bez swojego zdania?
Liczyłam na to, że w miesiąc-dwa może uda mu się znaleźć domek, przecież wiele kotów jest szybko adoptowanych, w końcu im dłużej kot jest na tymczasie tym bardziej człowiek się do niego przyzwyczaja. No ale niestety pomimo banerków, ogłoszeń i innych akcji nikomu się nie spodobał ten przystojniak. A szkoda, bo naprawdę fajny z niego kawaler.
Mimo, że od dawna myślałam, że dom się już dla niego nie znajdzie i u mnie zostanie to nadal szukałam. Wiem, że oddałabym go z ciężkim sercem, ale nie potrafili się dogadać z moją Tosią, która fakt faktem też bardzo lubiła dominować - często trzeba było je rozdzielać do osobnych "ławek".
W Dzień Kota przydarzyły się dwie rzeczy, jedna wyniknęła z drugiej. Moja Tosia postanowiła pozwiedzać inne tereny, dość daleko od domu i niestety trafiła na jakiegoś wariata, przed którym nie zdążyła przebiec na drugą stronę drogi.Tosiaczka już nie ma wśród nas, mam nadzieję, że po drugiej stronie jest szczęśliwa. Jak pisałam wcześniej, Emil szukał domu, bo nie akceptowały się wzajemnie. Teraz, kiedy z drugim kotem żyją w zgodzie, możemy pościągać ogłoszenia. Antosia odchodząc od nas podarowała Emilowi DS. Zostaje u mnie:)

miko_bs

Post » Sob mar 08, 2014 7:47 Re: ZWYKŁY BURY KOT, BEZ DOMU I BEZ SZANS ..... TYCHY :(

Tak bardzo mi przykro z powodu smierci Tosi :cry: :cry: :cry:

Tosienko [*]

Jak to sie dziwnie przeplata - bardzo smutne wiadomosci :cry: - jednoczesnie wielka radosc, ze postanowilas dac Dom Emilkowi :1luvu:
ObrazekObrazek

marysienka

[poprzednia]