Kupię, żeby nie dostać, czyli RZDNNP - KONIEC

Indywidualne aukcje na kocie potrzeby

Moderator: Moderatorzy

Post » Czw mar 06, 2014 20:05 Re: Kupię, żeby nie dostać, czyli RZDNNP -na koty pod opieką

A jeszcze miałam coś fajnego, ale zaprzepaszczone :evil: , tak gliniasty chleb TŻ w trasie kupił, że skórę zjadł, a środek by się nadał np do ulepienia sobie pisanek, no ale nie ma.

I jeszcze mam nówkę, przed chwilą Bestla postanowił sobie wiosenny manicure zrobić, rozdrapała materac, gąbeczki z pazurków jej zdjęłam, mogą małą " myszkę" wypełnić :twisted:
Obrazek Obrazek

Thorkatt

Od: Czw sty 04, 2007 23:29

Post » Czw mar 06, 2014 20:12 Re: Kupię, żeby nie dostać, czyli RZDNNP -na koty pod opieką

Thorkatt pisze:Dla koteczekanusi mam 2 propozycje:
1)10 cm w pasie - ode mnie za 4,55
2) nauka kocich sztuczek z moim TŻ i Bestlą
http://www.youtube.com/watch?v=xhX0IsWtnqk
łatwo nie będzie, więc cena 7,77 to i tak mało. Zainteresowana osoba wystąpi oczywiście w roli kota, TZ będzie trenował, Bestla i reszta będą przyjmowac smakołyki.

ale czadowy filmik :1luvu:
całej rodzinie będę pokazywać :ok: :kotek: :ok:
Obrazek Obrazek

Rudolf [*] 12.04.2015
żegnaj kochany..

Puśka [*] 09.10.2015
żegnaj koteńko..

skarbonka

Od: Sob wrz 04, 2010 12:18

Post » Czw mar 06, 2014 22:31 Re: Kupię, żeby nie dostać, czyli RZDNNP -na koty pod opieką

hikora pisze:No, ja nie wiem, czy na zegarek nie skusi się NAPRAWDĘ ewa_mrau, bo ona takie lubi :D . A jeszcze LM!
Ja sobie popatrzę, na razie mnie kusi symbol bazarku, a co

Skusiłaś się już? :mrgreen:
Symbol to nie jakieś beleco!
Więc belekto nabyć nie może!
Tobie "sprzedam". Boś dobry człek. :mrgreen:
ObrazekObrazek

Zosik

Od: Pt sty 25, 2013 17:10

Post » Pt mar 07, 2014 2:46 Re: Kupię, żeby nie dostać, czyli RZDNNP -na koty pod opieką

Thorkatt kicia cudna i bardzo zdolna a TŻ niezmiernie widowiskowy - showman :kotek:
podziwiam oboje :D i zachęcam do licytacji nauki kocich sztuczek =^..^=
Obrazek Obrazek Obrazek

wibryska

Od: Nie gru 17, 2006 18:41

Post » Pt mar 07, 2014 7:48 Re: Kupię, żeby nie dostać, czyli RZDNNP -na koty pod opieką

A moje fanciory siem nikomu nie podobały? :(
Obrazek

Ewa L.

Od: Śro lut 27, 2013 20:02

Post » Pt mar 07, 2014 8:58 Re: Kupię, żeby nie dostać, czyli RZDNNP -na koty pod opieką

Ewa L. pisze:A moje fanciory siem nikomu nie podobały? :(

A Ty dawałaś fanty na ten bazarek Ewuniu?
Jak tak, to ja przeoczyłam... :oops:
ObrazekObrazek

Zosik

Post » Pt mar 07, 2014 9:06 Re: Kupię, żeby nie dostać, czyli RZDNNP -na koty pod opieką

Zosik pisze:

Dawno, dawno temu zaraz po zakończeniu bazarku dla Joli Dworcowej. Wysłałam ci na PW chyba z 12 pozycji. :mrgreen:
Obrazek

Ewa L.

Post » Pt mar 07, 2014 9:08 Re: Kupię, żeby nie dostać, czyli RZDNNP -na koty pod opieką

Ewa L. pisze:
Zosik pisze:

Dawno, dawno temu zaraz po zakończeniu bazarku dla Joli Dworcowej. Wysłałam ci na PW chyba z 12 pozycji. :mrgreen:

O cholender... ale ze mnie gapa... :(
Przepraszam, zapomniałam o tym.
Czy mogę wrzucić je na kolejny bazarek?
Muszę to sobie zapisać, bo za dużo na głowie mam i zapominam o tym, czego nie napiszę...
ObrazekObrazek

Zosik

Post » Pt mar 07, 2014 9:10 Re: Kupię, żeby nie dostać, czyli RZDNNP -na koty pod opieką

Zosik pisze:
Ewa L. pisze:
Zosik pisze:

O cholender... ale ze mnie gapa... :(
Przepraszam, zapomniałam o tym.
Czy mogę wrzucić je na kolejny bazarek?
Muszę to sobie zapisać, bo za dużo na głowie mam i zapominam o tym, czego nie napiszę...

Jasne że tak - sprawdziłam - wysłane 20 lutego 13 pozycji. :mrgreen:
Obrazek

Ewa L.

Post » Pt mar 07, 2014 10:03 Re: Kupię, żeby nie dostać, czyli RZDNNP -na koty pod opieką

Przepraszam Cię, gamoń jestem :roll:
ObrazekObrazek

Zosik

Post » Pt mar 07, 2014 16:09 Re: Kupię, żeby nie dostać, czyli RZDNNP -na koty pod opieką

Co tu tak cicho?
To do Was nie podobne!
ObrazekObrazek

Zosik

Post » Pt mar 07, 2014 16:54 Re: Kupię, żeby nie dostać, czyli RZDNNP -na koty pod opieką

Ja mam dzisiaj strasznie zabiegany dzień, wiele dłoni dziś ściskałam, jeszcze siostrunie spotkam i spróbujemy 5 raz wyszarpać z banku oszczędności mojej may, niestety nie prosto odebrac swoje z książeczki PKO :twisted:

Na poczatek zalicytuje swoje wspomnienia - pakiet - pamięć juz nie ta, to mi sie oplaci, jak sobie to dokladnie jeszcze raz opowiem. :mrgreen:

Do papierka po pasztecie dzisiaj jeszcze pasztet z rana pieczony - wysylka w kopercie zwykłej jakby co :mrgreen:
Obrazek Obrazek

Thorkatt

Od: Czw sty 04, 2007 23:29

Post » Pt mar 07, 2014 17:04 Re: Kupię, żeby nie dostać, czyli RZDNNP -na koty pod opieką

haha :ryk:
chyba i tym razem wespniemy się na szczyty absurdu...

ja wczoraj ściskałam dłonie... :roll:
dzisiaj prawie usnęłam nad papierzyskami
masakryczny dzień
ObrazekObrazek

Zosik

Post » Pt mar 07, 2014 18:13 Re: Kupię, żeby nie dostać, czyli RZDNNP -na koty pod opieką

Jak tak ładnie o mnie piszesz, to poproszę "SYMBOL" za wyw. Popatrzę jeszcze, może coś mi się przyda nie mieć...
Na razie szykujemy się do przeprowadzki - naszej i syna, przy czym dziecko zawiódł fachowiec, musimy pomagać :( a lata już nie te...
Szkoda, że nie ja wpadłam na pomysł 10 cm w pasie, też bym sprzedała. Mogę za to sprzedać np. 15 lat bogatych w doświadczenia :twisted:
I kto tu mruczy<- to nasz blog, można poczytać i pomóc nam robiąc zakupy w Zooplus'ie
kliknij w banerek sklepu na pierwszej stronie bloga

hikora

Od: Czw sie 23, 2012 5:36

Post » Pt mar 07, 2014 22:20 Re: Kupię, żeby nie dostać, czyli RZDNNP -na koty pod opieką

hikora pisze:Jak tak ładnie o mnie piszesz, to poproszę "SYMBOL" za wyw. Popatrzę jeszcze, może coś mi się przyda nie mieć...
Na razie szykujemy się do przeprowadzki - naszej i syna, przy czym dziecko zawiódł fachowiec, musimy pomagać :( a lata już nie te...
Szkoda, że nie ja wpadłam na pomysł 10 cm w pasie, też bym sprzedała. Mogę za to sprzedać np. 15 lat bogatych w doświadczenia :twisted:

Dziękujemy! :D
Nic straconego. Możesz sprzedać powyższe na kolejnym bazarku!

Nie będzie mnie przez cały weekend. Bardzo Was proszę dziouchy o przypilnowanie bazarku i podrzucanie, gdyby mu się spadło. Obrazek
ObrazekObrazek

Zosik

[poprzednia][następna]