I jeszcze mam nówkę, przed chwilą Bestla postanowił sobie wiosenny manicure zrobić, rozdrapała materac, gąbeczki z pazurków jej zdjęłam, mogą małą " myszkę" wypełnić

Moderator: Moderatorzy
Thorkatt pisze:Dla koteczekanusi mam 2 propozycje:
1)10 cm w pasie - ode mnie za 4,55
2) nauka kocich sztuczek z moim TŻ i Bestlą
http://www.youtube.com/watch?v=xhX0IsWtnqk
łatwo nie będzie, więc cena 7,77 to i tak mało. Zainteresowana osoba wystąpi oczywiście w roli kota, TZ będzie trenował, Bestla i reszta będą przyjmowac smakołyki.
hikora pisze:No, ja nie wiem, czy na zegarek nie skusi się NAPRAWDĘ ewa_mrau, bo ona takie lubi. A jeszcze LM!
Ja sobie popatrzę, na razie mnie kusi symbol bazarku, a co
Ewa L. pisze:A moje fanciory siem nikomu nie podobały?
Zosik pisze:Ewa L. pisze:A moje fanciory siem nikomu nie podobały?
A Ty dawałaś fanty na ten bazarek Ewuniu?
Jak tak, to ja przeoczyłam...
Ewa L. pisze:Zosik pisze:Ewa L. pisze:A moje fanciory siem nikomu nie podobały?
Dawno, dawno temu zaraz po zakończeniu bazarku dla Joli Dworcowej. Wysłałam ci na PW chyba z 12 pozycji.
Zosik pisze:Ewa L. pisze:Zosik pisze:Ewa L. pisze:A moje fanciory siem nikomu nie podobały?
Dawno, dawno temu zaraz po zakończeniu bazarku dla Joli Dworcowej. Wysłałam ci na PW chyba z 12 pozycji.
O cholender... ale ze mnie gapa...
Przepraszam, zapomniałam o tym.
Czy mogę wrzucić je na kolejny bazarek?
Muszę to sobie zapisać, bo za dużo na głowie mam i zapominam o tym, czego nie napiszę...
hikora pisze:Jak tak ładnie o mnie piszesz, to poproszę "SYMBOL" za wyw. Popatrzę jeszcze, może coś mi się przyda nie mieć...
Na razie szykujemy się do przeprowadzki - naszej i syna, przy czym dziecko zawiódł fachowiec, musimy pomagaća lata już nie te...
Szkoda, że nie ja wpadłam na pomysł 10 cm w pasie, też bym sprzedała. Mogę za to sprzedać np. 15 lat bogatych w doświadczenia
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 57 gości