Trikolorka czeka. Wszystkie "krówki" z piwnicy już w DS !!

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Wto sty 28, 2014 17:22 Re: Trikolorka i parka "krówek" czekają. 2 siostry w DS !!

Hania66 pisze:
ASK@ pisze:Może wcale nie wyła tylko popłakiwała. Trzeba namiary sobie wziąć na wszelkie słowa jakie padają. Trzymam kciuki za te w DS.

Właśnie tak samo sobie pomyślałam, to wycie było określeniem Państwa, a jak było na prawdę, kto to wie...
Kciuki :ok:

Mnie się ten facet pytał przez telefon co można podać na rujkę u kotki... czy może kocimiętka zadziała, żeby ją uciszyć... :|
♪♫♬ ♪

*anika*

Od: Pon mar 28, 2005 20:15

Post » Śro sty 29, 2014 9:28 Re: Trikolorka i parka "krówek" czekają. 2 siostry w DS !!

Też nie chce mi się wierzyć, że aż tak hałasowała :?
Twierdzili, że w ciągu dnia był spokój a w nocy dosłownie non-stop miałczała i użył okreslenia "wyła", że od 2 nikt nie mógł spać i tak 3 noce (bo tyle u nich spędziła) pod rząd.
U mnie jest tak słodka, że aż mam myśli, których nie powinnam mieć 8)

Wąsacza odwiozłam wczoraj wieczorem do DS !!!! :ok:
Był nadzwyczaj spokojny w aucie i tam też mało zestresowany - wyszedł sam z transportera - pani wzięła go na ręce i nie protestował.
Bedzie miał kolegę - biało czarnego 5 letniego cudnego kocurka - będą wygladać jak bracia :1luvu:
ObrazekObrazek

Jagooda

Od: Czw wrz 08, 2011 12:47

Post » Śro sty 29, 2014 13:01 Re: Trikolorka i parka "krówek" czekają. 2 siostry w DS !!

:ok: :ok: :ok:

A ja dziś miałam telefon w sprawie Batmanki - babsko się zapytało "gdzie TO można odebrać?" :twisted: Kazałam jej spadać...
♪♫♬ ♪

*anika*

Od: Pon mar 28, 2005 20:15

Post » Śro lut 12, 2014 8:55 Re: Trikolorka i "krówka" czekają. 2 siostry i brat w DS !!

Jej dopiero teraz przeczytałam to drobnym maczkiem :evil:
"TO" jest cudowne, rozmruczane, towarzyskie i na pewno nie pójdzie w "byle jakie ręce".
Jest już po sterylce.
ObrazekObrazek

Jagooda

Post » Śro lut 12, 2014 8:56 Re: Trikolorka i "krówka" czekają. 2 siostry i brat w DS !!

Rozmawiałam też z nowym domkiem Wąsacza - zaaklimatyzował sie i zaprzyjaźnił z kotem rezydentem, wszystko jest OK.
Natomiast domek sióstr milczy .....
ObrazekObrazek

Jagooda

Post » Czw lut 27, 2014 11:21 Re: Trikolorka i "krówka" czekają. 2 siostry i brat w DS !!

Najnowsze fotki Mocci.
Zrobiłam do nowych ogłoszeń... ale chyba już nie będą potrzebne.
Ale na razie... nie zapeszam ...
Obrazek
Obrazek
Obrazek
ObrazekObrazek

Jagooda

Post » Wto mar 04, 2014 17:27 Re: Trikolorka i "krówka" czekają. 2 siostry i brat w DS !!

Piękności łaciate :1luvu:
Jeszcze tylko troszkę i będziemy się miziać, jak tylko czarnonosa panienka pozwoli :)
"Świat należy do kotów. One tylko udają, że to my mamy nad nimi władzę."
Ze mną Mefisto, Mocca, Mia, Manga-Pukota, Bamboszek, Nyks-Kula, Hades, Gizmo. *Maura♥*
Nasz temat: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=46&t=160831

Nina_Brzeg

Od: Czw wrz 27, 2007 20:43

Post » Śro mar 05, 2014 14:15 Re: Trikolorka i "krówka" czekają. 2 siostry i brat w DS !!

Skoro domek się już ujawnił to mogę już śmiało napisać.
W sobotę Mocca jedzie do nowego domu :ok: ...... niestety najpierw pociągiem 6 godzin :( mam nadzieję że jakoś dobrze zniesie podróż.
Będzie tęsnić za wujkiem Duffikiem
ObrazekObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazek

Jagooda

Post » Sob mar 08, 2014 12:10 Re: Trikolorka i "krówka" czekają. 2 siostry i brat w DS !!

Mocca już w pociągu, jedzie no nowego domu .... już niedaleko :ok:
ObrazekObrazek

Jagooda

Post » Sob mar 08, 2014 19:52 Re: Trikolorka czeka. Wszystkie "krówki" z piwnicy już w DS

Dojechała :piwa: :piwa: i pozostaje na forum:
viewtopic.php?f=46&t=160831
ObrazekObrazek

Jagooda

Post » Sob mar 08, 2014 21:18 Re: Trikolorka czeka. Wszystkie "krówki" z piwnicy już w DS

:ok:
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 12 >>

Post » Wto mar 11, 2014 9:34 Re: Trikolorka czeka. Wszystkie "krówki" z piwnicy już w DS

Mocca czuje się już prawie całkiem jak u siebie :)

A co do wycia w poprzednim domu. Ona naprawdę strasznie głośno i donośnie miauczy ;) Aż się wierzyć nie chce, że to ona, bo to przecież taka malutka, drobna koteczka!
U nas dwie pierwsze noce też były nieprzespane. Od 22 do 6 na ranem niemal bez przerwy chodziła po pokoju i miauczała. Zachowywała się dokładnie tak, jakby kogoś szukała - zaglądała w każdy kącik, rozglądała się, itp.
Dzisiejsza, trzecia noc minęła już o wiele spokojnie, było troszkę płaczu tylko między 4 a 5 nad ranem.
Ale ja się płaczom nie dziwię. Przecież tutaj wszystko jest dla niej nowe! Nagle straciła kumpli, z którymi była kilka miesięcy, ludzi, którzy ją oswoili i dom, w którym czuła się bezpiecznie.

Na szczęście bardzo szybko się do wszystkiego przyzwyczaja. Wchodzi już na wszystkie kocie półki (jeszcze rano nie potrafiła wejść na półkę nad drzwiami a teraz na niej siedzi i obgryza róg ;) ), szaleje na drapaku, mizia się i gania za Mefistem. Cudna jest ♥
"Świat należy do kotów. One tylko udają, że to my mamy nad nimi władzę."
Ze mną Mefisto, Mocca, Mia, Manga-Pukota, Bamboszek, Nyks-Kula, Hades, Gizmo. *Maura♥*
Nasz temat: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=46&t=160831

Nina_Brzeg

Od: Czw wrz 27, 2007 20:43

[poprzednia]