To zdjęcie Hrabiny z wczoraj, miała zmianę opatrunku. Podobno jest fajną,grzeczną, czystą kotką. Zmiana opatrunku jest co drugi dzień. Nadal w lecznicy...
Na chwilę obecną mamy na chwilę obecną uzbieranych 290 zł. Darczyńcom serdecznie dziękujemy rozliczenia w pierwszym poście.
To jednak wciąż kropla w morzu potrzeb...Sama operacja kosztowała ok. 1200zł plus koszty pobytu w klinice ( co najmniej 30zł/doba) ...PROSIMY, NIE ZOSTAWIAJCIE NAS Z TYM DŁUGIEM!!!
Póki co Hrabina i jej nowy bucik....W poniedziałek ma zdjęcie szwów i wtedy ewentualnie jak będzie wszystko ok - można ją śmiało zabrać z lecznicy.... W najbliższych dniach będzie wizyta dla DT dla Hrabiny na Mokotowie(trzymajcie kciuki)
Ratunku z zadłużeniem!!! - każda najmniejsza wpłata potrzebna!!!
Melduję się, albowiem Alienor podrzuciła mi wątek. Nasz kolejny szalony bazarek co prawda już ruszył na szczecińskie koty, ale jeżeli nie uda Wam się spłacić długu do czasu rozpoczęcia kolejnego, to następny zrobimy dla Hrabiny. Tymczasem będę czytać o pięknej damie.
Myślę, że warto byłoby wrzucić w pierwszym poście informacje: - jakie są rokowania odnośnie nogi - tzn. kot będzie/nie będzie chodzi - będzie utykał? itp. - jakie są niezbędne działania wokoł kota czyli czego jeszcze brakuje: szczepień, sterylizacji, odrobaczania itp - jakie są niezbędne działania wokoł kociej nogi ( zmiany opatrunków, rehabilitacja, kontrole u weta )
Mam wrażenie, ze wątek jest kontynuacją - niestety nowa osoba wchodząca nie zna szczegółów - wiadomo, ze kota po operacji w wyniku pogryzienia.
Wszystko to jest piekielnie wazne dla potencjalnego DT - zobowiązując się bierze na siebie odpowiedzialność za np. rehabilitację ( o ile potrzebna czy wizyty u weta )
Aaa no i najważniejsze info czy kota ma DT.
Ci którzy nie lubią kotów w poprzednim wcieleniu musieli być myszami......
"Nigdy nie dyskutuj z idiotą - sprowadzi Cię do swojego poziomu, a następnie pokona doświadczeniem"