Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
margoth82 pisze:a ktoś z Poznania? Dalia chyba jest z Poznania może zna jakieś lokalne fundacje, wolontariuszy?
Przecież Luboń nie jest tak daleko.
Paulusek pisze:Czy będzie ktoś chętny do przetrzymania kotki po zabiegu sterylki w Poznaniu czy okolicach?
kinia098 pisze:Paulusek pisze:Czy będzie ktoś chętny do przetrzymania kotki po zabiegu sterylki w Poznaniu czy okolicach?
Widzisz mój post wyżej, napisałaś ?
kinia098 pisze:czy coś się zmieniło ?
Paulusek pisze:kinia098 pisze:czy coś się zmieniło ?
Niestety nie.
Jest jeszcze jeden problem, ich matkę trzeba wysterylizować ale w najbliższym dużym mieście tj. Poznaniu sterylki darmowe są tylko dla wolno-żyjących z Poznania, kotka stamtąd nie jest. Na gminę gdzie jest złomowisko nie można liczyć, chcą ją do schroniska i to w innym mieście- nawet nie wiem gdzie to jest jak usłyszałam nazwę.
W schronie są takie warunki, ze kotka łatwo może coś złapać a potem kto ją będzie leczyć i jej małe jeśli po sterylce wróci na złomowisko- bo czy zaraz znajdą się dla nich i dla niej domy- nie wiadomo...
Ma ktoś pomysły? Wiem o lancetach na tym forum ale tam chyba są kolejki a mi zależy by kotkę szybko wysterylizować bo kto wie czy nie zajdzie zaraz znów w ciążę albo już nie jest.
kinia098 pisze:A któraś z fundacji Ci odpowiedziała ?
kinia098 pisze: A któraś z fundacji Ci odpowiedziała ?
Nas troje pisze:kinia098 pisze: A któraś z fundacji Ci odpowiedziała ?
A gdy pisałaś czy dzwoniłaś z prośbą o pomoc to nie zapytałaś o sterylki?
Nas troje pisze:kinia098 pisze: A któraś z fundacji Ci odpowiedziała ?
A gdy pisałaś czy dzwoniłaś z prośbą o pomoc to nie zapytałaś o sterylki?
margoth82 pisze:Paulusek a jak się odbywa weryfikacja? bo ja np. kiedyś 2 bezdomniaki z Dąbrowy Górniczej ciachnęłam w sąsiedniej miejscowości "na miasto", bo w DG już nie było opcji
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 65 gości