OTW11-Adapciaki f.83-85 ; Tak sobie żyjem...

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim

Post » Pon mar 03, 2014 16:29 Re: OTW11-F:14/16.Co nam przyszłość przyniesie?

OKI pisze:ASK@ wrzuciłam Ci już na FB, ale jeszcze tutaj http://tablica.pl/oferta/zaginal-kot-kt ... 56OxZ.html
Może się przyturla do stołówki?

Blisko mojej pracy. Wyjdę to sie przejdę po okolicy. Szkoda kota. Tutaj niebezpiecznie jest. Niby Hoża to boczna ale latają bez opamiętania auta.
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 9 >>

Post » Pon mar 03, 2014 16:31 Re: OTW11-F:14/16.Co nam przyszłość przyniesie?

ASK@ pisze:
OKI pisze:ASK@ wrzuciłam Ci już na FB, ale jeszcze tutaj http://tablica.pl/oferta/zaginal-kot-kt ... 56OxZ.html

Blisko mojej pracy. Wyjdę to sie przejdę po okolicy. Szkoda kota. Tutaj niebezpiecznie jest. Niby Hoża to boczna ale latają bez opamiętania auta.

To niewychodzący kot :? Kastrat.

OKI

Od: Śro gru 23, 2009 19:05

Post » Pon mar 03, 2014 19:58 Re: OTW11-F:14/16.Co nam przyszłość przyniesie?

OKI pisze:
ASK@ pisze:

To niewychodzący kot :? Kastrat.

ogłoszenia znalazłam tylko dwa .A obok urząd. miasta. poradnia apteki rossman ..
...to centrum i nic nie wisi.A jest i sm.
Obrazek

ASK@

Post » Pon mar 03, 2014 20:07 Re: OTW11-F:14/16.Co nam przyszłość przyniesie?

Napiszę to dziewczynie, bo ona zdaje się, jak dziecko we mgle ;)

Dzięki, Asiu!

OKI

Od: Śro gru 23, 2009 19:05

Post » Wto mar 04, 2014 8:15 Re: OTW11-F:14/16.Co nam przyszłość przyniesie?

OKI pisze:Napiszę to dziewczynie, bo ona zdaje się, jak dziecko we mgle ;)

Dzięki, Asiu!

Nie miałam kiedy na fb zajrzeć.To jest zła okolica dla kota.Blisko przelotówki a boczne tto są ruchliwe.Ale jest wiele miejsc dobrych na rozwieszenie ogłoszeń a ich tam nie ma. Tak jak pisałam powyżej jest UM, SM, poradnia ludzka, kawiarnia, Rossman i uczęszczana mocno apteka Główna. Są banki i centrum dopiero co otwarte od strony Karczewskiej. Tam mega dużo ludzi chodzi. Jest z drugiej strony kościół gdzie dyużo ludzi też chodzi. Blisko jest Top-Market i Carreufor i tam też powinny wisieć ogłoszenia.
Obeszłam rano okolicę i doopa. Tam są osiedla, stare rudery co się walą, bloki komunalne... Na Kruczej jest miejsce dokarmiania kotów. Na starym terenie przedszkola. Niech tam zagląda. Tam powinno też wisieć ogłoszenie. A nie ma. Na osiedlu tez ktoś karmi. Od Poniatowskiego są sklepy (sportowy, spożywczy, AGD, fryzjerzy...) tam nic nie wisi.

Jestem zmeczona i tyle. W nocy goowniane sprawy mi się śniły. Dosłownie. Jakaś franca w środku moim siedzi i nie pozwala odetchnąć.
Obrazek

ASK@

Post » Wto mar 04, 2014 9:45 Re: OTW11-F:14/16.Co nam przyszłość przyniesie?

to tak jak mnie :oops:

Patmol

Od: Śro gru 30, 2009 14:03

Post » Wto mar 04, 2014 14:58 Re: OTW11-F:14/16.Co nam przyszłość przyniesie?

Jak zwykle zapóźniona we wszystkim, w rozwoju również :oops: , nareszcie wpisałam wpłaty za luty .
Oczywiście (teraz pomyslałam dopiero o tym) nie wpisałam fantów rzeczowych :wink: . Wybaczcie proszę.Postaram sie braki uzupełnić.

Bardzo Wam wszystkim dziękujemy. Bez Waszej pomocy za diabła nie dalibyśmy sobie rady :1luvu:
Jeśli kogoś pominęłam, pomyliłam cosik to proszę walnąć mnie jawnie .

Już czasowo i fizycznie nie wyrabiam. Starość, skleroza i "napotem" mnie dopada totalnie. :cry:

W zwariowane dni nie powinno się blondynkom pozwalać brać za tak koronkową robótkę.
Obrazek

ASK@

Post » Wto mar 04, 2014 15:49 Re: OTW11-F:14/16.Co nam przyszłość przyniesie?

Coś ostatnio sporo osób ma jakieś goowniane problemy. Dobrze, że się to przez neta nie przenosi :ok:
“To co robimy dla nas, umiera wraz z nami. To co robimy dla innych i dla świata zostaje po nas i jest nieśmiertelne.” -A. Pine
nasz wątek: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=159694

Alienor

Od: Pt mar 19, 2010 14:48

Post » Śro mar 05, 2014 8:23 Re: OTW11-F:14/16.Co nam przyszłość przyniesie?

Znalazłam na mailu i serdecznie podziękowałam za zrozumienie.
Witam szukam kotka dla synka który ma 4 latka i bardzo chce kotka. Szkoda,że ma Pani przy adopcji takie duże wymagania, że musi być drugi kot, albo, że nie można z domu wychodzić :)

Proszę trzymać kciukasy. Guciczek dziś jedzie na cięcie.
Mają byc o 13.30 .Strasznie długo...

Już ranek był ciężki bo szlaban na gary poszedł.
Mnie już nerwy powaliły i ... kapuśniaczek ze słodkiej kapusty rankiem nagotowałam. :mrgreen:
Tami już okupowała ugotowanego grzbieta nie odpuszczając nikomu. Co i raz pokrywkę zwalała , brzęk straszył koty a ona wyłaziła dumna ze zdobyczą. Beształąm, przykrywałam, dodatkowe zabezpieczenia też szły...I cały cyrk od nowa się zaczynał. TZ wreszcie doopala spod kołderki podniósł bo ni jak nie dało rady spać. Tami to Tami i słysząc czyje to dzieło rozgardiaszowe dał sobie na spokój. Nawet mała za dzielność została pochwalona.
Obrazek

ASK@

Post » Śro mar 05, 2014 8:27 Re: OTW11-F:14/16.Co nam przyszłość przyniesie?

No bo dzielny i łowny kot jest z tej Tami :D .
“To co robimy dla nas, umiera wraz z nami. To co robimy dla innych i dla świata zostaje po nas i jest nieśmiertelne.” -A. Pine
nasz wątek: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=159694

Alienor

Od: Pt mar 19, 2010 14:48

Post » Śro mar 05, 2014 8:34 Re: OTW11-F:14/16.Co nam przyszłość przyniesie?

Alienor pisze:No bo dzielny i łowny kot jest z tej Tami :D .

Akuratnie do łapania myszów by się nadał :mrgreen:
Obrazek

ASK@

Post » Śro mar 05, 2014 8:35 Re: OTW11-F:14/16.Co nam przyszłość przyniesie?

jak to w życiu, są równi i równiejsi, jednym wolno troszkę, a innym wszystko :ok: :mrgreen:

Hania66

Od: Pt mar 10, 2006 17:20

Post » Śro mar 05, 2014 8:39 Re: OTW11-F:14/16.Co nam przyszłość przyniesie?

Hania66 pisze:jak to w życiu, są równi i równiejsi, jednym wolno troszkę, a innym wszystko :ok: :mrgreen:

i to jest niesprawiedliwe. :? Mnie by nie uszło na sucho latanie z kurakiem w paszczęce i walenie pokrywami. Bez względu na kolor futerka :roll:
Obrazek

ASK@

Post » Śro mar 05, 2014 8:43 Re: OTW11-F:14/16.Co nam przyszłość przyniesie?

ASK@ pisze:
Hania66 pisze:jak to w życiu, są równi i równiejsi, jednym wolno troszkę, a innym wszystko :ok: :mrgreen:

i to jest niesprawiedliwe. :? Mnie by nie uszło na sucho latanie z kurakiem w paszczęce i walenie pokrywami. Bez względu na kolor futerka :roll:

Pogódź się Ciotka z tym, że nie jesteś Taminką dla Tż jakieś dwadzieścia lat temu może byłyśmy, teraz mają swoje Taminki czy Bajeczki... :mrgreen: :twisted: :ryk:

Hania66

Od: Pt mar 10, 2006 17:20

Post » Śro mar 05, 2014 8:56 Re: OTW11-F:14/16.Co nam przyszłość przyniesie?

To fakt. Pocieszając ,ze nie tylko u mnie takie futrzaste fanaberie odchodzą.

A teraz inna beczka. Chyba mogę odetchnąć deczko. Saszka wczoraj pojechała do domku. Adopcja szybka, na już, bez zastanowień... Mimbli64 dziekuję za błyskawiczną wizytę pa . Duzi ciepli i kochający zwierzaki.

Saszka ma cudnego towarzysza, niebieskiego brytka Tolka.
Pierwsze wieści po nocy napawają optymizmem.
...Noc mineła spokojnie . Sasza zwiedzała mieszkanie ,korzystała z kuwety ale chyba nic nie jadła. Gra w łapki z Tolkiem zakończyła się ucieczką obojga w różnych kierunkach .Teraz zabawa jest w podchody raz Sasza miałczy i woła a później Tolek. Po prostu docierają się . Krew jeszcze się nie polała .Sasza jest faktycznie mizialska i lubi kokieteryjnie chodzić po łóżku...

Kciuki wielkie i dla dziewuni poproszę.
Bądź szczęsliwa dzieciaku. :1luvu:

Ma jeszcze Saszka (nie napisałam) dwie szczurzyczki do towarzystwa. Nie wzięła soli ze sobą kocinka więc może nie ruszy :wink: Jak Duży czule do nich mówił. Z jakim uczuciem o Tolku, jego siostrze Tosi [*], szczurzyczkach i innych swoich zwierzakach ludziska opowiadali. Ech...byle by się kociska i nie kociska dogadali.
Tolek na widok Saszki wpierw wykazał wielkie zainteresowanie. A potem przyjął pozę facia tzn poszedł spać udając, że nic się nie dzieje. :mrgreen:
Ostatnio edytowano Śro mar 05, 2014 9:01 przez ASK@, łącznie edytowano 1 raz
Obrazek

ASK@

[poprzednia][następna]