♥ Muszu i Teemuś ♥ Jest lepiej :D

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon mar 03, 2014 21:51 Re: Muszu i Teemuś kocurki dwa zapraszają na swój wątek :)

Koty zwinięte w kłębuszek są kochane :1luvu:
Uwielbiam kłębuszki :)
Obrazek
Idź zawsze do przodu,nie oglądaj się wstecz,nie holuj smutku za sobą....,,Dżem"

Annaa

Od: Sob lis 28, 2009 20:25

Post » Pon mar 03, 2014 22:31 Re: Muszu i Teemuś kocurki dwa zapraszają na swój wątek :)

Muszeron jest słodki jak śpi, chyba zresztą jak każdy kot :)
W kłębuszek zwija się często, ale brzuszkiem do góry też go parę razy przyłapałam.

Muszeron u moich rodziców turla się po dywanie :) Lubi ten dom, w końcu mieszkał tam ponad rok ze mną :)
Obrazek

Muszek-kłębuszek.
Obrazek

Muszeron w swoim domku (od czasu zamiany pokoi niestety śpi w nim już bardzo rzadko, za to leży na mnie :lol: )
Obrazek
Obrazek Obrazek Obrazek
Zapraszam na ubrankowo-butkowy bazarek <3 http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=27&t=164058
"Tyl­ko dwie rzeczy są nies­kończo­ne: wszechświat oraz ludzka głupo­ta, choć nie jes­tem pe­wien co do tej pierwszej" Albert Einstein

Rilla07

Od: Wto lip 30, 2013 17:49

Post » Pon mar 03, 2014 22:42 Re: Muszu i Teemuś kocurki dwa zapraszają na swój wątek :)

Jaki ładny domek :) i idealnie dopasowany kolorystycznie do futerka
Ślicznie Muszu wygląda w nim :1luvu:
Fajnie wygląda kot zwinięty w kłębuszek z zakrytym łapką noskiem :lol:
Obrazek

Annaa

Post » Pon mar 03, 2014 22:54 Re: Muszu i Teemuś kocurki dwa zapraszają na swój wątek :)

Moi rodzice mówią, że zaraz będziemy mieć w mieszkaniu więcej kocich legowisk i drapaków niż mebli.... :ryk:
Ten domek kupiłam na allegro po przeprowadzce 2 lata temu, by Muszek miał coś swojego. Polubił go od razu :)
Obrazek Obrazek Obrazek
Zapraszam na ubrankowo-butkowy bazarek <3 http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=27&t=164058
"Tyl­ko dwie rzeczy są nies­kończo­ne: wszechświat oraz ludzka głupo­ta, choć nie jes­tem pe­wien co do tej pierwszej" Albert Einstein

Rilla07

Post » Pon mar 03, 2014 23:39 Re: Muszu i Teemuś kocurki dwa zapraszają na swój wątek :)

Rilla07 pisze:Moi rodzice mówią, że zaraz będziemy mieć w mieszkaniu więcej kocich legowisk i drapaków niż mebli.... :ryk:

To normalne :ryk:
Rilla07 pisze:Ten domek kupiłam na allegro po przeprowadzce 2 lata temu, by Muszek miał coś swojego. Polubił go od razu :)

Wcale mu się nie dziwię,jest taki przytulny :)
Obrazek

Annaa

Post » Wto mar 04, 2014 11:57 Re: Muszu i Teemuś kocurki dwa zapraszają na swój wątek :)

Rilla07 pisze:Muszeron jest słodki jak śpi, chyba zresztą jak każdy kot :)
W kłębuszek zwija się często, ale brzuszkiem do góry też go parę razy przyłapałam.

Muszeron u moich rodziców turla się po dywanie :) Lubi ten dom, w końcu mieszkał tam ponad rok ze mną :)
Obrazek

Muszek-kłębuszek.
Obrazek

Muszeron w swoim domku (od czasu zamiany pokoi niestety śpi w nim już bardzo rzadko, za to leży na mnie :lol: )
Obrazek

Mószó :1luvu:
ja normalnie wymiękam na Twój widok :oops: :oops: :oops:
Kurde,wiosna idzie i zabujałam się :oops:
Obrazek

Myszolandia

Od: Pon sty 19, 2009 22:48

Post » Wto mar 04, 2014 13:45 Re: Muszu i Teemuś kocurki dwa zapraszają na swój wątek :)

Z Musza to taki słodziak, że nie mogę :oops: :oops:
Ma taki kochany wyraz pysia :1luvu: :1luvu: :1luvu: i te słodkie brzucho ehhhh :oops:

Witamy :1luvu:
Obrazek Obrazek Obrazek
Toffie [*] 15.03.2016r. , Kubuś [*] 07.12.2016r. , Julia (Dżulia) [*] 15.01.2018r.

Miraclle

Od: Wto maja 10, 2011 10:47

Post » Wto mar 04, 2014 15:20 Re: Muszu i Teemuś kocurki dwa zapraszają na swój wątek :)

Myszolandia pisze:ja normalnie wymiękam na Twój widok :oops: :oops: :oops:
Kurde,wiosna idzie i zabujałam się :oops:

:1luvu:
Z Muszerona taki właśnie kudłaty puchatek :D
Strasznie go koffam, chociaż jest z niego dzikuś mały :1luvu:

Miraclle pisze:Z Musza to taki słodziak, że nie mogę :oops: :oops:
Ma taki kochany wyraz pysia :1luvu: :1luvu: :1luvu: i te słodkie brzucho ehhhh :oops:

Witamy :1luvu:

Witamy, witamy :1luvu:
Muszer jest mistrzem w robieniu min :D
Jak tylko coś wygrzebię z komputerowego bałaganu to wlepię :)

Jednak niestety czeka nas kontrola u weta z Muszynką.
Smarujemy dziąsełka już 2 tygodnie, mała poprawa była, ale dalej są zaczerwienione :(
Poza tym jak mu co wieczór dotykam dziąsła wacikiem to takie coś brązowego na nim zostaje :(
Czyli stan zapalny dalej szaleje, może maść za słaba...
Ważne, że je i pije i bawi się. Z tego co wyczytałam koty z silnym zapaleniem dziąseł nie chcą jeść.
Muszerona to nie dotyczy bo szama wszystko jak leci. Byle by to zapalenie wyleczyć...
Obrazek Obrazek Obrazek

Rilla07

Post » Wto mar 04, 2014 19:50 Re: Muszu i Teemuś kocurki dwa zapraszają na swój wątek :)

Z paszczą nie ma żartów, zapalenie dziąseł może nawet doprowadzić do problemów z nerkami.
Jak Tofiś miał bardzo brzydkie dziąsła to wetka przepisała mu maść solcoseryl ładnie sobie poradziła. Z tego co kojarzę jest nawet bez recepty, tylko swoje kosztuje.
Obrazek Obrazek Obrazek
Toffie [*] 15.03.2016r. , Kubuś [*] 07.12.2016r. , Julia (Dżulia) [*] 15.01.2018r.

Miraclle

Od: Wto maja 10, 2011 10:47

Post » Wto mar 04, 2014 19:55 Re: Muszu i Teemuś kocurki dwa zapraszają na swój wątek :)

Biedny Muszu :( oby mu ten stan zapalny szybko przeszedł..
Ale dobrze,że nie boli go i je z apetytem :ok:
Obrazek

Annaa

Post » Wto mar 04, 2014 19:56 Re: Muszu i Teemuś kocurki dwa zapraszają na swój wątek :)

Trochę mnie nie było, a tu tyyyle stron :)
Kotki wspaniałe, no modele po prostu :1luvu:

bea3

Od: Śro cze 26, 2013 12:23

Post » Wto mar 04, 2014 20:04 Re: Muszu i Teemuś kocurki dwa zapraszają na swój wątek :)

Miraclle pisze:Z paszczą nie ma żartów, zapalenie dziąseł może nawet doprowadzić do problemów z nerkami.
Jak Tofiś miał bardzo brzydkie dziąsła to wetka przepisała mu maść solcoseryl ładnie sobie poradziła. Z tego co kojarzę jest nawet bez recepty, tylko swoje kosztuje.

Tak, wiemy właśnie :(
Już się zresztą naczytałam w necie czarnych scenariuszy... cała ja :roll:
W przyszłym tygodniu kończymy kurację i wtedy kontrola. Jak dalej nie będzie poprawy to pojedziemy skonsultować Muszynę do innej lecznicy.

Annaa pisze:Biedny Muszu :( oby mu ten stan zapalny szybko przeszedł..
Ale dobrze,że nie boli go i je z apetytem :ok:

Tak, ewidentnie go nie boli, bo obgryza kosteczki z mięska, miętoli swoją sznurówkę w pyszczku.
Chociaż staram się mu raczej ograniczać "twarde" jedzonko by sobie nie podrażniał :)

bea3 pisze:Trochę mnie nie było, a tu tyyyle stron :)
Kotki wspaniałe, no modele po prostu :1luvu:

Witamy ponownie bardzo serdecznie :1luvu:
Obrazek Obrazek Obrazek

Rilla07

Post » Śro mar 05, 2014 15:44 Re: Muszu i Teemuś kocurki dwa zapraszają na swój wątek :)

Dzień dobry :)

Dzisiejszy dzień nieciekawy, nie tylko przez pogodę.
Nie mogłam spać pół nocy.
Kocurki były grzeczne i spały w nogach.
Za to sąsiadka z góry postanowiła o 2 w nocy iść z psami na spacer.
A te psiaki są straszliwie szczekliwe + hałas na klatce schodowej jakby stado słoni złaziło :)
Rano byłam jak kret, który wychynął z kretowiny o złej porze dnia...
I teraz powoli zaczynam przysypiać a mam mnóstwo rzeczy do zrobienia, kolejna kawka? :roll:
Skoro o spaniu zaczęłam to wklejam śpiące kocury :D

Obrazek

Obrazek
Obrazek Obrazek Obrazek

Rilla07

Post » Śro mar 05, 2014 16:08 Re: Muszu i Teemuś kocurki dwa zapraszają na swój wątek :)

Słodziaki śpioszkujące :1luvu: Witaj w klubie, ja też nie spałam, 60 opisów do zrobienia a ja ziewam...

Spilett

Od: Śro wrz 25, 2013 14:57

Post » Śro mar 05, 2014 17:19 Re: Muszu i Teemuś kocurki dwa zapraszają na swój wątek :)

Słodziaki :1luvu: :1luvu:
Im to dobrze..mogą spać kiedy tylko chcą :roll:
Obrazek

Annaa

[poprzednia][następna]