agusialublin pisze:Kurcze, mi też przydało by się pójść do fryzjera![]()
Tylko że z jednej strony chciałabym włosy zapuścić a z drugiej strony przydałoby się podciąć bo mam zniszczone
Zaciągnąć Cię za fraczek?
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
agusialublin pisze:Kurcze, mi też przydało by się pójść do fryzjera![]()
Tylko że z jednej strony chciałabym włosy zapuścić a z drugiej strony przydałoby się podciąć bo mam zniszczone
MaryLux pisze:Jeszcze nie. Wizję ma mieć fryzjerka, bo jej za to płacę
agusialublin pisze:MaryLux pisze:Jeszcze nie. Wizję ma mieć fryzjerka, bo jej za to płacę
Ja kombinuję zawsze sama jaką chcę mieć fryzurkę. Teraz mam takie półdługie z grzywką. Gdybym podcieła to pewnie z tyłu bombka a z przodu dłużej.
Ciągle sobie obiecuję że zaszaleję i poproszę o jakiś fryz jakiego nie miałam ale zazwyczaj kończy się na tym że obcinam tak albo podobnie jak miałam
MaryLux pisze:agusialublin pisze:MaryLux pisze:Jeszcze nie. Wizję ma mieć fryzjerka, bo jej za to płacę
Ja kombinuję zawsze sama jaką chcę mieć fryzurkę. Teraz mam takie półdługie z grzywką. Gdybym podcieła to pewnie z tyłu bombka a z przodu dłużej.
Ciągle sobie obiecuję że zaszaleję i poproszę o jakiś fryz jakiego nie miałam ale zazwyczaj kończy się na tym że obcinam tak albo podobnie jak miałam
A ja jakiś czas temu poprosiłam fryzjerkę, żeby poszalała z moją fryzurką wg swojej fantazji. A że dziewczyna dobra jest, to zawsze fajnie mnie obcina.
agusialublin pisze:MaryLux pisze:agusialublin pisze:MaryLux pisze:Jeszcze nie. Wizję ma mieć fryzjerka, bo jej za to płacę
A ja jakiś czas temu poprosiłam fryzjerkę, żeby poszalała z moją fryzurką wg swojej fantazji. A że dziewczyna dobra jest, to zawsze fajnie mnie obcina.
no to ja nie mam aż takiej odwagi
kuba.kaczor13 pisze:a ja byłem dziś u fryzjera
MaryLux pisze:kuba.kaczor13 pisze:a ja byłem dziś u fryzjera
No to wreszcie wiem, czyja sierść leżała na podłodze, jak się zapisywałam do Pauliny
agusialublin pisze:MaryLux pisze:kuba.kaczor13 pisze:a ja byłem dziś u fryzjera
No to wreszcie wiem, czyja sierść leżała na podłodze, jak się zapisywałam do Pauliny
a drobniej się nie da
Użytkownicy przeglądający ten dział: Hana, Lifter, Majestic-12 [Bot], Myszorek i 11 gości