Najpierw było podejrzenie FIP, ale pojawily sie wątpliwości.
Potrzebne jest badanie morfologiczne w kierunku hemobartonellozy, potem może dalsze leczenie.
Wojtulek ma się na moment obecny nieźle, dlatego chcę zawalczyć.
Póki on się nie podda, ja tez nie.
Bazarek ma opcję Kup Teraz, na licytacje zwyczajnie nie mam juz czasu, badanie jutro, a co potem, niewiadomo.
Kupujący pokrywa koszty przesyłki.
Potrwa do czwartku 6 marca.
Wszystkie rzeczy sa używane, ale w doskonałym stanie, od razu gotowe do noszenia

ZAPRASZAM !!!
1. Tunika, albo dla osób niższych minisukienka, typu bokserka, NEW LOOK, biała z nadrukiem czaszek i hasłem Fallen Angel, dodatkwą ozdobą są metalowe malutkie cekiny. Sukienka jest z tyłu nieco dłuższa, z wstawką poszerzającą spodnią część. Cena 10 zł. sprzedane Alienor :1luvu:
Przód...

...i tył.

2. Dwa paski z masywnymi klamrami z motywami czaszek, nr 1 dodatkowo posiada metalowe mniejsze czaszki na całej długości paska. Cena każdego 8 zł.

3. Duża torebka metalowymi ozdobami w kształcie kółeczek, pojemna, z boków regulacja głebokości za pomocą pasków. Cena 10 zł. sprzedane PearlRain

4. niedostępne
5. Wesoła torebka w spokojnym żółtym kolorze, skóra, pakowna, mięciutka. Cena 10 zł. kupiła teesa

6. Czerwona torebeczka na długim pasku, w sam raz na portfel, telefon, chusteczki i niezbędne kosmetyki. Cena 8 zł. kupiła meggi 2

7. Nieco większa brązowa torebka z fantazyjnym kwiatuszkiem przy jednym z pasków. Cena 8 zł.

8. Dość masywny naszyjnik, kule w kolorze drewna, metalowe przekładki i ozdoby, na łańcuszku- żmijce, na końcu łańcuszka przedłużającego metalowe serduszko. Cena 10 zł.

Oczywiście na życzenie pomierzę