kuba.kaczor13 pisze:Razem 7adopcji![]()
![]()
Dam więcej 8
Do nowego domu pojechała też niejadka Felka, przebywająca ostatnio w DT u Ozymandias

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
kuba.kaczor13 pisze:Razem 7adopcji![]()
![]()
Revontulet pisze:Felka.
Dziękujemy wszystkim darczyńcom za dary.
I Tobie niezawodny Kubo za zorganizowanie transportu darów.
boniedydy pisze:Kuba dziś także woził Big Bena do DTpodczas gdy ja starałam się ogarnąć resztę w schronisku i nie zwariować
kuba.kaczor13 pisze:meggi 2 pisze:Kuba to zapraszam przy okazji na mój odcinek Górczewskiej, mam podajniki dla Paluszków.
Witaj Aniu .Spróbujemy to wszystko tak ogarnąć aby upiec dwie pieczenie na Górczewskiej.
po uzyskaniu informacji od Bombki skontaktuję się z Tobą
meggi 2 pisze:kuba.kaczor13 pisze:meggi 2 pisze:Kuba to zapraszam przy okazji na mój odcinek Górczewskiej, mam podajniki dla Paluszków.
Witaj Aniu .Spróbujemy to wszystko tak ogarnąć aby upiec dwie pieczenie na Górczewskiej.
po uzyskaniu informacji od Bombki skontaktuję się z Tobą
Kuba jak się uda, to od razu odbiorę żarełko , jeżeli jeszcze masz dla moich bezdomniaczków.
Revontulet pisze:A podziękowania należą się też boniedydy, która to nakierowała domek na Big Bena/ Pusia.
Bombka pisze:Czy kotom przydadzą się:
prześcieradła 2,3 szt, poszwy na poduszki i kołdry ok. 3, 4 szt. oraz kilka sztuk różnych rozmiarów ręczników frotte? Mam też do oddania kilka kocich zabawek - myszek oraz około 2 kg suchej karmy royal canin sensitivity control. Karma nie jest fabrycznie zapakowana, z opakowania była przesypana do puszek, ale moje koty tę karmą wzgardziły, więc mogę ją oddać. Tylko czy taka rozpakowana może być?
Użytkownicy przeglądający ten dział: asoio, kajtek56 i 48 gości