Urwisku [*]
Moderator: Moderatorzy
isabell36 pisze:niestety zwycięstwo jest przez łzy bo dzisiaj w nocy zginął mój Podwórkowy Urwis [*]
po południu pstrykałam zdjęcia i nagrałam filmik z prawdziwej męskiej przyjaźni, a rano zobaczyłam go przez okno - leżał na posesji sąsiadów (tam gdzie śpią podwórkowce) i już nie żył, nie miał śladów walki ani krwi nigdzie nie było - pochowaliśmy go z sąsiadem, przy wtórze bicia dzwonów kościelnych - a teraz siedzę i wyję![]()
![]()
isabell36 pisze:Bella i Rysia serdecznie dziękują za docenienie ich przyjaźni![]()
![]()
![]()
czy mogę jako beneficjentkę podać kotkę z FB ? nie wiem czy ma założony wątek na MIAU a potrzebuje specjalistycznej karmy ???
niestety zwycięstwo jest przez łzy bo dzisiaj w nocy zginął mój Podwórkowy Urwis [*]
po południu pstrykałam zdjęcia i nagrałam filmik z prawdziwej męskiej przyjaźni, a rano zobaczyłam go przez okno - leżał na posesji sąsiadów (tam gdzie śpią podwórkowce) i już nie żył, nie miał śladów walki ani krwi nigdzie nie było - pochowaliśmy go z sąsiadem, przy wtórze bicia dzwonów kościelnych - a teraz siedzę i wyję![]()
![]()
vacances2020 pisze:Tofik tez dzis umarl.okazalo sie ze ma fip
Villentretenmerth pisze:Zły czas dla kotów i ludzi...
vacances2020 pisze:Tofik tez dzis umarl.okazalo sie ze ma fip
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 42 gości