» Nie mar 02, 2014 14:31
Re: WSZYSTKIE KOTY JAMNIKA MELONA VIII- my ulubieńcy modercj
Nitko/Karinko- a dlaczego to propozycja naszej Zosik ,że uczyni nalewkę z kawą oraz bazarek (nie napisała ALKOHOLOWĄ) spotkała się z żywą reakcją moderacji , zaś bazarki na których sprzedaje się nalewki (o alkoholu nikt nie pisze...) (aczkolwiek jest napisane "na spirytusie") MOGĄ być wystawiane i sprzedawane na łonie tegoż forum?
Nadmienię ,że owe bazarki trudno moderatorom przeoczyć albowiem "nalewki" mają w TYTULE.
Może nam to wytłumaczysz, bo tego nie rozumiemy.
Cóż.
To jest sprawa prokuratorska moim zdaniem- nie zgłoszę byłych bazarków na Policję TYLKO ze względu na szlachetny cel i zapewne nieświadomość sprzedających.
Aczkolwiek odtąd o ile zobaczę coś takiego na forum piszę doniesienie.
Nie , nie do moderacji ale na Policję.
Reakcją moderacji może być pogłaskanie po główce przestępcy i danie bana którejś z nas- takie mamy niestety doświadczenia.
To jest przestępstwo- sprzedaż nie akcyzowanego alkoholu.
Forum Miau w tym pośredniczy.
Przestępstwo skarbowe również. Akcyza to przecież podatek.
Sprawiedliwość być musi.
Zosik nie wolno o tym nawet pomyśleć, ale inni mogą...sprzedawać??? COŚ TU JEST NIE "HALLO", PRAWDA?
Dalio- czy nie uważasz ,że powinien na ten temat wypowiedzieć się administrator tego forum?
A tak w ogóle- gratuluję temu SPRAWIEDLIWEMU, który przedkłada praworządność nad pieniądze zarobione na sprzedaży nalewek nad dobro kota.
Czy możemy poznać Twoją tożsamość?
PRZDSTAW NAS SIĘ .
Ujawnij, przecież nie jesteś tchórzem.
Wiesz-jak się powiedziało "A" to trzeba umieć powiedzieć "B".
Chętnie Ci osobiście pogratuluję prawości.
I inni nie omieszkają...
Cóż- nas wolno zaczepiać na Kociarni w sposób ewidentnie niesympatyczny i rozliczający obcej osobie, ale kiedy my ją zaczepiamy (też na Kociarni) dokładnie w ten sam sposób - dostajemy upomnienie.
Na forum wolno leczyć wszystkim oprócz mnie -wszak jestem szczególnie szkodliwa, gdyż w przeciwieństwie do pań leczących "przeterminowaną maścią" jestem lekarzem -mnie się za to upomina.
Teraz regularnie handluje się na forum alkoholem -znowu wolno wszystkim oprócz tych, co się przyjaźnią Neigh i ze mną.
Zaś Monikę Krk natychmiast wyłapuje się i zmniejsza się jej grafiki, podczas gdy inne wątki pełne są olbrzymich zdjęć, grafik itp. i nikomu to nie wadzi.
Czas zadać sobie pytanie - czy TO jest sprawiedliwe??
I DLACZEGO tak jest??
Zapytuję imiennie Nitkę/Karinkę ,gdyż to ona się tu wypowiedziała, ale powiedzieć nam to może KAŻDY moderator.
I jeśli to nie jest tajne - poprosimy o nick osoby, która zgłosiła post Zosik.
Czy są przeszkody formalne abyśmy go poznały?
Jak w tej sprawie wygląda regulamin forum?
Ja kiedy zgłaszam coś moderacji piszę to na wątku swoim albo tym , który zgłaszam.
No, ale to jestem ja , a ja się czuje przecież lepsza od reszty forum...
Lal był na płukaniu, coś słabiej dziś je.
U weterynarza była też Fio, bo wymiotowała.
Ma podrażniony przewód pokarmowy, prawdopodobnie łakomczucha się przejadła. Dostała leki osłaniające oraz zalecenie ścisłej diety, więc chodzi , szuka jedzenia i burczy.
Lalek śpi przytulony do Leosia , który mu liże łapkę -lize przez pomyłkę, bo lalkowa łapka leży blisko jego i chyba mu się mylą...
P.S. Monika- miszczostfo świata (i okolicy) to jest..!