Mulesia pisze:Ja też gratuluję, choć przyznam, że tym razem nie głosowałam. Nie umiałam podjąć decyzji.
Najchętniej głosowałabym na obie.
A to się akurat da zrobić. Już marzec...
Moderator: Estraven
Mulesia pisze:Ja też gratuluję, choć przyznam, że tym razem nie głosowałam. Nie umiałam podjąć decyzji.
...
A tu znajdziesz nasz koci wątek: http://tiny.pl/hk6cqVillentretenmerth pisze:Mulesia pisze:Ja też gratuluję, choć przyznam, że tym razem nie głosowałam. Nie umiałam podjąć decyzji.

Mulesia pisze:Villentretenmerth pisze:Mulesia pisze:Ja też gratuluję, choć przyznam, że tym razem nie głosowałam. Nie umiałam podjąć decyzji.
Fakt. Warto złosić Justę&Zwierzaki do marcowego głosowania.
. kto to zrobi?piano pisze:Chciałam bardzo podziękować w imieniu kotów i swoim. Naprawdę jestem bardzo zaskoczona i nic ciekawego mi do głowy nie przychodzi
tak mnie ta wiadomość rąbnęła. Bardzo dziękuję wszystkim ludziom pomagającym kotom to jest naprawdę bardzo miło że tylu ich spotykam na drodze, nigdy bym nie pomyślała. Kotom natomiast życzę aby ładnie się łapały do klatki na kastracje bo to dla ich dobra, aby żyły zgodnie i po koleżeńsku między sobą i nie wpadały pod samochody. Kocim chorobom życzę aby spadały na drzewo.
A ludziom nie znającym się na kotach życzę żeby się podedukowali i zmienili swą postawę względem kastracji oraz obecności kotów w swym otoczeniu z zacofanej archaicznej na racjonalną i logiczną bo często szkodzą swym zachowaniem wynikającym z zabobonów i niewiedzy.
Każdy kot zasługuje na wszystko co najlepsze na dobre bezpieczne spokojne życie. I mam nadzieję że pewnego dnia tak będzie.
Jeszcze raz bardzo dziękuję.
AYO pisze:Daj znać, kiedy będą zapadały decyzje, to się jakieś czary uruchomi![]()
A fogle to co słychać, bo wywiało Cię całkiem
AYO pisze:HA![]()
Coś mi się obija po pamięci, że Pan deklarował chłodny stosunek do kotków
piano pisze:Chciałam bardzo podziękować w imieniu kotów i swoim. Naprawdę jestem bardzo zaskoczona i nic ciekawego mi do głowy nie przychodzi
tak mnie ta wiadomość rąbnęła. Bardzo dziękuję wszystkim ludziom pomagającym kotom to jest naprawdę bardzo miło że tylu ich spotykam na drodze, nigdy bym nie pomyślała. Kotom natomiast życzę aby ładnie się łapały do klatki na kastracje bo to dla ich dobra, aby żyły zgodnie i po koleżeńsku między sobą i nie wpadały pod samochody. Kocim chorobom życzę aby spadały na drzewo.
A ludziom nie znającym się na kotach życzę żeby się podedukowali i zmienili swą postawę względem kastracji oraz obecności kotów w swym otoczeniu z zacofanej archaicznej na racjonalną i logiczną bo często szkodzą swym zachowaniem wynikającym z zabobonów i niewiedzy.
Każdy kot zasługuje na wszystko co najlepsze na dobre bezpieczne spokojne życie. I mam nadzieję że pewnego dnia tak będzie.
Jeszcze raz bardzo dziękuję.

Gratuluje Piano 
...
A tu znajdziesz nasz koci wątek: http://tiny.pl/hk6cq
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, Google [Bot], Majestic-12 [Bot] i 69 gości