mir.ka pisze:cześć dziewczyny![]()
![]()
a u mnie dzisiaj piękne słońce od rana i ciepło
Cześć!
U mnie mgła u Agusi pochmurno czyli ty zebrałaś całą pulę słoneczka na dziś

Podziel sie troszkę

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
mir.ka pisze:cześć dziewczyny![]()
![]()
a u mnie dzisiaj piękne słońce od rana i ciepło
Ewa L. pisze:Ja nie wiem czy jest za dużo użytkowników i serwery nie ogarniają bo z wysyłaniem postów jakaś porażka jest. Napisałam post i chciałam wysłać - wysyłał się wieki. Przez ten czas zdążyłam umyć głowę a post ciągle sie wysyłał.
Ewa L. pisze:Ja nie wiem czy jest za dużo użytkowników i serwery nie ogarniają bo z wysyłaniem postów jakaś porażka jest. Napisałam post i chciałam wysłać - wysyłał się wieki. Przez ten czas zdążyłam umyć głowę a post ciągle sie wysyłał.
agusialublin pisze:Ewa L. pisze:Ja nie wiem czy jest za dużo użytkowników i serwery nie ogarniają bo z wysyłaniem postów jakaś porażka jest. Napisałam post i chciałam wysłać - wysyłał się wieki. Przez ten czas zdążyłam umyć głowę a post ciągle sie wysyłał.
ale to tak cały czas masz czy tylko co jakiś czas?
no chyba że posty piszesz w formie wypracowań
Ewa L. pisze:Przy poprzednim poście zdążyłam głowę umyć - wysyłając tego ostatniego nawet wysuszyłam włosy.
Ewa L. pisze:Nowy konkurs jest - trzeba minek poszukać.
mir.ka pisze:Ewa L. pisze:Nowy konkurs jest - trzeba minek poszukać.
widziałam
chyba znowu bedę tylko głosować
Ewa L. pisze:mir.ka pisze:Ewa L. pisze:Nowy konkurs jest - trzeba minek poszukać.
widziałam
No nie mów że nie masz fotek minek Rudzi
agusialublin pisze:Ewa L. pisze:mir.ka pisze:Ewa L. pisze:Nowy konkurs jest - trzeba minek poszukać.
widziałam
No nie mów że nie masz fotek minek Rudzi
nom, Rudzia niezłe minki strzela
Użytkownicy przeglądający ten dział: Anna2016, Google [Bot] i 1345 gości