Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
boniedydy pisze:Dziś domki znaleźli schroniskowy Marian (69/14), który akurat przebywał w A1 - do domu wychodzącego,
Bombka pisze:Czy kotom przydadzą się:
prześcieradła 2,3 szt, poszwy na poduszki i kołdry ok. 3, 4 szt. oraz kilka sztuk różnych rozmiarów ręczników frotte? Mam też do oddania kilka kocich zabawek - myszek oraz około 2 kg suchej karmy royal canin sensitivity control. Karma nie jest fabrycznie zapakowana, z opakowania była przesypana do puszek, ale moje koty tę karmą wzgardziły, więc mogę ją oddać. Tylko czy taka rozpakowana może być?
MałgosiaZ pisze:Ależ się dzisiaj dzieje.
Wyniki po 17.00
boniedydy pisze:
Obecnie weteranem schroniskowym został czarny 312/13, z zastrzeżeniem, że zwrócona Dumka była tu wcześniej niż on.
kuba.kaczor13 pisze:Bombka pisze:Czy kotom przydadzą się:
prześcieradła 2,3 szt, poszwy na poduszki i kołdry ok. 3, 4 szt. oraz kilka sztuk różnych rozmiarów ręczników frotte? Mam też do oddania kilka kocich zabawek - myszek oraz około 2 kg suchej karmy royal canin sensitivity control. Karma nie jest fabrycznie zapakowana, z opakowania była przesypana do puszek, ale moje koty tę karmą wzgardziły, więc mogę ją oddać. Tylko czy taka rozpakowana może być?
oczywiście.Pisz gdzie odbiór i coś zaraz wymyślimy
Bombka pisze:kuba.kaczor13 pisze:Bombka pisze:Czy kotom przydadzą się:
oczywiście.Pisz gdzie odbiór i coś zaraz wymyślimy
Odbiór w Warszawie. Okolice Górczewskiej...najlepiej w tygodniu wieczorem albo w niedzielę 10-11...Pasowało by?
meggi 2 pisze:Kuba to zapraszam przy okazji na mój odcinek Górczewskiej, mam podajniki dla Paluszków.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 66 gości