Moderator: Estraven
Annaa pisze:A to cudo na drugim i trzecim zdjęciu ?

mamamariana pisze:Annaa pisze:A to cudo na drugim i trzecim zdjęciu ?
To jest Synuś. Ma już ogłoszenie na stronie schroniska. Od Kociaka w schronisku![]()
Jest zjawiskowy, umaszczenie prawie jak pantera mglista.(szkoda,że nie mam jego zdjęcia z boku) Ma troszkę przymglone oczka po kocim katarze i zauważyłam,że niektóre zachowania przez to ma podobne do mojego niedowidzącego Tymusia.
Synuś jest bardzo płochy, ale łakomy i podchodzi po kabanoskiLubi zabawki ciągnięte i szurające po podłodze np. szuranie patykiem. Mam wrażenie,że ostatnio zrobił się bardziej śmiały.

Annaa pisze:Biedny od kociaka w schrnisku![]()
Dlaczego nikt go nie chce? Dlatego,że jest nieśmiały,a przecież taki jest piękny![]()
Oby i do niego uśmiechnęło się w końcu szczęście![]()
![]()

marta765 pisze:Dzisiaj pojechały do nowego domku:
Gogi co było z góry wiadomo:)
Ciaptusia:)
Uwaga Uwaga Kalinka!!!!!!!!!!
I na koniec dnia przyjechał mega zakręcony pozytywnie Pan po dwa kotki zabrał miziaka Roberta i dzikuska sreberko Agni( Pani Asia ze mną ją łapała....ciężko było ale dałyśmy radę)![]()
I właściwie to nie wiem kogo mamy teraz proponować.....jest jeszcze Słomka z miziaków a potem to dzikusy.....

marta765 pisze:Dzisiaj pojechały do nowego domku:
Gogi co było z góry wiadomo:)
Ciaptusia:)
Uwaga Uwaga Kalinka!!!!!!!!!!
I na koniec dnia przyjechał mega zakręcony pozytywnie Pan po dwa kotki zabrał miziaka Roberta i dzikuska sreberko Agni( Pani Asia ze mną ją łapała....ciężko było ale dałyśmy radę)![]()
I właściwie to nie wiem kogo mamy teraz proponować.....jest jeszcze Słomka z miziaków a potem to dzikusy.....

mamamariana pisze:Dziś też dobry dzień![]()
Balbinka okazała się Balbinką, Kotką numer 38, ale nie będę jej robic ogłoszenia....
Bo poszła do domku!!!
Ale, ale.... Balbinka poszła w dwupaku!
Z....
Synusiem!

Użytkownicy przeglądający ten dział: koszka, Silverblue i 57 gości