minęło 4 lata, wciąż poszukiwany

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt lut 28, 2014 22:32 Re: Wawa - proszę o pomoc osoby z Wawra i Radości zaginął Bo

Na prośbę autorki przenoszę czasowo watek Borysa na Koty. Mam nadzieję,ze uda się mu pomóc.
Obrazek

LimLim

Od: Sob lut 23, 2002 20:08

Post » Pt lut 28, 2014 22:36 Re: Wawa - proszę o pomoc osoby z Wawra i Radości zaginął Bo

Tak sobie myśle jakby harcerzy poprosić o pomoc. Co prawda nie znam z tego akurat rejonu ale w końcu druzyny współpracują ze sobą.
Obrazek

LimLim

Post » Sob mar 01, 2014 13:18 Re: Wawa - proszę o pomoc osoby z Wawra i Radości zaginął Bo

LimLim pisze:Na prośbę autorki przenoszę czasowo watek Borysa na Koty. Mam nadzieję,ze uda się mu pomóc.

Podbijam.
Wczoraj byłam w rejonie w którym widziano Borysa. Zostawiłam jedzenie. Gdyby ktoś chciał wiedzieć w którym miejscu to proszę o kontakt. Moim zdaniem na ulicy równoległej do Artystycznej jest dom w którym pies mógłby się chować przed wiatrem i deszczem. Jest ogrodzone ale pod bramą pies przejdzie i może wejść do środka. Tam naprzeciwko zostawiłam kurczaka i psie chrupki. Mam nadzieję że Borys chociaż skubnie. Na Kwitnącej Akacji jest też opuszczony dom który się podobno palił ale nie wygląda na zgliszcza - być może to ten dom miała na myśli osoba która zgłosiła obecność psiaka tam. Sąsiadka nie widziała Borysa ale prosiłam żeby zwróciła uwagę.
Dla mnie tam jest za daleko żeby tak często jeździć jak do Rembertowa a przydałoby się codziennie zostawić jakieś jedzonko. Być może kiepski stan Borysa to głód i zimno i nic więcej się złego z nim nie dzieje. Mam przynajmniej taką nadzieję. Ja zostawiałam przeważnie 2-4 porcji rosołowych. Nie wychodzi to drogo a Kinia mówiła że Borys bardzo lubi.
Niestety nie ma tam żadnych ogłoszeń.
Jest to w rejonie DT a wygląda na to że ten DT słabo się przykłada do szukania pieska...
Obrazek

pchełeczka

Od: Pt kwi 13, 2012 14:55

Post » Sob mar 01, 2014 17:07 Re: Wawa - proszę o pomoc osoby z Wawra i Radości zaginął Bo

Bardzo dziękuję Lim Lim za przeniesienie wątku - może tutaj łatwiej znajdziemy osoby z Wawy, które mieszkają w okolicy i zechcą pomóc

Dzięki Wielkie Pchełeczka .... bardzo jestem Ci wdzięczna za szukanie Borysa
hurtowe, codzienne wieszanie ogłoszeń .... za wszystko, czas i determinację

Bardzo proszę osoby z Wawra, Radości, Międzylesia i okolic o pomoc w wywieszaniu ogłoszeń. Proszę, pomóżcie Borysowi wrócić.

Dzisiaj jechałam obok "psiego pola" .... to boli :cry:

Lim Lim - harcerze to świetny pomysł, to mnóstwo młodych ludzi, którzy potrafią się zorganizować i szukać, dużo widzą i wiedzą jak się czego dowiedzieć.
Masz możliwość zapytać o pomoc? Znasz kogoś?
Obrazek

Kinnia

Od: Nie sie 19, 2012 21:12

Post » Sob mar 01, 2014 17:14 Re: Wawa - proszę o pomoc osoby z Wawra i Radości zaginął Bo

Też uważam, że harcerze to znakomity pomysł: są życzliwi, umieją szukać.
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Od: Czw paź 15, 2009 17:39

Post » Sob mar 01, 2014 17:15 Re: Wawa - proszę o pomoc osoby z Wawra i Radości zaginął Bo

Lim Lim jak możesz spróbuj, może faktycznie współpracują :roll: , a przynajmniej na logikę biorąc - powinni.

i proszę - dziewczyny podbijajmy wątek, może ktoś z rejonu "znajdzie się" i zechce pomóc (Pchełeczka trafiła przez przypadek - jak mówi, to był dziki fuks)
Obrazek

Kinnia

Post » Sob mar 01, 2014 17:22 Re: Wawa - proszę o pomoc osoby z Wawra i Radości zaginął Bo

może są na fejsie ? poszukam
Wojtusiu... zabrałeś moje serce. odwiedź mnie proszę, kiedyś..we śnie..w innym futerku.
ObrazekObrazek

mamaGiny

Od: Pon maja 10, 2010 10:30

Post » Sob mar 01, 2014 17:50 Re: Wawa - proszę o pomoc osoby z Wawra i Radości zaginął Bo

Obrazek

pchełeczka

Post » Sob mar 01, 2014 17:51 Re: Wawa - proszę o pomoc osoby z Wawra i Radości zaginął Bo

Popytam znajome harcerski. One co prawda są z Michałowic no ale może pomogą zwłaszcza,ze to psiary.
Obrazek

LimLim

Post » Sob mar 01, 2014 18:06 Re: Wawa - proszę o pomoc osoby z Wawra i Radości zaginął Bo

LimLim pisze:Popytam znajome harcerski. One co prawda są z Michałowic no ale może pomogą zwłaszcza,ze to psiary.

super
dziękuję bardzo
Obrazek

Kinnia

Post » Sob mar 01, 2014 18:11 Re: Wawa - proszę o pomoc osoby z Wawra i Radości zaginął Bo

pchełeczka pisze:http://adresy.zhp.pl/stoleczna/warszawapragapoludnie.html

zdaje się ten jest najbliższy

W Wawrze jest Hufiec
http://wawer.zhp.pl/instruktorzy
Obrazek

Ewa.KM

Od: Śro mar 20, 2013 23:32

Post » Sob mar 01, 2014 18:18 Re: Wawa - proszę o pomoc osoby z Wawra i Radości zaginął Bo

Ewa.KM pisze:
pchełeczka pisze:http://adresy.zhp.pl/stoleczna/warszawapragapoludnie.html

zdaje się ten jest najbliższy

W Wawrze jest Hufiec
http://wawer.zhp.pl/instruktorzy

Faktycznie, jakoś nie zauważyłam.
Kilka Wawrów mi googiel znalazł ale to nie były warszawskie w żadnym wypadku.
Obrazek

pchełeczka

Post » Sob mar 01, 2014 18:23 Re: Wawa - proszę o pomoc osoby z Wawra i Radości zaginął Bo

Ten adres zamieściłam na wydarzeniu Borysa na facebooku już 11 lutego. Ale nikt tam nie zadzwonił, nie poszedł, nie porozmawiał.
Obrazek

Ewa.KM

Od: Śro mar 20, 2013 23:32

Post » Sob mar 01, 2014 18:48 Re: Wawa - proszę o pomoc osoby z Wawra i Radości zaginął Bo

A widzisz to ja dopiero później trafiłam na ten wątek na zwierzyńcu i to naprawdę przez totalny przypadek. Na fb starych wpisów to mi się nie chciało czytać ale ciągle mnie zastanawia że dt nie poczuwa się do niczego niestety... W pierwszej kolejności powinni chodzić wszędzie ludzie z danej okolicy. ehhh
Obrazek

pchełeczka

Post » Sob mar 01, 2014 19:45 Re: Wawa - proszę o pomoc osoby z Wawra i Radości zaginął Bo

Paskudnie jest tak patrzeć z boku i nic nie móc pomóc w poszukiwaniach.
Jednak nadzieję choć trzeba mieć.
Znowu tylko wątek podbiję i pokibicuję. :|
Z lęku przed rusycyzmem wielu naszych braci, nie mówi „kot się czai”, lecz „kot się herbaci” ---- Jan Sztaudynger
Obrazek...ObrazekA tu znajdziesz nasz koci wątek: http://tiny.pl/hk6cq

Monika_Krk

Od: Wto lis 27, 2012 12:51

[poprzednia][następna]