MalgWroclaw pisze:mamamariana pisze: Hmmm... Może Kocie Minki? Uchwycone w aparacie śmieszne miny naszych Kotełków, ziewanie, wystawione języczki, jeżenie się itp.
Temat - rzeka
Mnie się bardzo pomysł podoba

Moderator: Moderatorzy
MalgWroclaw pisze:mamamariana pisze: Hmmm... Może Kocie Minki? Uchwycone w aparacie śmieszne miny naszych Kotełków, ziewanie, wystawione języczki, jeżenie się itp.
Temat - rzeka
Aaaśka pisze:Kocie dzieciństwo to może niekoniecznie. Nie każdy ma swoje futro od maleńkości.
Aaaśka pisze:Słodkie dzieciństwo to może niekoniecznie. Nie każdy ma swoje futro od maleńkości.
Rilla07 pisze:Aaaśka pisze:Słodkie dzieciństwo to może niekoniecznie. Nie każdy ma swoje futro od maleńkości.
Faktycznie, ale można to zmienić na np. "Pierwsze wspólne chwile", czyli nasze pierwsze zdjęcia kotków w nowym domu, po adopcji, kupnie czy przygarnięciu
Ja też mam moje kotełki od 5-6 miesiąca, czyli takie malutkie nie były
isabell36 pisze:Rilla07 pisze:Aaaśka pisze:Słodkie dzieciństwo to może niekoniecznie. Nie każdy ma swoje futro od maleńkości.
Faktycznie, ale można to zmienić na np. "Pierwsze wspólne chwile", czyli nasze pierwsze zdjęcia kotków w nowym domu, po adopcji, kupnie czy przygarnięciu
Ja też mam moje kotełki od 5-6 miesiąca, czyli takie malutkie nie były
czyli zdjęcia spod łóżka, szafy czy zza lodówki
mamamariana pisze:Spilett pisze:Jaki chcecie konkurs na marzec? Podawajcie swoje propozycje tematów
Hmmm... Może Kocie Minki? Uchwycone w aparacie śmieszne miny naszych Kotełków, ziewanie, wystawione języczki, jeżenie się itp.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 38 gości