Księżniczka Ofelia i Mała Czarna Carmen III-ciorna pątera

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt lut 28, 2014 23:08 Re: Księżniczka Ofelia i Mała Czarna Carmen III-lizu lizu i

Zgadzam ie z Lamarkiem .
Brak dziewczyn na wątku i to własnym to fakt niewybaczalny .

barbarados

Od: Sob lip 21, 2012 18:01

Post » Sob mar 01, 2014 7:05 Re: Księżniczka Ofelia i Mała Czarna Carmen III-lizu lizu i

Ofelku ma ukofana. Gdzie jezdeś. Martwiam sę okropecznie o Ciem.
Twój tensknioncy rycesz Lilo

Dyktatura

Od: Pon paź 12, 2009 8:40

Post » Sob mar 01, 2014 11:44 Re: Księżniczka Ofelia i Mała Czarna Carmen III-lizu lizu i

Cześć Dziewczyny!
Gdzie się podziewacie? 8O
Obrazek

Ewa L.

Od: Śro lut 27, 2013 20:02

Post » Sob mar 01, 2014 14:44 Re: Księżniczka Ofelia i Mała Czarna Carmen III-lizu lizu i

Ofelku? Carmencita? Gdzieście są?

MaryLux

Od: Pon paź 16, 2006 14:21

Post » Sob mar 01, 2014 15:08 Re: Księżniczka Ofelia i Mała Czarna Carmen III-lizu lizu i

Żondamy powrotu Ofelci, Carmen i ich Dużej (w celu żeby nakarmiła miejscowych i gości)
Ciel z kompany
“To co robimy dla nas, umiera wraz z nami. To co robimy dla innych i dla świata zostaje po nas i jest nieśmiertelne.” -A. Pine
nasz wątek: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=159694

Alienor

Od: Pt mar 19, 2010 14:48

Post » Sob mar 01, 2014 16:54 Re: Księżniczka Ofelia i Mała Czarna Carmen III-lizu lizu i

Pewnie pączków się przejadły :mrgreen:

Cześć Dziewczyny :D
Obrazek

agusialublin

Od: Nie lip 29, 2012 20:27

Post » Sob mar 01, 2014 16:56 Re: Księżniczka Ofelia i Mała Czarna Carmen III-lizu lizu i

Jesteśmy :oops: :oops: :oops:
Moja wina i to nawet wielka wina :oops: Miałam zakręcony tydzień :?
We wtorek spędziłam bite 3 godziny na fotelu dentystycznym. Dentystka wolała mnie wysłać do chirurga zębowego na rwanie, bo nie widziała szansy na przetkanie kanałów (tak na marginesie - to była powtórka kanałówki, robionej wieki temu). Ja się uparłam, że zęba nie dam, więc chcąc nie chcąc zabrała się za moje zębiszcze. Po fakcie stwierdziła: "To była zajebista kanałówka!"
Kanały okazały się nieźle skrzywione, w dodatku nie w tą stronę co powinny. Na szczęście krótkie, co umożliwiło przetkanie dwóch i prawie przetkanie dwóch pozostałych.
Jak się dowlokłam do domu, to nie miałam już siły na nic.
Nie pamiętam co robiłam w środę...
W czwartek zakupy, spacerek po opis zęba (bo we wtorek pani nie miała już siły go opisywać) i wielkie pichcenie farszu do 40-tu bułeczek pizzowych. Które to bułeczki piekłam w piątek. W tenże piątek kroiłam też kocie żarcie, gdyż albowiem prawie się skończyło. A gdyby się skończyło, to koty by zeżarły mnie.
O pracy nie chce mi się nawet pisać. W każdym razie tydzień roboczy zakończyłam pisząc decyzję wstrzymującą roboty budowlane.

Zaraz będę powoli doczytywać wątki.

Acha. Wlazłam dziś rano na wagę. I jestem załamana :cry: Muszę zrzucić cztery kilo!!! :strach: :crying: :placz:
wątek Księżniczki Ofelii i Małej Czarnej Carmen
viewtopic.php?f=46&t=213181 - cz. IX
Obrazek

MB&Ofelia

Od: Pt gru 09, 2011 9:20

Post » Sob mar 01, 2014 17:08 Re: Księżniczka Ofelia i Mała Czarna Carmen III-lizu lizu i

MB&Ofelia pisze:O pracy nie chce mi się nawet pisać. W każdym razie tydzień roboczy zakończyłam pisząc decyzję wstrzymującą roboty budowlane.

To się ktoś załapał na miły weekend :roll:
Współczuję ząbka i zrzucania wagi...
Obrazek Obrazek

shira3

Od: Śro mar 11, 2009 21:51

Post » Sob mar 01, 2014 17:12 Re: Księżniczka Ofelia i Mała Czarna Carmen III-lizu lizu i

Znaczy się zarobiona byłaś :mrgreen:

Ja nie wiem po kiego grzyba rosną nam zęby :evil: po to żeby boleć :evil:

A wagę wyrzuć, no przecież i tak popsuta jest :evil:
Obrazek

agusialublin

Post » Sob mar 01, 2014 17:36 Re: Księżniczka Ofelia i Mała Czarna Carmen III-lizu lizu i

Ech... Ta wagę muszę zrzucić :( Już nawet podjęłam starania. Od tygodnia trwam na diecie ŻP + LK + RD
Największy problem mam z tym ostatnim...
Obrazek

MB&Ofelia

Post » Sob mar 01, 2014 18:09 Re: Księżniczka Ofelia i Mała Czarna Carmen III-lizu lizu i

Dasz radą :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: Teraz się ciepło robi i pogoda sama zacheca do ruchu :ok: :ok: :ok:

barbarados

Od: Sob lip 21, 2012 18:01

Post » Sob mar 01, 2014 18:21 Re: Księżniczka Ofelia i Mała Czarna Carmen III-lizu lizu i

MB&Ofelia pisze:Ech... Ta wagę muszę zrzucić :( Już nawet podjęłam starania. Od tygodnia trwam na diecie ŻP + LK + RD
Największy problem mam z tym ostatnim...

a co to za skróty 8O
ja właśnie wcinam ciastka :mrgreen:
Obrazek

agusialublin

Post » Sob mar 01, 2014 18:40 Re: Księżniczka Ofelia i Mała Czarna Carmen III-lizu lizu i

barbarados pisze:Dasz radą :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: Teraz się ciepło robi i pogoda sama zacheca do ruchu :ok: :ok: :ok:

I co z tego, że ciepło? Ja urodziłam się w niedzielę, byłam zawsze leniwa, jestem leniwa i zapewne będę leniwa, niezależnie od pory roku :roll:
No ale muszę się jakoś zmusić, sama dieta (umiarkowana, bo głodzić się nie zamierzam) nie wystarczy...
Jedyne słodkie, na co sobie pozwalam (w ilości bardzo umiarkowanej) to czekolada, bo często mnie dopada niedobór magnezu.

Dziś trochę się poruszałam przy sprzątaniu. Nawet podłogę na balkonie wymyłam! Nie dokładnie, co prawda, zanim ją domyję po zimie to jeszcze kilka razy trzeba będzie ścierą pociągnąć.
Obrazek

MB&Ofelia

Post » Sob mar 01, 2014 18:44 Re: Księżniczka Ofelia i Mała Czarna Carmen III-lizu lizu i

MB&Ofelia pisze:
barbarados pisze:Dasz radą :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: Teraz się ciepło robi i pogoda sama zacheca do ruchu :ok: :ok: :ok:

I co z tego, że ciepło? Ja urodziłam się w niedzielę, byłam zawsze leniwa, jestem leniwa i zapewne będę leniwa, niezależnie od pory roku :roll:
No ale muszę się jakoś zmusić, sama dieta (umiarkowana, bo głodzić się nie zamierzam) nie wystarczy...
Jedyne słodkie, na co sobie pozwalam (w ilości bardzo umiarkowanej) to czekolada, bo często mnie dopada niedobór magnezu.

Dziś trochę się poruszałam przy sprzątaniu. Nawet podłogę na balkonie wymyłam! Nie dokładnie, co prawda, zanim ją domyję po zimie to jeszcze kilka razy trzeba będzie ścierą pociągnąć.

Witaj siostro! Ja też jestem leniwa^2. Biegać miałam. Raz poszłam, pół h pobiegałam i na drugi dzień nie żyłam...
Ja lubię spacerki po lesie/górach. Ale z tak skichanym planem zajęć to ja sobie mogę :?

Spilett

Od: Śro wrz 25, 2013 14:57

Post » Sob mar 01, 2014 18:45 Re: Księżniczka Ofelia i Mała Czarna Carmen III-lizu lizu i

Ty wiesz co, ja to jak się stresuję to nie mogę jeść. Zaciska mi się żołądek i zero jedzenia bo niedobrze ciągle. Tak miałam w grudniu, przez miesiąc schudłam a chyba z 6 kilo. I przy tym zapitalanie oczywiście.
Teraz zaczynam znowu łapać wagę. :evil:
Obrazek

agusialublin

[poprzednia][następna]