DT u Hani, czyli nasze Felviki+ Wojtuś[*]

Kocie pogawędki

Moderator: Estraven

Post » Pt lut 28, 2014 13:25 Re: DT u Hani, czyli nasze Felviki+ reszta..fotki s.78

Rożku powodzenia :1luvu: :ok: :ok: :ok:

iwona66

Od: Pt paź 23, 2009 15:40

Post » Pt lut 28, 2014 13:29 Re: DT u Hani, czyli nasze Felviki+ reszta..fotki s.78

:ok:
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 9 >>

Post » Pt lut 28, 2014 13:32 Re: DT u Hani, czyli nasze Felviki+ reszta..fotki s.78

:ok: :ok: :ok:
♪♫♬ ♪

*anika*

Od: Pon mar 28, 2005 20:15

Post » Pt lut 28, 2014 13:39 Re: DT u Hani, czyli nasze Felviki+ reszta..fotki s.78

:ok: :ok: :ok:

OKI

Od: Śro gru 23, 2009 19:05

Post » Sob mar 01, 2014 8:45 Re: DT u Hani, czyli nasze Felviki+ reszta..fotki s.78

Dostałam zdjęcia kolegi Rożka, Mizianka, to kolejny zjawiskowy kocurek :1luvu:

Obrazek
Obrazek

Wczoraj ogarnął mnie amok sprzątania, które skończyłam późnym wieczorem, ale dzisiaj przynajmniej jest świeżo i pachnąco :lol:
Felviczki i jedne i drugie jakoś spokojniejsze i z gorszym apetytem.
Dzisiaj zaczynam kolejną turę Interferonu, zakraplamy oczka, smarujemy dziąsła.
I obserwujemy się dalej.
Reszta towarzystwa jako tako.
U Synków (Bączek/Pączek/Okruszek) wciąż po jednym oczku jest jeszcze nie do końca ładnie. W tej chwili zakraplam już zestawem czterech kropelek na jeden seans.
Oni w ogóle tak mają, ze jak z jednym coś się dzieje, to zaraz to samo mają i pozostali. Żaden inny kot nie łapie jakiejś przypadłości, a oni muszą nawet odchorować coś razem 8O Razem się bawią, razem jedzą, zwykle razem śpią. Jak jeden przychodzi do pokoju i zaczyna nawoływać, to co najmniej jeden z pozostałych braci natychmiast przybiega.
Ta więź jest niesamowita, ja pierwszy raz mam kontakt z aż takim wzajemnym przywiązaniem między kociakami (choć nie, przecież Wena i Posiu mają po osiem lat i do tej pory są bardzo blisko).
I jak ich rozdzielać :?

Mobilek znów ciężej oddycha, znowu też bardziej widać przeziębienie u Malinki (po raz pierwszy od dawna też ciężej oddycha).
Napoleon siusia, a Bajka nie wymiotuje :D

Hania66

Od: Pt mar 10, 2006 17:20

Post » Sob mar 01, 2014 11:50 Re: DT u Hani, czyli nasze Felviki+ reszta..fotki s.78

A ja dziś poległam przy sprzątaniu. Mało co nie zeszłam tak mi się w uroczej głowie kręciło. Znalazłam wsie siki nie planowane a zostawione. Nareszcie nie capi...

Piękny kocik. Deczko do naszego Bajera podobny .

Niech się im wiedzie :kotek:
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 9 >>

Post » Nie mar 02, 2014 9:26 Re: DT u Hani, czyli nasze Felviki+ reszta..fotki s.78

Miłego dnia Haniu,podczytujemy co tam się u Was dzieje i zawsze wiem,że będzie dobrze,o Wy jesteście wspaniali :ok:
BOZENAZWISNIEWA

Post » Nie mar 02, 2014 18:52 Kocia karma do oddania

Dobry wieczór Haniu,
ja tylko na chwilke i od razu z pytaniem: czy Twoje Dzieciaki jedza Felixa i Whiskasa? Mam od oddania 50 puszek po 400g i od razu pomyslalam o Tobie. Nie wiem tylko, czy dajesz im taka karme...
Milego wieczoru!
Ciotka z Ursynowa

mammifero erbivoro

Od: Nie mar 02, 2014 18:47

Post » Nie mar 02, 2014 19:02 Re: DT u Hani, czyli nasze Felviki+ reszta..fotki s.78

Witaj Bożenko, jak miło że do nas wpadłaś z dobrym słowem :1luvu:

Nasze czterołapki mają taki przedłużony Dzień Kota :flowerkitty:
Dzięki Dobrym Duszyczkom, naszym Darczyńcom, kociaki dostały w ostatnich dniach troszkę prezentów :love:
Młodziaki dostały spory woreczek RC Kittena i do tego trochę puszek Animondy.
Pojawiły się nowe zabaweczki do turlania i noszenia w pysiach :lol:
Dostaliśmy wzmacniacze dla najsłabszych.
Bajeczka i jej obecni towarzysze w niedoli, czyli Bączek/Pączek/Okruszek (znowu mają te swoje nawracające stany zapalne jelit) mają cały duży worek Intestinala, a Bajcia dodatkowo pudełko saszetek -ależ się dziewczynka cieszy, ona tak dawno już nie jadła mokrego i tylko patrzyła jak Napoleon pożerał swoje puchy UR.
Młodsze Felviczki dostały dzisiaj rewelacyjny drapak z piętrową budką. Jeszcze nie zdążyłam dobrze go wnieść i ustawić w dobrym miejscu, a już oba domki były zajęte, a trzeci kotek zajmował większą półeczkę :ryk:
Wszyscy dostali masę fajnych poduszeczko/posłanek (nawet takie zupełnie nowe i zapakowane zostawiłam już na nowy sezon kociakowy do klatki, tak jak zresztą odłożyłam nowy mały drapak z zeszłego roku :oops:).
Dostaliśmy też trochę różnych kocyków i innych ręczniczków.
Jakiś czas temu kociaki dostały piękny hamak do przyczepienia do ściany, ale Tż jeszcze nie miał czasu żeby go zainstalować, jak tylko to zrobi, pochwalimy się :D
Dzisiaj dostaliśmy też dwie buteleczki ziółek do kontaktu, żeby futerkom było milej i bardziej bezstresowo....już działają :ok:

Wszystkim Darczyńcom gorąco dziękuję, bo dzięki Wam nasi podopieczni mają po prostu lepiej i są szczęśliwsze :1luvu:

Hania66

Od: Pt mar 10, 2006 17:20

Post » Nie mar 02, 2014 19:09 Re: Kocia karma do oddania

mammifero erbivoro pisze:Dobry wieczór Haniu,
ja tylko na chwilke i od razu z pytaniem: czy Twoje Dzieciaki jedza Felixa i Whiskasa? Mam od oddania 50 puszek po 400g i od razu pomyslalam o Tobie. Nie wiem tylko, czy dajesz im taka karme...
Milego wieczoru!
Ciotka z Ursynowa

Witaj :D
Właśnie dziękowałam Dobrym Duszkom, które nas wspierają, a tu kolejna niespodzianka w postaci Twojego pytania :1luvu:
Moje futerka jedzą różne jedzonka mokre, szczerze mówiąc na co dzień dostają suche, a mokre wtedy, gdy mamy :oops:
Felixa próbowali i baaardzo im smakował :mrgreen:
Co do Wh, to mlodziakom tego nie daję ze względu na ich zdrowie, ale jeśli puszki nie są Ci potrzebne, to bardzo chętnie przyjmę i podzielę się z innymi potrzebującymi kociakami.