do zamknięcia, dziękuję

Indywidualne aukcje na kocie potrzeby

Moderator: Moderatorzy

Post » Pon lut 24, 2014 15:01 do zamknięcia, dziękuję

Bazarek poświęcony jest ukochanej Walentynce Tulinka, czyli ślicznej Balbisi -sami zobaczcie-,że ma chłopak gust :ok:
kliknijcie na zdjęcie aby powiększyć :

Obrazek

Balbinka z racji swego stanu-jest sparaliżowana , potrzebuje podkładów, ten bazarek ma pomóc w ich zakupie :ok:
historie Balbinki można przeczytac na jej wątku:: viewtopic.php?f=1&t=154798

bazarek trwa dopóki się nie skończy , czyli stan magazynowy będzie zero fantów, licytacja trwa do 02 marca AD 2014UWAGA - istnieje ratalna możlliwość zapłaty za zakupione fanty
koszty przesyłki pokrywam ja
wszystkie fanty są nowe
serdecznie zapraszamy Obrazek

W magazynie po inwentaryzacji mamy taki stan :

1.Obrazek
książka, tom kolejny dla miłośników sagi Ludzi Lodu - można je czytać oddzielnie , popróbować, jak sie spodobi, zakupić kolekcję
plus próbka w formie chusteczki nasączonej firmowo perfum poniższych :wink:
cw:2zł
kt:4zł

2.: Perfumy Yves Rocher Comme une Evidence poj. 50ml Obrazek
opis i cena katalogowa http://www.yves-rocher.pl/intensywna_wo ... e_evidence
cw:80zł
kt: 105zł kupiła osoba spoza forum dziękujemy :1luvu:

3.Obrazek
mala elegancka , jak na hamerykańskim filmie z gwiazdami :wink: - nie wiem jak to fachowo nazwać- :roll: do wieczorowej sukienki wym. 13 x 15 cm
Obrazek
plus miamorkowe mniam mniam aby kłaczki poszły precz :mrgreen:
cw:15zł
kt:25zł

4.Obrazek
kosmetyczka giancarlo firence cokolwiek to znaczy 8) wym. 15 x 22cm
cw:8zł
kt: 12zł kupiła Joako dziekujemy :1luvu:

5. kosmetyczka/kuferek Yves Rocher wym. 20 x 23cm. Obrazek
ObrazekObrazek

w środku fajniejszy niż na zewnątrz - słowem patrz na wnętrze -ono jest najważniejsze :mrgreen:

i poglądowo objętościowo- plus dobra aby poszły w biodra Obrazek
cw: 10zł
kt: 15zł kupiła Joako dziekujemy :1luvu:

6. naszyjnik z kamieni na żyłce , zapięcie tradycyjne- karabinek , dobry dodatek do małej czarnej w karnawale :D -bez obawy oferta nie obejmuje Parysa :mrgreen:
ObrazekObrazek
cw:8zł
kt: 15zł

7.mata słomkowa -na plaże na jogę , na coś tam :wink: ObrazekObrazekObrazek
szeroka , jest podwójnie złożona

cw:10zł
kt:15zł kupiła osoba spoza forum dziekujemy :1luvu:

A teraz coś niecodziennego - przedstawiam niemoralna propozycję :strach:

1 milion za relaksującą dobę z moim ukochanym ślepinkiem Rolfikiem :mrgreen:

ObrazekObrazekObrazekObrazekObrazek
Ostatnio edytowano Śro mar 26, 2014 13:53 przez alessandra, łącznie edytowano 5 razy

alessandra

Od: Pon maja 07, 2007 13:04

Post » Pon lut 24, 2014 16:46 Re: Dla sparalizowanej Balbinki-bazarek nieco inny ;-) YR

najchętniej skorzystała bym z niemoralnej propozycji ,ale mnie nie stać :crying: :wink:
Obrazek

dorcia44

Od: Pt maja 19, 2006 20:20

Post » Pon lut 24, 2014 17:32 Re: Dla sparalizowanej Balbinki-bazarek nieco inny ;-) YR

dorcia44 pisze:najchętniej skorzystała bym z niemoralnej propozycji ,ale mnie nie stać :crying: :wink:

ale chęci są , dorciu44, chęci są -bardzo dziękuję :1luvu: :D :piwa:

prawdę mówiąc zastanawiałam się , czy aby na pewno oddałabym Itusia (tak mówimy na Rolfika w domu) na dobę nawet w najlepsze ręce :oops: -D. widząc mój frasunek poradził, abym jednak zmieniła kwotę na ...milion funtów -na wszelki wypadek, gdyby ktoś jednak... :mrgreen:

alessandra

Post » Wto lut 25, 2014 14:51 Re: Dla sparalizowanej Balbinki-bazarek nieco inny ;-) YR

będę musiała się do czarów uciec, aby ktokolwiek chociaż się odezwał na tym bazarku- co jest nie tak z nim? :(

alessandra

Post » Wto lut 25, 2014 18:50 Re: Dla sparalizowanej Balbinki-bazarek nieco inny ;-) YR

Balbinka świnka śle buziaczki! :D
Obrazek Obrazek

anita5

Od: Sob cze 18, 2005 16:48

Post » Wto lut 25, 2014 19:08 Re: Dla sparalizowanej Balbinki-bazarek nieco inny ;-) YR

przed pierwszym jest to raz a ogólnie teraz ruch mniejszy, poczekać trzeba pewnie :)
Obrazek

czarno-czarni

Od: Pon lip 21, 2008 12:35

Post » Śro lut 26, 2014 11:08 Re: Dla sparalizowanej Balbinki-bazarek nieco inny ;-) YR

czarno-czarni pisze:przed pierwszym jest to raz a ogólnie teraz ruch mniejszy, poczekać trzeba pewnie :)

ech, wiem... dlatego zaproponowałam zapłatę na raty -rata wpłynie są pieluszki, nie trzeba przeciez od razu kilkudziesięciu sztuk kupować :wink:

poczekamy -nie poddamy sie tak łatwo Obrazek :mrgreen:

alessandra

Post » Śro lut 26, 2014 14:22 Re: Dla sparalizowanej Balbinki-bazarek nieco inny ;-) YR

powiem tak: droga pantoflowa wciąż działa :ok: -o czym świadczy zmiana w wystawionych fantach -bardzo dziękujemy :1luvu:

alessandra

Post » Śro lut 26, 2014 22:33 Re: Dla sparalizowanej Balbinki-bazarek nieco inny ;-) YR

Ale ładne rzeczy. Jeśli mogę zapłacić w poniedziałek, to chętnie przygarnę różową kosmetyczkę i tę ze wzorem panterki.

Joako

Od: Wto cze 19, 2007 7:59

Post » Czw lut 27, 2014 11:55 Re: Dla sparalizowanej Balbinki-bazarek nieco inny ;-) YR

Joako pisze:Ale ładne rzeczy. Jeśli mogę zapłacić w poniedziałek, to chętnie przygarnę różową kosmetyczkę i tę ze wzorem panterki.

Ciociu droga, po pierwszej wpłacie jesteśmy i mamy na pieluchi :ok: , zatem Twoja wpłata może być na raty , jeśli tak jest dogodniej -ja człek zgodny, za rękę i do baru, słowa nie powiem :mrgreen: :piwa:

A cukierasy mają być zmieszane czy jednakie i wstrząśnięte ?

Jest opcja michałków klasycznych i białych -jeno proszę o szybką decyzję , bo D. wyżre wszystko , wczoraj pochłonął 70 dag , że o ciepłych lodach nie wspomnę i ciastkach i żyje , nawet go nie zemdliło 8O :mrgreen:

cw wpisuje,rozumiem-chyba dotrwasz do niedzieli bez cukierasów ? :wink:

alessandra

Post » Czw lut 27, 2014 16:10 Re: Dla sparalizowanej Balbinki-bazarek nieco inny ;-) YR

:1luvu:
Obrazek Obrazek

anita5

Od: Sob cze 18, 2005 16:48

Post » Czw lut 27, 2014 19:50 Re: Dla sparalizowanej Balbinki-bazarek nieco inny ;-) YR

:mrgreen:
Myślałam, że cukierasy obrazują wielkość kosmetyczki... chętnie się ich zrzeknę na korzyść D. Smacznego :ok:
Jeśli nikt mnie nie przelicytuje, to zapłacę w poniedziałek ceny KT.

Joako

Post » Pt lut 28, 2014 13:53 Re: Dla sparalizowanej Balbinki-bazarek nieco inny ;-) YR

Joako pisze::mrgreen:
Myślałam, że cukierasy obrazują wielkość kosmetyczki... chętnie się ich zrzeknę na korzyść D. Smacznego :ok:

Bardzo dziękujemy :1luvu:

Ja tam bym na Twoim miejscu jeszcze się tak nie wyrywała do dobrego uczynku dla D. , bo w dowód wdzięczności gotów Ci schody na różowo wymalować -i wiem, co mówię, tez raz chciałam być dobra i o 8) :mrgreen:

ObrazekObrazek

! zdjecie nie oddaje tego cudownego budyniowego różu :mrgreen: - ja Ci dobrze radze - zastanów się :lol:

alessandra

Post » Pt lut 28, 2014 18:34 Re: Dla sparalizowanej Balbinki-bazarek nieco inny ;-) YR

Joako pisze::mrgreen:

Joako, zmieniłam na kt -z podziękowaniem Obrazek

alessandra

Post » Pt lut 28, 2014 19:14 Re: Dla sparalizowanej Balbinki-bazarek nieco inny ;-) YR

alessandra pisze:Joako, zmieniłam na kt -z podziękowaniem Obrazek

Nie wiem jak wyglądają schody na żywo, ale na zdjęciu prezentują się wspaniale. Niestety, nie mam własnych schodów, więc niestraszne mi takie dowody wdzięczności :lol:
Podtrzymuję:
słodycze dla D.
kosmetyczki dla mnie
pieniądze dla Balbinki :1luvu:

Joako

[następna]