KOCIA CHATKA nie pisać koniec wątku

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro lut 26, 2014 10:59 Re: KOCIA CHATKA zaprasza

The Szops pisze:
regularkate pisze:
The Szops pisze:Kto wiezie w piątek rano Ninkę na sterylkę? W czwartek wieczorem trzeba ją zapakować do boksu bez jedzenia.

Ja mogę :) A od której? Może być takie rano, żebym już po 9 była z nią u weta? I powiedzcie, proszę, pod jaki adres, bo nigdy jeszcze nie jeździłam z chatkowymi do wetów. 8)

Ul. Ostrogórska 33A Lupus. Najlepiej na 9-tą.
Ucha nie zaznaczamy gdyby pytali :wink:
Kaftaniki są w szafie na górze na kwarantannie, można coś dopasować żeby nie płacic za nowy.

Super, dzięki za info :ok: Ninka więc jedzie w pt na swoją chwilę prawdy.
Niestety odebrać jej już nie odbiorę, ponieważ będę w Myszkowie (US :evil: )

regularkate

Od: Czw paź 17, 2013 8:11

Post » Śro lut 26, 2014 11:10 Re: KOCIA CHATKA zaprasza

Robię zamówienie do zooplusa chce ktoś coś ???
Obrazek
Obrazek
_______________________________________________________________________________________

Dorota Wojciechowska

Od: Czw lip 24, 2008 9:21

Post » Śro lut 26, 2014 11:15 Re: KOCIA CHATKA zaprasza

Dorota Wojciechowska pisze:Robię zamówienie do zooplusa chce ktoś coś ???

a żwir 40 l wchodzi w grę :mrgreen: ?

fruciu

Od: Pt kwi 26, 2013 14:16

Post » Śro lut 26, 2014 12:03 Re: KOCIA CHATKA zaprasza

fruciu pisze:
Dorota Wojciechowska pisze:Robię zamówienie do zooplusa chce ktoś coś ???

a żwir 40 l wchodzi w grę :mrgreen: ?

:D tak, jeżeli mają w ofercie , ale odbiór byś miała ode mnie z pracy - czyli z Zamku Sieleckiego bo tu zamawiam dostawę
Obrazek
Obrazek
_______________________________________________________________________________________

Dorota Wojciechowska

Od: Czw lip 24, 2008 9:21

Post » Śro lut 26, 2014 12:32 Re: KOCIA CHATKA zaprasza

Renia i Grubcio pieszczotliwie nazywani w nowym domku Ruda i Rubens mają się świetnie. Zadomowili się na całego. Reńka ma jutro sterylkę.
Mam taką fotkę, trochę mało wyraźna przesłana mmsem. Na pewno niedługo dostaniemy więcej fotek.
Obrazek
Ostatnio edytowano Śro lut 26, 2014 13:17 przez The Szops, łącznie edytowano 1 raz

The Szops

Od: Sob lip 30, 2011 15:08

Post » Śro lut 26, 2014 12:33 Re: KOCIA CHATKA zaprasza

The Szops pisze:Renia i Grubcio pieszczotliwie nazywani w nowym domku Ruda i Rubens mają się świetnie. Zadomowili się na całego. Reńka ma jutro sterylkę.
Mam taką fotkę, trochę mało wyraźna przesłana mmsem. Na pewno niedługo dostaniemy więcej fotek.
Obrazek

trzeba napisać o tym na mrumru, bo czekają na wiadomości :D
Obrazek

http://www.nadziejanadom.org/

"Największym egoizmem jest życie dla czystych podłóg, foteli bez sierści i w przekonaniu -już nigdy więcej, bo później boli "

mir.ka

Od: Pt cze 01, 2012 10:06

Post » Śro lut 26, 2014 19:15 Re: KOCIA CHATKA zaprasza

Hej :) mam pytanie, czy za laserek z bazarku możemy zapłacić gotówką jak przyjedziemy do Was i sobie go odebrać wtedy ? :) bo z tymi przelewami to czasu nie ma nigdy... :/

W ogóle :D nasz Levisek już w piątek nie będzie miał jajeczek :D

edisza

Od: Sob gru 03, 2011 9:02

Post » Śro lut 26, 2014 19:23 Re: KOCIA CHATKA zaprasza

edisza pisze:Hej :) mam pytanie, czy za laserek z bazarku możemy zapłacić gotówką jak przyjedziemy do Was i sobie go odebrać wtedy ? :) bo z tymi przelewami to czasu nie ma nigdy... :/

za odjajczenie Leviska :ok: :ok:
“To co robimy dla nas, umiera wraz z nami. To co robimy dla innych i dla świata zostaje po nas i jest nieśmiertelne.” -A. Pine
nasz wątek: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=159694

Alienor

Od: Pt mar 19, 2010 14:48

Post » Śro lut 26, 2014 19:28 Re: KOCIA CHATKA zaprasza

edisza pisze:Hej :) mam pytanie, czy za laserek z bazarku możemy zapłacić gotówką jak przyjedziemy do Was i sobie go odebrać wtedy ? :) bo z tymi przelewami to czasu nie ma nigdy... :/

Jasne, że można :D

The Szops

Post » Czw lut 27, 2014 0:51 Re: KOCIA CHATKA zaprasza

Dzisiaj (właściwie wczoraj :) ) moja uczennica chciała się pochwalić kotkiem. Pokazuje mi filmik, jak wszyscy wygłaskują niesamowicie cierpliwego kota... z wyglądu jakby znajomy... zaczęłam dopytywać, okazało się, że to nasz Silverek!! :) Ma się dobrze, cały dzień leży i śpi, aktywuje się nocą :) Jaki ten świat jest mały, prawda Agatko? :)

masKotka?

Od: Nie lut 03, 2013 19:48

Post » Czw lut 27, 2014 9:01 Re: KOCIA CHATKA zaprasza

edisza pisze:W ogóle :D nasz Levisek już w piątek nie będzie miał jajeczek :D

Ciekawa jestem jak reszta z rodzeństwa Leviska - aż boję się tam dzwonić do niektórych - zwłaszcza do tego gościa, co wziął od nas 2 szare koty - brata Leviska i jedną z 3 szarych Sajgonek....
Oby wszyscy trafili tak dobrze jak Levi!
Niestety pozostałe koty - sterylizowane u nas matki Leviska i wcześniej w DG kocury od starej baby, poginęły pod kołami aut :(. Muszę iść do tej kobiety i zobaczyć co ona znowu nazbierała za stado, a nazbiera na pewno - mieszka w strasznym syfie i uroiła sobie, że zbierając koty nie będzie mieć szczurów :( a starej, samotnej baby do gruntownych porządków nikt nie przekona :(

Mara S

Od: Śro cze 09, 2010 11:51

Post » Czw lut 27, 2014 9:04 Re: KOCIA CHATKA zaprasza

Zawiozłam wczoraj Czarka na zabieg poszukiwania i usunięcia jajka. Będzie do odbioru dziś lub jutro. Wyników Wacusia jeszcze nie było.
Poza tym coraz trudniej podać leki tej czarnej Niki :(.
Poginęły gdzieś wszystkie nożyczki - jak ktoś ma na zbyciu może by podrzucił...
Ponadto ta nasza ciepła woda na kwarantannie, to niezbyt ciepła jest jak dla mnie :(

Mara S

Post » Czw lut 27, 2014 9:46 Re: KOCIA CHATKA zaprasza

Grafik dyżurów 24.02.-02.03.
24.02. pon. rano Ania wiecz. Mara
25.02. wtorek rano Marta wiecz. Ania
26.02. środa rano Cookie wiecz. Mara
27.02. czwartek rano Beata wiecz. Agata
28.02. piątek rano Ania wiecz. brak
01.03. sobota rano Marta wiecz. brak
02.03. niedziela rano brak wiecz. brak

Mara S

Post » Czw lut 27, 2014 11:38 Re: KOCIA CHATKA zaprasza

Zagłosujcie w krakvecie na biedne pieski
Przepraszam za spam:(
psiakość pisze:Nasze Przytulisko z Buska-Zdroju bierze udział w głosowaniu w Krakvecie i jest już na II miejscu, ale żeby wygrać potrzebujemy jeszcze trochę pomocy ludzi dobrej woli. Bardzo, ale to bardzo potrzebujemy tej karmy.
Przytulisko jest biednie, na większość rzeczy nie ma pieniędzy. Potrzeba dosłownie wszystkiego, zaczynając od jedzenia kończąc na deskach, gwoździach i wiaderkach.
Prosimy o każdy głos. Jak na razie przegrywamy z koty sos Mirosławy Tomczak. Pomożcie nam nakarmić psiaki :(
Tu strona przytuliska: https://www.facebook.com/przytulisko.buskozdroj?fref=ts , a na niej link do głosowania.
Obrazek

Lidka

Od: Wto lut 03, 2004 8:57

Post » Czw lut 27, 2014 15:26 Re: KOCIA CHATKA zaprasza

Jajko Czarusia znalezione w brzuszku. Kociak będzie do odbioru jutro.

W kupce Wacusia znaleziono "tylko" kokcydia. Za tydzień powtórka procoxu, a tymczasem konieczne są informacje jaka robi kupkę i jak jego pupa.

The Szops

[poprzednia][następna]