Były dwa takie tworki powrastane głęboko do tkanek.

Mam jechać po nią tak za godzinę bo teraz jeszcze Tolcia śpi.
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Anna61 pisze:(...)czekam jak na szpilkach na telefon z lecznicy bo nie wiem czy nie trzeba będzie zbadać tego wycinka histopatologicznie bo to dodatkowo koszt ponad 100złotych.
Anna61 pisze:Dzwoniła Pani doktor i to wyglądało jak chrzęstniak ale badanie histopatologiczne musi być aby mieć 100% pewność.
wiewiur pisze:Nie mam czasu przeczytać całego wątku, ale jeśli potrzebne jest badanie histopatologiczne, a przeszkodą są "tylko" finanse, to jest zadanie dla funduszu onkologicznego, w imieniu którego się właśnie wypowiadam. Pokryjemy koszt badania (warunkiem jest okazanie rachunku od weterynarza).
Po szczegóły zapraszam na nasz wątek (link w podpisie).
I kciuki za Tolcię
Anna61 pisze:wiewiur pisze:Nie mam czasu przeczytać całego wątku, ale jeśli potrzebne jest badanie histopatologiczne, a przeszkodą są "tylko" finanse, to jest zadanie dla funduszu onkologicznego, w imieniu którego się właśnie wypowiadam. Pokryjemy koszt badania (warunkiem jest okazanie rachunku od weterynarza).
Po szczegóły zapraszam na nasz wątek (link w podpisie).
I kciuki za Tolcię
Dziękuję, jutro dopytam wetki o rachunek.
Wiecie co, jak się wali to na całego.
Mam kotkę,młodą burasię w łazience którą ktoś najprawdopodobniej wywalił pod blok.
Kotka od rana chodziła i płakała, ale nie oddalała się zbytnio od bloku, czyżby w oczekiwaniu, że ktoś zabierze ją z powrotem?
Jak jej wyniosłam jedzonko to nie chciała tylko szła za mną.
No już mam dosyć.![]()
Tolcia chodzi w kapturku(świetnie sobie w nim radzi) bo zaczęła się tam lizać na boczku, już wybudzona całkowicie.
W czwartek mamy jechać na kontrolę i może wyniki już będą histopatologiczne.
vega29 pisze:To ja uściślę:
Fundusz Onkologiczny sfinansuje koszt badań związanych z rakiem maksymalnie do kwoty 200 zł. Dofinansowanie trzeba rozliczyć fakturką od weta, z której będzie wynikało, jakiego kota dotyczy i że to za badanie histopatologiczne lub inne zabiegi związane z leczeniem raka . Zapłatę zrobimy przelewem, najchętniej bezpośrednio na konto lecznicy.
Skan faktury należy udostępnić członkom Funduszu do wglądu (zamieścić skan, lub link do skanu na wątku).
taizu pisze:Aniu, chrzęstniak to nowotwór łagodny, to nie byłaby taka zła wiadomość chyba
Myszolandia pisze:To odliczamy dwa tygodnie z![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ucałuj burasię jak będzie w domu ANiu dobrze ?
Użytkownicy przeglądający ten dział: MB&Ofelia i 6 gości