potrzebna osoba do złapania kotek na sterylkę- pomorze środk

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto lut 25, 2014 11:17 Re: potrzebna osoba do złapania kotek na sterylkę- pomorze ś

W takim razie założę temat wieczorem :D , chyba, że znajdzie się ktoś bardziej kompetentny do tego "zadania" ; )
A jak już jesteśmy przy ochronie, to ja dam ci podarek. Kotka. Będziesz go karmił, czesał i codziennie głaskał, bo kotek to bardzo lubi. Za to jak ktoś przyjdzie ciemną nocką, żeby ci poderżnąć gardło, to kotek go zeżre.
Toroj

MM93

Od: Czw sty 12, 2012 21:36

Post » Wto lut 25, 2014 15:26 Re: potrzebna osoba do złapania kotek na sterylkę- pomorze ś

Agłaja^..^ pisze:Mój rejon(Jarosławiec k. Ustki, Darłowa, Słupska, Koszalina) obsługuję zupełnie sama ze sterylkami od ponad dwóch lat.Ponad 150 wysterylizowanych kotek...Juz jest naprawdę dobrze, dlatego tym bardziej potrzebuję teraz pomocy...W sobotę wyjezdzam do pracy, wrócę pod koniec maja.Za póżno niestety dla 2-3 kotek, o których dowiedziałam się dzisiaj.Jeśli nie zostaną wysterylizowane to znowu będzie to samo...Ja załatwię darmowe sterylizacje, pomozemy pokryć koszty paliwa jeśli tylko znalazłby się ktoś kto by te kotki wyłapał na sterylkę...Ja od soboty nie będę zaglądać na miau, ale koleżanka zaoferowała się wszystko pomóc koordynować, gdyby ktoś mógł pomóc to podaję maila: vegangirl85@interia.pl i numer tel. 605083591

Świetnie, może wątek się przyda.
A narazie przypominam głowny temat tego wątku czyli problem Agłai z samotnymi łapankami
Podrzucajmy

Nas troje

Od: Sob kwi 09, 2011 11:31

Post » Wto lut 25, 2014 19:16 Re: potrzebna osoba do złapania kotek na sterylkę- pomorze ś

A jak już jesteśmy przy ochronie, to ja dam ci podarek. Kotka. Będziesz go karmił, czesał i codziennie głaskał, bo kotek to bardzo lubi. Za to jak ktoś przyjdzie ciemną nocką, żeby ci poderżnąć gardło, to kotek go zeżre.
Toroj

MM93

Od: Czw sty 12, 2012 21:36

Post » Pt lut 28, 2014 16:18 Re: potrzebna osoba do złapania kotek na sterylkę- pomorze ś

podniosę
Obrazek

kinia098

Od: Pt maja 01, 2009 21:53

Post » Sob mar 01, 2014 10:22 Re: potrzebna osoba do złapania kotek na sterylkę- pomorze ś

kinia098 pisze:podniosę

Ja też

Nas troje

Od: Sob kwi 09, 2011 11:31

Post » Sob mar 01, 2014 10:30 Re: potrzebna osoba do złapania kotek na sterylkę- pomorze ś

Wstępnie na przyszłą sobotę jestem umówiona z Izą na wyjazd do Jarosławca.
Trzymajcie kciuki.
Obrazek

kinia098

Od: Pt maja 01, 2009 21:53

Post » Nie mar 09, 2014 16:16 Re: potrzebna osoba do złapania kotek na sterylkę- pomorze ś

kinia098 pisze:Wstępnie na przyszłą sobotę jestem umówiona z Izą na wyjazd do Jarosławca.
Trzymajcie kciuki.

W międzyczasie ja z powodów zdrowotnych wróciłam do Polski i z ogromną pomocą Izy wycięłyśmy matkę kociąt, a jedna córka jutro ma zabieg, oprócz tego łapały się same kocury, więc liczę na to, że to wszystkie kotki.
Obrazek Obrazek

Agłaja^..^

Od: Czw lip 07, 2005 12:37

[poprzednia]