Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Chiara pisze:pinokio_ pisze:A to sunie tez mozna sterylizowac dzieki Wam? łał? a ja mam siedem do ciachniecia i nie wiem co zrobic.
Moge prosic chociaz o jedną?
Niestety nie. Sterylizujemy wyłącznie koty. Te psy zostały wysterylizowane na prośbę osoby, która wpłaciła na to pieniądze w drodze wyjątku. Zdjęcia suczek nie powinny znaleźć się w tym wątku, bo to nie jest część Operacji Zabieg. Dostałam w sumie już trzy zapytania o psy. Może na dogo ktoś pomaga...
pinokio_ pisze:Chiara pisze:pinokio_ pisze:A to sunie tez mozna sterylizowac dzieki Wam? łał? a ja mam siedem do ciachniecia i nie wiem co zrobic.
Moge prosic chociaz o jedną?
Niestety nie. Sterylizujemy wyłącznie koty. Te psy zostały wysterylizowane na prośbę osoby, która wpłaciła na to pieniądze w drodze wyjątku. Zdjęcia suczek nie powinny znaleźć się w tym wątku, bo to nie jest część Operacji Zabieg. Dostałam w sumie już trzy zapytania o psy. Może na dogo ktoś pomaga...
Tak tak, oczywiscie, rozumiem. Tylko zapytałam - fakt, głupio, przepraszam. Na częsc suniek "znalazłam" juz pieniazki.
sylwia1982 pisze:Chiara mam nadzieję w nadchodzącym tygodniu doczłapać się z fakturą i wnioskami na pocztę (proszę o wyrozumiałość, wyjście z gipsem na nodze to dla mnie nie lada wyczyn)
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, Google [Bot] i 717 gości