To prawda, że ludzie odchodzą z forum, z różnych powodów i jest mi trochę smutno, bo wielu bardzo polubiłam, a już zniknęli

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
miły pisze:nie jestem emerytowany a snajperki osobiście sam nie mam tylko kiedyś drobne zawody w strzelectwie mimo wszystko nigdy nie wycelowałem w żadne zwierze a że tutaj nikomu dupy nie liże no to tak jak wyżej zostałem zgnojony. Tylko dlatego że chciałem zabrać do ciepłego domu kilka kotów ale przecież bym je obdarł se skóry a mięso na kotlety tak tak forum psychiatra się kłania ale to wszyscy typowi kociarze tak mają syndrom schizofremiczny. Zwierzęta lubię i nikt nie zabroni miałem gryzonie miałem psy z kotami też miałem do czynienia na wieś wywoziłem i karmiłem za dziecka.
MM93 pisze:Ortografio, Interpunkcjo, Stylistyko gdzieście się podziały ? Miły chcesz przygarnąć koty - zrób to, ale błagam cię - nie pisz więcej. Ewentualnie kup słownik ; ).
Cindy pisze:MM93 pisze:Ortografio, Interpunkcjo, Stylistyko gdzieście się podziały ? Miły chcesz przygarnąć koty - zrób to, ale błagam cię - nie pisz więcej. Ewentualnie kup słownik ; ).
FaktAle kazdy ma prawo pisac na forum - tak jak potrafi - byle z sensem
miły pisze: leje na wasze już forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Jura i 8 gości