Moderator: Estraven
Spilett pisze:Ale fajne ciężarki do spania! Pozazdrościć
izka53 pisze:Shirko - ależ wiem, że Drago to ONNapisałam, że minka jest mniamuśna, taka do zżarcia i zacałowania
Czego![]()
![]()
![]()
Moje łącznie ważą ponad 18 kg, ja 45. Wystarczy jak się po bokach na kołderce uwalą i już się nie ruszę
shira3 pisze:E no to drobinka z Ciebie, ja taka mikra nie jestem. Ale jak za długo Ruduś na mnie leży to mi się kręgosłup zaczyna buntowaćSpilett pisze:Ale fajne ciężarki do spania! Pozazdrościć
Trzeba dbać o kondycjęW ramach tegoż zrobiliśmy dzisiaj z 8 km po lesie... Suuuuper było, czuję się naładowana jak ....pershing
shira3 pisze:E no to drobinka z Ciebie, ja taka mikra nie jestem. Ale jak za długo Ruduś na mnie leży to mi się kręgosłup zaczyna buntowaćSpilett pisze:Ale fajne ciężarki do spania! Pozazdrościć
Trzeba dbać o kondycjęW ramach tegoż zrobiliśmy dzisiaj z 8 km po lesie... Suuuuper było, czuję się naładowana jak ....pershing
shira3 pisze:No. Ja zawsze po porządnej dawce ruchu mam przypływ energii i ...dobrego humoru
shira3 pisze:No. Ja zawsze po porządnej dawce ruchu mam przypływ energii i ...dobrego humoru
Spilett pisze:Widać jaki szkieletor
mir.ka pisze:Spilett pisze:Widać jaki szkieletor
futrem nadrabia:mrgreen:
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 586 gości