Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
edyta_strzelec pisze:Ab. proszę powiedz mi jaką konsystencję ma PON? Wyczytałam na ich stronie, że jest w formie mielonki, czy to prawda? Karmię Sergiusza mokrą Feline Porta 21 z kurczakiem na zmianę z tuńczykiem z wołowiną i ostatnio młody kręci pyszczkiem na kurczaka, dużo zostawia, woli dopchać się suchym. Tuńczyka z wołowiną je ładnie, puszka ma też w składzie zupę rybną w żelu. Kurczak to po prostu kawałeczki kurczaka w sosie własnym. Szukam teraz jakiejś innej karmy dla niego, bo nie chcę żeby jadł tylko tuńczyka a Porta ma mało opcji jeśli chodzi o rodzaj mięsa i nie mogę się zdecydować. Na początku przez pierwsze 2 tygodnie Sergiusz dostawał Animondę ale nie chcę jej znów wprowadzać, bo nie podoba mi się konsystencja pasztetu (nie widzę co jest zmielone, w odróżnieniu od Porty, czyli kawałków mięska) i to, że robił po niej kupę 2 x dziennie. Doradź mi coś proszę.
Milena_MK pisze:Haha, super fotki! To mi przypomina o konieczności umycia okien, bo jak patrzę na okna Agi to dostaję kompleksów
Użytkownicy przeglądający ten dział: Anna2016, ewar, Gosiagosia i 66 gości