Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
mir.ka pisze:witajcie w deszczową sobotę![]()
![]()
kuba.kaczor13 pisze:Hej Klejnociku .Co tam u Was słychać ?. Dawno nie dajesz znaku życia
Ewa L. pisze:Cześć Dziewczyny!
isabell36 pisze:dzisiaj narobiłam całe mnóstwo biżutków, jak będzie mi działał komp to wstawię jutro zdjęcia - chcecie zobaczyć ??????
isabell36 pisze:dzisiaj narobiłam całe mnóstwo biżutków, jak będzie mi działał komp to wstawię jutro zdjęcia - chcecie zobaczyć ??????
isabell36 pisze:kuba.kaczor13 pisze:Hej Klejnociku .Co tam u Was słychać ?. Dawno nie dajesz znaku życia
Kubo, przecież piszę codzienniei do Ciebie też wpadam na szybko bo na szybko ale jednak
kuba.kaczor13 pisze:isabell36 pisze:kuba.kaczor13 pisze:Hej Klejnociku .Co tam u Was słychać ?. Dawno nie dajesz znaku życia
Kubo, przecież piszę codzienniei do Ciebie też wpadam na szybko bo na szybko ale jednak
nie prawda.ostatni wpis był z czwartku. to 2 dni.
isabell36 pisze:kuba.kaczor13 pisze:isabell36 pisze:kuba.kaczor13 pisze:Hej Klejnociku .Co tam u Was słychać ?. Dawno nie dajesz znaku życia
fakt - zwracam honor - to co napisałam wczoraj już nie weszło![]()
i zdjęcia Rysi też uciekły![]()
![]()
isabell36 pisze:kuba.kaczor13 pisze:isabell36 pisze:kuba.kaczor13 pisze:Hej Klejnociku .Co tam u Was słychać ?. Dawno nie dajesz znaku życia
fakt - zwracam honor - to co napisałam wczoraj już nie weszło![]()
i zdjęcia Rysi też uciekły![]()
![]()
kuba.kaczor13 pisze:isabell36 pisze:dzisiaj narobiłam całe mnóstwo biżutków, jak będzie mi działał komp to wstawię jutro zdjęcia - chcecie zobaczyć ??????
i znów coś wypatrzę ??![]()
![]()
![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Lifter, lucjan123, luty-1, MB&Ofelia i 34 gości