Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Kotina pisze:Kotinowo na start![]()
![]()
Tysiaczek grzecznie pozuje do fotki
na swoim ulubionym drapaku blisko smacznej trawki![]()
Tosia odpoczywająca .... jaki to kochany śliczny kotek "gdy śpi i jeść nie woła"![]()
Tosia dokazująca … łapoczyny z Tysią![]()
Tola najchętniej śpi, znowu zaczęła lekko utykać na tylną łapkę – podaję jej Arthroflex – może troszeczkę pomoże na te jej zwyrodnienia
Dziunieczka - moja pieszczoszka
Cynamon w budce drapakowej
oraz dokazujący z zabawką - troczkiem od poddupnika
Fitusiek - śliczne "paczałki"![]()
Azira - wzięłam od córki gąbkę ze starej sofy i powlekłam ją – okazało się że suni bardziej odpowiada takie legowisko niż to które kupiłam w zooplusie![]()
Wspólne wylegiwanie się na balkonie – Azira uwielbia przebywać na balkonie, coraz więcej czasu tam spędza. Na wiosnę czekają mnie tam generalne porządki,
aby wszystkie zwierzaki mogły się tam wylegiwać … a może i dla duzych cos się wygospodaruje
Zabawa Dziunieczki z Tośką![]()
![]()
tyle na dziś![]()
Kotina pisze:Kotinowo na start![]()
![]()
Tysiaczek grzecznie pozuje do fotki na swoim ulubionym drapaku blisko smacznej trawki![]()
Tosia odpoczywająca .... jaki to kochany śliczny kotek "gdy śpi i jeść nie woła"![]()
Tosia dokazująca … łapoczyny z Tysią![]()
Tola najchętniej śpi, znowu zaczęła lekko utykać na tylną łapkę – podaję jej Arthroflex – może troszeczkę pomoże na te jej zwyrodnienia
Dziunieczka - moja pieszczoszka
Cynamon w budce drapakowej oraz dokazujący z zabawką - troczkiem od poddupnika
Fitusiek - śliczne "paczałki"![]()
Azira - wzięłam od córki gąbkę ze starej sofy i powlekłam ją – okazało się że suni bardziej odpowiada takie legowisko niż to które kupiłam w zooplusie![]()
Wspólne wylegiwanie się na balkonie – Azira uwielbia przebywać na balkonie, coraz więcej czasu tam spędza. Na wiosnę czekają mnie tam generalne porządki,
aby wszystkie zwierzaki mogły się tam wylegiwać … a może i dla duzych cos się wygospodaruje
Zabawa Dziunieczki z Tośką![]()
![]()
tyle na dziś![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości